اين نظريه اولين بار در حدود 60تا 70 سال پيش توسط فردي به نام هيو اورت داده شد كه در ان زمان توسط مجامع علمي رد شد. به نظر شايد اين موضوع يك خيال باشد اما نمي توان از كنار ان راحت گذشت.
پاسخ ها
پارسا عبدی
||
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۹
هنوز هم چنین پرت و پلاهایی از سوی مجاکع علمی رد میشود.۰
پارسا عبدی
||
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۹
هنوز هم که هنوز است، این پزت و پلاها توسط مجامع علمی رد میشود. ۰
دوستان با درود
امیدوارم این مطلب از سوی سایت تابناک منتشر بشه چون خیلی برای نوشتنش وقت گذاشتم گرچه خودم فقط یک درصد احتمالشو میدم!
من دانشجوی سال آخر دوره دکترای بیوفیزیک هستم. بیوفیزیک یعنی پل میان علم زیست شناسی و فیزیک.
این مطلب مانند بیشتر مطالب علمی دیگه ای که در این سایت یا سایت های خبری مشابه دیدم فاقد هرگونه ارزش علمی است.
بخشی که درباره دیر گذشتن زمان در محل کار یا زود گذشتن زمان مثلا برای رسیدن به یک قرار یا چیزهای مشابه گفته شد که کاملا بی ربط و یک احساس درونیه که فقط و فقط به درک نادرست ما از زمان در شرایط مختلف درونی (خستگی، استرس و غیره) برمیگرده.
اون بخش نسبیت خاص هم که مربوط به یکصد و پنج سال پیش میشه یعنی اوایل سده بیستم. تنها در سرعت های بسیار بالا که قابل مقایسه با سرعت نور باشه اتفاق میفته و مهمتر از اون شتاب رسیدن به اون سرعت و همینطور شتاب ترک اون سرعته که باید بینهایت باشه که هم اون سرعت بالا و هم شتابهای مربوطه ناممکنه. خیالتون راحت. تازه در اون صورت تنها سفر به آینده توجیه پذیره نه گذشته.
در پاسخ اون دوستی هم که ابراز امیدواری کرده که یک روز روح هم به طور علمی ثابت بشه باید بگم که واقعا متاسف و متاثر شدم و به تقلید از مادربزرگ مرحومم سه بار فاصله بین انگشت شست و نشانه دست راستم رو گاز گرفتم و افسوس خوردم که هنوز دوستانی اینگونه می اندیشند (اگه بیشتر بگم احتمال یک درصدی چاپ این مطلب به طور قطع به صفر میرسه)
در کل من پیشنهادم به تابناکیها اینه که یک ویراستار علمی قوی اختیار کنند. کسی که در رشته های علوم پایه تحصیل کرده باشه و نه حتی تحصیلکرده های رشته های فنی!
همه چیز رو همگان دانند. بهتره همه هندونه ها رو با دست خودتون بلند نکنید.
پیشنهادم به برخی از دوستان ساده اندیش هم اینه که به این نکته توجه کنند که مطلبی مطلب علمیه که دست کم دو شرط داشته باشه:
یک: قابل مشاهده (حالا نه حتما با چشم بلکه با وسیله مناسب بتوان آشکارسازیش کرد.
و دو: تکرار پذیری به وسیله هر محقق و در هر زمان و مکان.
پس لطفا درباره روح و ... خیال پردازی نکنید و با شجاعت به سوی حقیقت بروید.
از برادر کوچکتر و نادان خود بشنوید که هیچ چیز در جهان به اندازه حقیقت و راستی به شما آرامش نمی دهد حتی اگر این حقیقت در گسستن از همه قصه های بچگیمان باشد.
پاسخ ها
يك علوم پايه اي
||
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۰۹
شما هم به جاي اينكه تقيه پيشه مي كردي،راستي پيشه مي كردي و مي گفتي اون ادامه رو كه باعث مي شد احتمال نمايش نوشته تون به صفر برسه.من كه نفهميدم منظورتون از خيال پردازي درباره ي روح چيه. به نظر من خيال پردازي يعني اينكه حقيقت را وابسته به علم بدونيم.
ناشناس
||
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
با توجه به مطالبی که نوشتی یه کم شک کردم که دانشجوی دکتری بیوفیزیک باشید. ببخشید
وقتی 53 سال قبل برق به رشت اوردند پدر بزرگ من اجازه نداد خانه ما را سیم کشی برق کنیم . او میگفت چطور میشود کلیدی که روی دیوار خانه نصب شده با یک فشار کلید ، چراغی که وسط سقف اطاق اویزان است روشن شود . او میگفت این امکان ندارد مگر کار شیطان باشد . وقتی اپولو 11 روی کره ماه نشست مادر بزرگ من میگفت کره ماه خود حضرت علی ( ع ) است و پیاده شدن روی کره ماه امکان ندارد . خدا رحمتشان کند اگر قدرت فراگیر اینترنت و موبایل و این همه امکانات پیشرفته را میدیدند چه میگفتند .
با سلام
قطعا مطلب فوق صحيح است ولي دسترسي به دخل و تصرف در زمان و مكان بسيار دور است ولي امكان پذير .چرا كه فيزيك كوانتوم دقيقا اين موضوع را اثبات ميكند . ناگفته نماند اينجانب فارق التحصيل رشته برق هستم .