بیسواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
چرا دولت محترم ابن خودرو سازان را که ماشینهای بی کیفیت تحویل جامعه میدند وباعث کشته شدن هزاران نفر در سال می شن تعطیل نمی کنه تا مردم ماشینهای با کیفیت سوار شن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
الان استراليا خودرو سازي نداره توليد مليش به فنا رفته؟ ما خودرو ساز نخواهيم شد. روي چيزهاي ديگه فكر كنين، خودرو سازي ما قدرت رقابت نداره
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
خودروسازی ایران هیچ چیزی نیست جز فساد . لطفا کلمه مقدس ملی را کنار نام این فاسدان رانت خوار که فقط به فکر چپاول دارایی ملت و کسب منافع نامشروع هستند نگذارید . اینها حتی از مونتاژ هم عاجز هستند چه برسد به طراحی . یک مشت بی سواد و بی تعهد را مسئول میکنند چون در این سیستم مریض جایی برای حضور متخصص سالم وجود ندارد . هیچ ربطی نه به تولید ملی دارد و نه برند ملی و ... تمام تلاشها جهت کسب منافع نامشروع است و بس . به امید تعطیلی این بنگاههای فساد و جایگزینی آنها با مراکز تحقیق و تولید تخصصی و متعهد .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
همه اين موارد را بهتر از شما مردم ميدانند و آنرا در هر روز حس ميكنند
بفرمائيد ، بابت از بين بردن اين معضل تاحالا چيكار كرديد و ميخواهيد بعد چند دهه ديگر به اصلاح آن بپردازيد؟! موسم انتخابات هست همه وكلاي مردم در مجلس دنبال وجه ميگردنند ، اما قرار نيست اقدامي براي مردم انجام دهند ، انحصارات را بچينيد ،لازم نيست مديريت را بجاي إصلاحات عوض كنيد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
کاش برسد به دست مسولینی که ادعا دارن به فکر حقوق مردمن

یک مثال ساده: در حال حاضر یک عدد سراتو مدل 2019 فول را بخواهید از امارات وارد کنید
حدود 200تا 210میلیون با کار ترخیص در مناطق آزاد به دست مصرف کننده میرسد(با دلار آزاد 12000تومانی)
توجه کنید که (شرکت سازنده+کشتیرانی+دلال اماراتی+صادرکننده+واردکننده+گمرک مناطق آزاد+دلال ایرانی) همه یک سود روی این خودرو کشیده اند!!!! و نهایتا قیمت تمام شده برای خریدار در مناطق آزاد ایران در بدترین حالت نهایتا 210میلیون میشود فولترین و بروزترین مدل سراتو!


اما شرکت ایرانی که به صورت مشارکت در تولید این خودرو را تولید می کند و انتظار می رود خیلی خیلی کمتر از 200میلیون سراتو را به دست مصرف کننده برساند ولی در کمال ناباوری میبینیم:
نه تنها خودرو بسیار بسیار بسیار عجیب گرانتر بدست مردم میرسد(با اینکه کلی واسطه حذف شده)
بلکه حتی خودروری بروز شده را هم دست مردم نمی دهند سراتو سه بار تغییر شکل داشته و فیس قدیم را دیگر در دنیا کنار گذاشته و بارها شکل و امکانات سراتو را تغییر داده است!!اما خودرو ساز ما به فکر سود و چاپیدن جیب مردم است و یک خودروی با فیس سال 2010 را با قیمتی گرانتر از قیمت وارداتی به مصرف کننده تحمیل می کند!

این محاسبات با دلار آزاد صورت گرفته که اگر با دلار نیمایی بخواهیم واردات رو مخاسبه کنیم بازهم ارزانتر میشود
و مشخص است که خودروساز ایرانی خریدار را استثمار کرده!
و یک خودروی از رده خارج را بسیار گرانتر نزدیک300میلیون و با کمترین امکانات دارد به مردم می دهد و هیچ کس هم حق اعتراض ندارد!! کجای دنیا اینچنین است؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
آنچه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که به گنددن نمک. ..اگر نظارت کنندگان شوری نگهبان و مجلس شورای اسلامی افراد عالم و با تقوی باشند هر مشکلی با مشورت علتش آشکار و راه حلش مشخص می شود با شیوه تحقیق و پژوهش. .طرح سوال یا مسئله. فرضیه سازی. جمع آوری اطلاعات و آزمایش. .و یا تجربیات کشورها ی موفق
ali
|
Germany
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
آتش سوزی 405 ها امری عمدی بود افرادی که در کنترل کیفیت و حراست کار میکردند از اصل موضوع و جتایات آقای " ک .. " مطلع بودند ، متاسفانه قاتل اصلی سالها در ایران خودرو برد و خورد و جواب پس تداد .
املی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
همانگونه مسئولان نظام ناکارامدی خودرا برگردن امریکا واسراییل وتحریم میندازند خودروسازان هم ازاینها یاد گرفتند ناکارامدی خودرا درگروه تولیدملی واشتغال گره بزنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
مقصر صدا و سیما هم هست. همواره مدافعان این صنعت را در گفتگوها دعوت می نمود تا فضا را بر منتقدیم تنگ نماید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
٤٠ سال به نام توليد ، حقوق مصرف كننده پايمال شد، ٤٠ سال در پس و با نام حمايت از توليد ملي ، بي كيفيت ترين خودروها به مردم با قيمت هاي چندين برابري فروخته شد ، ده ها هزار نفر در تصادفات جاده اي به خاطر بي كيفيتي خودروهاي داخلي كشته شدند، صدها هزار نفر معلول و آسيب ديده جسمي و روحي/ رواني روي دست خانواده ها و بهزيستي باقي گذاشته شد ، هزاران ميليارد تومان هزينه بر دوش دولت ها و ملت بار شد و در تمام اين سالها مردم بزرگوار و نجيب براي كمك به توليد ملي ، همه اين رنجها را به جان خريد و دم نزد ولي آيا امروز كه ٤٠ سالگي و بلوغ انقلاب را پشت سر گذاشته ايم شايسته نيست عقل مدارانه از اين رشد انقلابي بهره برده ، در حمايت از اين ملت رشيد در مقابل تضييع حقوق شان در اين سالها قدمي برداشته و در حمايت از مصرف كننده كاري بكنيم؟
اگر از ابتداي توليد خودرو داخلي بعد از انقلاب اسلامي مراجع سياستگذاري خودرو براي حمايت از توليد كننده اي كه تا به امروز فقط رنج و ناراحتي براي مصرف كننده داشته بي ضابطه تعرفه سنگين يكطرفه براي واردات خودرو وضع نميكرد ، از يك طرف حاشيه امنيت بلاقيد براي توليد كننده بي كيفيت ايجاد نمي شد و از طرف ديگر براي عده اي رانت خوار ، سودهاي نجومي از واردات خودرو بوجود نمي آمد في الواقع ايجاد دو بازوي يك قيچي براي نابودي مصرف كننده شكل نميگرفت.
به راحتي مي شد از همان ابتدا براي حمايت از توليد كننده و رعايت حقوق مصرف كننده و جلوگيري از ايجاد رانت و فساد با توافق و همكاهنگي توليد كننده با وضع تعرفه صد در صدي و كم كردن درصدي از آن در پايان هر سال و درنهايت به صفر رساندن آن در بازه زماني مشخص ، هم به واردات خودرو سر و ساماني داد و هم توليد كننده را براي كيفيت بخشي به محصولش هدايت كرد ولي متاسفانه مافياي ثروت و قدرت هرگز اجازه اجراي چنين مدل راحت و كارآمدي كه در جهان تجربه شده بود را نداد.
حال امروز با آگاهي نمايندگان مجلس و تحقيقات مبسوط و گسترده ايشان در اين دوره و حمايت هاي شايسته و ارزنده رئيس محترم قوه قضائيه در راستاي حفظ حقوق مردم و مبارزه با رانت و فساد اميد است فضايي براي حمايت از حقوق مصرف كننده بعد از ٤٠ سال در همه زمينه ها بويژه حوزه خودرو ايجاد شود.