ایرانی
|
United States of America
|
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
می گویند روی موشک نوشته بود' یا علی ' انگار برای آمریکا و اسرائیل کاری داره که روی موشکهایی که از ناو جنگی شان تو خلیج همیشه فارس هست بنویسند یا علی و با اون دقت شلیک کنند به سمت عربستان تا این اعراب را بدوشند. اعراب بیچاره بد جوری گیر ترامپ زبل افتادن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
حتي اگر شخص ابليس به عربستان حمله بكند شخصا از او تشكر خواهم كرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
مرگ بر ابلیس
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
اخه اگه ایران زده بود که الان چیزی از عرستان باقی نبود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
تازه کجاشو دیدی....یه یا مهدی در راهه که اون دیگه طوفانه و طومار عرررررستان رو به هم میپاچه.من جای حاکمان بودم. همین الان از یمن خارج میشدم و تا قبل اینکه کشورت کامل به دست جهاد اسلامی بیفته زودتر از اینا توبه میکردم.
ناشناس
|
China
|
۰۶:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
فرض را بر این بگذاریم که کار ایران بوده، بعنوان یک ایرانی دست تک تک شلیک کنندگان به تاسیسات رژیم آل سقوط را می‌بوسم و به جرأت و جسارت و قدرت افتخار میکنم،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
برادران ما در یمن باید کشته بشن بعد ایران ساکت باشه و وارد جنگ نشه
خدا وضع ایرانو از این بدتر میکنه چون در حمایت از شیعه مظلوم وارد جنگ نمیشه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
البته که این نظر ها کاملا هیجانی و بی اساسه و هیچ دلیلی برای این که این حمله ها از ایران بوده در دست نیست . . . . ولی بگذارید در این توهم باقی بمونن چون صد ها میلیارد دلار خرج کردن و هواپیماهای جنگی پیشرفته خریدن که الان میبینن یه پهپاد که به اندازه یک سوم بال اون هواپیما هم نیست زده روزی 5 میلیون بشکه از فروش نفت عربستان رو به حالت چه کنم چه کنم درآورده . . . . . همیشه توی دعوا اونی که دو متر قد و 150 کیلو وزن داره نمبزنه یه مواقعی اونی که یک متر قد داره و 50 کیلو وزن همچین میزنه که طرف جد آبادش جلو چشماش عربی برقصن . . . الان هم فهد داره جلو چشمای بن سلمان عربی میرقصه . . . . . خیلی خوش گذشت که یکباره روزی سیصد چهارصد میلیون دلار از درامد نفتی رفت رو هوا حالا از کجا میارین عبا ابریشم بندازین روی دوشتون و رولزرویس سوار یشین ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
خوب بمبهایی که روی سر مردم یمن ریخته میشه هم ساخت آمریکاست
الان مشکل چیه که مثلا پهبادها ساخت ایران باشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
خوبه یک موشک به یاد مرحوم خاشقچی هم ساخته بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
چرا پنجاه هزار انسان تو یمن کشته هیچ کس نمیگه کی کشته چند تا موشک زدن تاسیسات نفتی میگین کی بود کی بود
عجب دنیایی!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
اقتصاد دنیا با نفت آرامکو می چرخه
نظرات بیشتر