ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
خود این به اصطلاح تحلیلگر هم گیج زده و یک مقاله پر تناقض ارائه کرده . در هر حال با کمک یا بی کمک پهپاد دویست و بیست و دو میلیون دلاری آمریکا ساقط شد و نفت کش انگلیسی توقیف شد و نفت کش توقیف شده ما آزاد شد و محموله اش را تحویل داد و پالایشگاه عربستان منهدم شد و ظرفیت تولید نفت این کشور نفتی نصف شد و آمریکای ابر قدرت دنبال متحد برای ائتلاف می گردد و ته دیگ تحریم هایی را سرو می کند که از مدتها قبل وجود داشته و حتی جنبه سمبلیکش هم بی معنا شده است .
حجت ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
معلوم است این مردک هنوز از قدرت و دقت موشکهای ایرانی اطلاع ندارد ویا خودش را به نفهمی زده و ایران وحوثی ها را نشناخته زمانی یمن مدرنترین تسلیحات شوروی سابق را داشت که هنوز هم در انبارهایش وجود دارند و ضمنا دانش ساخت پهباد راهم بدست اورده اند و چه بسا روزی که زیاد هم دور نیست بهترین پهباد ها را بسازند این آقا از کجا فهمیدی موشکهای ساخت اوکراین است فقط از روی عکسهایی که آقا مشاهده کرده بهمین سادگی و هیچکس دیگری متوجه نشده
ناشناس
|
France
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
جمهوری اسلامی الگوی مستقل از غرب دارد و باغرب در تضاد کامل است ولی عربستان نوکر غرب هست اما از صبح تا شب هر چی تحلیل گر و رسانه های مهم از هارتص اسراییل تا واشنگتن پست و نیویورک تایمز امریکا وگاردین و بی بی سی انگلیس و...در حال کوبیدن عربستان و قربون صدقه جمهوری اسلامی هست لطفا پیدا کنید سن پرتغال فروش را
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
شما چقدر ساده این؟ اول اینکه حوثی ها اعلام کردند کار خودشون بوده پس یا کار ایرانه یا کار حوثی ها. ینی چی که میاین میگین کار اسراییل و اوکراین و روسیه بوده؟
ایران نمیتونه نفت صادر کنه داره علنا اعلام میکنه فشار حداکثری این تبعات رو هم داره. رفتار ترامپ رو تحلیل کردند و میدونن نیاز به رای داره و وارد جنگ جدید نمیشه. عربستان هم که درگیر یمنه و نمیتونه با ایران دربیفته اجماع جهانی برعلیه ایران هم ازبین رفته پس ایران میگه الان بهترین موقع هست که ضرب شستی نشون بدم ، ایران طی یک سال اخیر استراتژی صرفا دفاعی رو گذاشته کنار و وقتی نیاز ببینه حمله هم میکنه . از قضیه نفتکش ها تو تنگه هرمز و پهباد آمریکایی و حالا هم آرامکو . به نظر من ایران هم داره فشار حداکثری میاره اگه ترامپ کوتاه نیاد و مصالحه نکنه باز هم از این اتفاقات میفته چون به هرصورت هدف ایران اینه که ترامپ رای نیاره دوباره . چون اگه آمریکا عکس العمل نشون بده و حمله محدود نظامی کنه ایران حتما بشدت جواب میده و یه بی آبرویی بزرگ برای ترامپ و آمریکا پیش میاد و بشدت محبوبیت ترامپ کم میشه و اگه ترامپ همینجور منفعل باشه باز هم برا محبوبیتش بد هست و بهترین مسیر برای هردوطرف رسیدن به یه توافق هست تا بلکه حجم این تنش ها کم بشه و به صفر برسه
علی علوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
کار کاره کسیه که تو طبس طوفان به پا کرد
غلام رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
همانگونه که گفت برای هدایت درست حسابی پهپاد هاتون نیاز به ماهواره دارید،زودتر ماهواره لازم دارید.حداقل چندتا که اگر یکیشو زدن 2 تاش از دیدشون دور بمونه ،همونا میشه نقطه اتکا،ضمنا پهپاد فقط با موتور توربوشفت یا جریان محور بقیشو بریز تو سطل آشغال،توربو جتم آشغاله زیادی سر و صدا داره،در نهایتم خاک تو سر آمریکا و ترامپ.
کوروش
|
Denmark
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
خیلی ناشیانه و نا اگاهانه نوشته بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۱
چرا پاتریوتها عمل نکردند؟ زیرا می خواستند ثابت کنند دولت ایران جنگجو و جنگ طلب است و تائید جهانی برای نابودی کامل تمام زیر ساختارهای ایران را در یک حمله برق اسا بگیرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۱
هدف این تحلیل گر این بوده که خیلی زیر پوستی و به اصطلاح هوشمندانه اسرائیل و غرب از نظر نظامی قدرتمند نشون بده و ایرانی ها رو عصر حجری، معلومه بدجوری سوختن،
طارق بن طلال
|
Germany
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۱
منظور از ضداطلاعات اطلاعات جمع‌آوری شده و فعالیت‌های انجام شده به منظور حفاظت در برابر جاسوسی، دیگر فعالیت‌های اطلاعاتی، خرابکاری، یا ترورهای انجام شده توسط قدرتهای بیگانه یا برای آنها، فعالیت‌های سازمان‌ها یا افراد تروریستی، و در برخی موارد با محافظت کارکنان، اسناد یا برنامه‌های امنیتی در ارتباط است.....
تاسیسات نظامی زیرساختی که برای نظامیان آمریکایی در عربستان احداث شد

یک: مناطق نظامی

مناطق نظامی که نظامیان آمریکایی در عربستان در آن حضور دارند به 8 منطقه تقسیم می‌شود:

1ـ تبوک در شمال غرب

2 ـ خمیس مشیط در جنوب

3 ـ جده در غرب

4ـ ظهران در الشرقیة

5 ـ ریاض در مرکز

6 ـ طائف در مرکز طائف

7 ـ مدینه در مدینه منوره

8 ـ حفر الباطن در شمال.



بالبطع فرماندهی هر یک از این مناطق بر تمام تشکیلات نظامی منطقه چه دریایی و هوایی و زمینی نظارت دارد.

دو: شهرهای نظامی



1ـ شهر نظامی ملک خالد العسکریة در شمال حفر الباطن که یکی از بزرگترین شهرهای نظامی عربستان و حتی جهان است که با هزینه‌ای بالغ بر 18 میلیارد ریال سعودی احداث شد و گنجایش 50 هزار خانوار را دارد و مقر ستاد فرماندهی نیروهای مسلح و اتاق‌های عملیات زیر زمینی و مرکز فرماندهی کل و مرکز آموزش نظامی و سیستم‌های موشکی پدافند هوایی و فرودگاهی برای هواپیماها را دارد و طی حمله آمریکا به عراق این پایگاه به عنوان مرکز نیروهای نظامی آمریکا به شمار می‌آمد.

2 ـ شهر نظامی ملک فیصل در خمیس مشیط در جنوب عربستان.

3 ـ شهر نظامی ملک عبد العزیز در تبوک شمال غربی عربستان.

4 ـ شهر نظامی ملک فهد در ظهران.

5 ـ شهر نظامی «ام الساهک» که در جنگ دوم خلیج فارس مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سه: پایگاه‌های نظامی

1ـ پایگاه نظامی هوای ملک عبد العزیز در ظهران که باید آن را پایگاه مادر برای تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا در اروپا و آسیای غربی به شمار می‌آید و ارتش آمریکا آن را طبق توافقی که با ملک بن عبد العزیز بن سعود داشت، در قبال حمایت نظام سعودی در برابر هرگونه تهدید داخلی یا خارجی احداث کرد و تاکنون نیز این پایگاه مرکز استقرار جنگنده‌های آمریکایی است.

2 ـ پایگاه هوایی شاهزاده عبد الله بن عبد العزیز در جدة.

3 ـ پایگاه هوایی ملک فهد در الحویة در طائف.

4 ـ پایگاه هوایی ملک فیصل در تبوک.

5 ـ پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط

6ـ پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در الخرج که مقر نیروی هوایی آمریکا و انگلیس و فرانسه است، اما در اصل برای پذیرش جنگنده‌های آمریکایی که از عمان و آمریکا به هوا برمی‌خیزند، احداث شده است.

7 ـ پایگاه هوایی ریاض در شهر ریاض، پایتخت عربستان که برای فرود جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی و فرانسوی و سعودی و همچنین هواپیماهای سوخت و آواکس و هواپیماهای حمل بار تاسیس شد. در جریان جنگ دوم خلیج فارس از این پایگاه نظامی بود که موشک‌های «پاتریوت» شلیک می‌شد.

8 ـ پایگاه هوایی حفر الباطن: در این پایگاه فرودگاه ویژه‌ای برای جنگنده‌های بسیار پیشرفته اف 111 وجود دارد که برای عملیات‌های صرفا جاسوسی از آنها استفاده می‌شود، همچنین بالگردهای فرانسوی از این پایگاه بر فرود و استقرار خود استفاده می‌کردند.

9 ـ پایگاه دریایی ملک عبد العزیز در دمام.

10 ـ پایگاه دریایی ملک در جبیل.

11 ـ پایگاه دریایی جدة.

12ـ پایگاه «النعیریه» که در اصل پایگاهی پشتیبانی و امداد است که در جنگ دوم خلیج فارس در روستای النعیریة در شمال شرقی عربستان احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت و تنها 60 کیلومتر با مرزهای عراق و عربستان فاصله دارد.

چهار: استفاده از فرودگاه‌های غیر نظامی

از این حیث 20 فرودگاه در عربستان وجود دارد که مورد بازسازی قرار گرفتند تا برای فرود و استقرار هواپیماهای حمل و نقل غول‌پیکر سی – 5 آماده و مهیا شوند، شماری از این فرودگاه‌ها عبارتند از:

1 ـ فرودگاه منطقه‌ای القصیم برای فرود جنگنده‌های محلی.

2 ـ فرودگاه حائل برای فرود جنگنده‌های محلی.

3ـ فرودگاه جدة برای فرود هواپیما‌های سوخت آمریکایی و استقرار توپ‌های بی – 52

4 ـ فرودگاه ملک خالد در ریاض برای فرود جنگنده‌های آمریکایی و فرانسوی.

5 ـ فرودگاه الاحساء برای استقرار نیروهای فرانسوی، بگونه‌ای که بعدها این فرودگاه به یک پایگاه نظامی کامل تجهیز شد.

6 ـ فرودگاه ملک فهد در دمام برای فرود جنگنده‌های محلی آمریکایی.

7 ـ فرودگاه القیصومة برای فرود جنگنده‌های آمریکایی شکار کننده تانک‌های A-10.

8 ـ احداث باندهای فرود بالگرد در مناطق عملیاتی الامامیة.

9 ـ احداث باندهای خاکی برای فرود هواپیماهای سی – 130 در صحرا برای حمایت و پشتیبانی از نیروهای آمریکایی و غربی در جریان عملیات طوفان صحرا.
نظرات بیشتر