واقعاً فوتبال این پدیده ساختگی بشر ارزش جان انسان ها را دارد؟ احساس می شود که این خانم در یک سناریو ساختگی به دنبال ایجاد فشار به ایران دست به چنین اقدام خطرناکی زده است. متاسفانه جوانان مهین اکثریت دچار بی هویتی و توهم و غرب زدگی شده اند و از اخلاق و دین بسیار فاصله گرفته اند. هرانسان اخلاق گرا یی که معتقد به خدا باشد هرگز دست به خودسوزی و خودکشی نمی زند. بهتر است زنان برای رفتن به استادیم ها به دنبال انتخاب نمایندگی در مجلس شورای اسلامی برای قانونی کردن رفتن آنها به ورزشگاه ها باشند. مرگ این دختر خانم نیازی به این همه جار و جنجار و رسانه ای شدن ندارد و معلوم می شود که عده ای مریض الحال به دنبال سوء برداشت های سیاسی خود از این حرکت علیه حکومت ایران هستند. فوتبال باید نقش یک ورزش را در جامعه پیدا کند تا نقش یک پدیده اجتماعی - سیاسی. بازی کنان فوتبال باید به جای اظهار نظر و جبهه گیری های سیاسی به دنبال دویدن بیشتر در زمین و نتیجه گیری فوتبال ایران در سطح باشگاهی و ملی باشند. مهرداد رادمهر
حداقل در مورد این دختر تبعیضی وجود نداشته است
چون مردها هم نمی توانند بروند ورزش زنها را نگاه کنند
پس تساوی وجود دارد
تازه مردها از تلویزیون هم حق ندارند ورزش زنها را ببینند
متاسفانه نیروی انتظامی ما توجهی به عواقب برخورد خشن با نوجوانها نداره. اگر ماموران نیروی انتظامی با روانشناسی و مصلحت اندیشی سعی در مدیریت شرایط می کردند و با یک تذکر قضیه را فیصله میدادند کار به اینجا نمی رسید. از نظر ماموران قانون که هر روز با انواع جرم ها سروکار دارند بازداشت یک نوجوان با هر اتهامی، یک موضوع عادی هست ولی از نظر یک نوجوان، بازداشت و دادگاهی شدن، مساویست با داشتن سابقه سوء پیشینه و در صورت زندانی شدن مواجه شدن با مشکلات جدی در زندانها. اگر جرمی مثل دزدی و زورگیری و قاچاق مواد مخدر صورت گرفته بود برخورد خشن قابل توجیه بود ولی در موضوعاتی مثل این، برخورد روانشناسانه و دلسوزانه مورد انتظار و خواست مردم است.
درست است . کدام قانون رفتن جنس زن را به دیدن فوتبال منع کرده است ؟ در هر سیستمی اگر مدیران سلیقه ای عمل کنند راه بجایی نمیبرند. اینهمه فساد در کشور را رها میکنند ولی دختری را که این شرایط فوق گفته را دارد به بند و زندان میکشند. بپرسید چرا به مامور توهین کرده ؟ بپرسید مامور چه برخوردی داشته ؟ مگر آن فرزند دیگر جانبازی که خود را نیز به آتش کشیده را فراموش کرده ایم ؟ او هم زن بوده ؟ او هم فوتبال دوست بوده ؟
بیاییم ریشه یابی کنیم و منطقی برخورد کنیم ... مگر از این دست دختران کم هستند که بخاطر فوتبال احکام مختلفی گرفتند ؟
متاسفانه ما فراموشکاریم و هر مورد را بدون ارتباط با حوادث مشابه میبینیم ....
تبعیض جنسیتی برای ورود به ورزشگاه چرا ؟ با چه قانونی ؟ از چه میترسیم ؟
اتفاقا جو بد ورزشگاه ها هنگام مسابقات با حضور زنان خوب خواهد شد. مگر ما ادعای فرهنگ نداریم ؟
مگر در دیگر کشورها با حضور زنان چه فاجعه ای رقم خورده ؟
البته شاید به این قضایا پرداخته میشود تا اختلاسها به حاشیه بروند و بعبارتی اینها سوپاپ اطمینانند ....
گوسفند را پروارميكنند كه پرواركننده به تشخيص خود هروفت لازم بداند اورا ذبح كند غرب به تشخيس خود عده اى از افرادى كه دردامانش هستند برحسب ضرورت وارد بازاركرده وبه صحنه اورده است
پاسخ ها
سیاکو
||
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۰
عجب؟؟؟از منم مریض تر و شیزو فرنی تر هم پس وجود داره؟؟! جلل خالق
واقعا جای تاسف دارد که تنها کشوری که اجازه ورد زنان به ورزشگاه را نمی دهد ایران است.این یک تبعیض اشکار است که باید هرچه زودتر رفع شود.