محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
یعنی الان هیچ فشاری روی مردم نیست ؟؟
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
یعنی تا بحال به مردم فشار نیامده؟ یعنی تا بحال با مذاکره به نتیجه رسیدیم؟
یعنی قرار بوده بدتر از حالامون باشیم؟یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایرانی
|
Kuwait
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
شما درست میگویید، ایران پیشرفته ترین کشور دنیا و شما بهترین رئیس جمهور عالم هستید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
علامت تعجب یادت رفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
ممکن است مذاکره بی خاصیت باشد اما مطمئنا به اندازه جنگ مخرب نیست ضمن اینکه پس از تمام ویرانیها و خونریزیهای ناشی از جنگ باید پای میز مذاکره رفت . پس نهتر نیست علاج واقعه قبل از وقوع کنیم ؟؟/ البته قهرمان بازی بشرطی که هزینه اش را مردم پرداخت کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
اقای روحانی با هرکسی و در هرکجا میدانی صحبت کن. زندگی مردم و وضع اقتصادی آنها بسیار .بسیار خراب و ویران است. زندگی مان از هم پاشیده و گرانی و تورم بیچاره و بدبختمان کرده. تورا خدا از این وضعیت نجاتمان بده .نابود شدیم. نابود شدیم. نابود شدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
کسانی که منفی داده اند. احتمالا دلالان و نون به نرخ روز خورانی هستند .که از بدیختی مردم سواستفاده میکنند.و پول روی پول می گذراند.و همچون انگل م زالو خون مردم را می مکند تا به حیات خودشان ادامه دهند.
مهدی
| Germany |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
صحبت سر اینه که نیروهای خارجی را به داخل ببر و مردمت را کنترل کن بعد از طرف ما هم حمایت میشوید وو ثروتمند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
چشم حتما
بینام
|
Canada
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
اگر دولت رئیس جمهور روحانی اشتباه محاسباتی کند و با دولت ترامپ مذاکره و یا حتی دیدار کند,یقین بدانید که روش برخورد تمام رئسای جمهور آینده آمریکا با ایران همین روش تحریمهای فلج کننده و توهین و تهدید مدل ترامپ خواهد ماند!
اما اگر دولتمردان ایران با شفافیت اعلام کنند که با دولت ترامپ و دولتهای آینده آمریکا که مشابه دولت ترامپ باشند مذاکره نمیکنیم! مطمعنا" ریاست جمهوری امریکا در دور بعدی ترامپ نخواهد بود. چرا که نظام امریکا برای برخورد با چین و روسیه در چهار سال آینده نیاز به دوستی و روابط دوستانه با کشورهایی مانند ایران دارد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
اقای رییس سابق امنیت کشور ادبیات در باره مذاکره اشکال دارد اصل مذاکره مهم نیست اینکهه آبادنی کشور را به مذاکره وصل میکنید ... است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
آقای رئیس جمهور محترم سلام: مطمئن و یقین داشته باش که بامذاکره باحضرات غربی مشکلات کشور حل ناشدنی است این را تاریخ 200ساله ،عهد نامه ترکمنچای ، گلستان و برجام کنونی به اعیان ثابت می کند به قدرت خدای متعال ،توصیه رهبری و توان داخلی اتکا کن یادمان باشد براساس نص صریح قرآن کریم کلید گنج های آسمان و زمین در دست خداوند قادر متعال است نه این و آن و نه غرب ونه دیگران که قدرت های مادی یک ذره کوچکی در مقابل قدرت باری تعالی هم نیستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵
اینو پنجاه بار کامنت کردی! یا پول گرفتی یا رباتی؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
آقای روحانی فردی ضعیف هستند و از دید ایشان وضعیت فعلی نتیجه تحریم‌ها است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
آقای روحانی فردی قوی !هستند و از ندید ایشان تحریم فعلی نتیجه وضعیت ایشان است
محمد
|
Sweden
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
رئیس جمهور: اگر بنا باشد با فشار به مردم کشور را اداره کنیم که هر کسی بلد است کشور را اداره کند.
اقای روحانی ممکن هست لطفا منظورتان از مردم را واضحتر بیان کنید. اگر منظورتان ما بدبخت و بیچاره هاست ( اکثریت جامعه). ما که چهل سال است تحت فشار حداکثری هستیم.
نظرات بیشتر