به نظر می رسد اخراج بولتون اجباری بوده و ارتباط چندانی با ایران ندارد و امریکا یی ها و شاید تیم ترامپ از این مقوله می خواهند به اصطلاح کره از آب بگیرند . از چیزی که مجبور به انجام آن بوده اند بیشترین شاید سود و سوء استفاده را ببرند . احتمال آن دارد که برای رای آوردن در انتخابات ریاست جمهوری ی در راه ، تاکتیک اخراج از پیش برنامه ریزی شده است که بخشی از آن در گروه هفت و توسط مکرون فرانسوی اجرا شد . در صورت سقوط ترامپ در انتخابات ، مکرون به سقوط نزدیک خواهد شد . بنابر این رفتار وی (فرانسه) کاملا منطقی است.
باید با آمریکا گفتگو کنیم اما گفتگو سر اینکه تحریمها برداشته شود و یا سر مسائل کوچکی مانند اینکه ما بتوانیم کمی نفت صادر کنیم یا حق غنی سازی داشته باشیم چاره ساز مشکل ما با آمریکا نیست . در مورد مسئله هسته ای الان دیگر ترکیه و عربستان و شاید فردا مصر و .. نیز در پی هسته ای شدن هستند و انرژی هسته ای یا سلاح هسته ای دیگر یک نقطه قوت برای ما نخواهد بود . اگر قرار است سیاست خارجی ما همینطور ادامه پیدا کند بهتر است مذاکره نکنیم چون سرنوشت بهتری از لیبی و عراق نخواهیم داشت لیبی و عراق هم مذاکره کردند . اگر مذاکره هم نکنیم ناچار به یک کره شمالی دیگر تبدیل می شویم . هر چند من کاره ای نیستم و سیاست خارجی را مسئولان عالی نظام طرح میکنند اما از نظر من بهتر است در سیاست خارجی یک تجدید نظر کلی انجام دهیم مثلا در مسئله فلسطین بهتر است سیاستی مانند ترکیه یا مصر در پیش بگیریم و در سیاستهای منطقه ای حساسیتهای طرف مقابل را مورد ملاحظه قرار دهیم و سیاست تعامل و نزدیکی و دوستی با کشورهایی مانند عربستان و مصر را در پیش بگیریم در سیاست جهانی بهتر است سیاستی مانند چین و هند را پیش ببریم و با اتکا بر شعار انقلاب یعنی نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی با رابطه متوازن با غرب و شرق در پی منافع ملی مان باشیم مانند ترکیه ،چین ،هند و ... در هر صورت از نظر من مشکل اصلی ما با آمریکا سر سیاست خارجی بخصوص سیاست ما در خاور میانه و مسئله فلسطین است اگر قرار است این سیاست را ادامه دهیم همان بهتر که مذاکره نکنیم
هر اتفاق مثبتی را به فال نیک و صلاح مردم میدانیم اما این همه سالهای سخت که بر مردم گذشت در حالیکه آقازاده های برخی مسئولان در آمریکا و بلاد دشمن خوش بودند را چه کسی جبران خواهد کرد ؟؟؟؟؟
مردم ریاکاری و نفاق برخی مسئولان را فراموش نخواهند کرد
در صورت توافق طرفین ،مثل سایر دول برای حل اختلافات اول روی اشتراکات یعنی منافع مردم هردو کشور متمرکز شوند ،بعدا ارامدارام به حل مسائل اختلافی با گذشت ومدارا وبهم امتیاز دادن با شهامت کامل بپردازند ،کینهروکدورت ها تا ابد نمی تواند ادامه دار شودگناه مردم دو کشورچیه که چهل ساله روباط تنش زا شده است .