جناب آقای سالک نماینده محترم اصفهان، چرا به نفع نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا کاهش تحریم ها و رونق اقتصادی و تولید کالاها با استانداردهای جهانی و فرصت سرمایه گذاری های شرکتهای بزرگ خارجی برای یک کشور بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا قوت گرفتن واحد پولی یک کشور و احیا شدن اقتصاد مرده و صنعت مرده و ویران شده یک کشور بد بوده؟؟؟؟؟؟
تا کی باید دیدگاه های سنتی را حفظ کرد و از جوامع جهانی فاصله گرفت؟
بله برای شما که با ماشین بیت المال و محافظ و خدم وحشم و حقوق مکفی زندگی می گذرانی و خبر از مردم بدبخت نداری،دشمن تراشی و وانمود کردن به این که دشمن بدنبال سلطه و چه و چه است بسیار راه گشاست.
آقای سالک نفسشان از جای گرم در میاد با حقوق و شرایط زندگی مردم آشنا نیستند که چقدر گرفتارن. آقای سالک خیالتون راحت باشه ظرفیتهای داخل توان این همه حیف و میل کردن و بخوربخور را ندارد و اگر پول نفت نباشه بجون هم میفتیند و مردم بیشتر ضرر می کنن. پس بهتره کوتاه بیاید و سیاست داشته باشید تا همه بیشتر ضرر نکردند.