به نظر من پهپادها بویژه پهپادهای هوشمند به تدریج جای جنگنده های با سرنشین رو میگیرن. شاید خوب باشه ما سراغ تولید پهپادهای بزرگ رادارگریز بمب افکن و جنگنده بریم. مثلا اگر F35 سرنشین نداشته باشه هم کوچکتر میشه و هم تولیدش ساده تر. تنها مشکلش اینه که اگر ارتباط با مرکز قطع بشه به دلیل جنگ الکترونیک آسیب پذیره یا مانور سریع نمیتونه بده. راه حل مشکل هم استفاده از سیستمهای هوشمند و خودکاره که پهپاد اگر ارتباطش با مرکز قطع شد مشکل جدی براش پیش نیاد و ماموریتش رو جلو ببره.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
استاد امواج بردشون از یه حدی بیشتر نیست و اخلال در اون ها مثل آب خوردنه،در محیطی پر از پارازیت عمرا از 20 متریم کنترل نمیشن چه برسه به عملیات.
ناشناس
||
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
به خاطر همین گفتم که باید از پهپادهای هوشمند استفاده کرد! در ضمن سیستمهای ضد جنگ الکترونیک هم هستند
دراين تحليل به فول معروف فيل دراتاق تارك گم شده وانهم شكست عربستان درجنگ يمن است مستقل از اينكه سامانه دفاعى ساده بوده ويا حمله پيجيده انجام گرفته باشد ديگر عربستان نمى تواندبزند ودربرودًدرنتيجه راهى جز ترك خاك يمن با خفت وخوارى بيشتر از هنگام ترك سوريه وعراق نداردً مسئله اساسى اين اتفاق مهم است بقيه حرفها لا پوشانى اين شكست فاجعه بار براى غرب است
این همه پژوهشگر در دانشگاه ها داریم باید حمایت بشوند و همه چیز رو که برای دفاع لازمه بسلزند. از نظر علمی در هیچ رشتهای کمبود نداریم و لذا می توانیم همه چیز را کنترل کنیم اما شرطش اینه که مدیران لایق در همه ارگان ها از بالا تا پائین سر کار باشند که ناکارامد نباشند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
با همان پایان نامه هایی که مثل لبو کنار میدان انقلاب میفروشند؟! مدرک دار را با پژوهشگر قاطی نکنید
اساسا من نمیدونم سیستم دفاعی که پوشش 360 درجه نداره به چه درد میخوره. خوب میشه پهپادها و هواپیماها برن دور بزنن و از پشت بهش حمله کنن. فقط یک مقدار کارشون سخت تر میشه چون باید با فاصله ازش دور بزنن!