تا کنون چه تعداداز مردم و حتي مسئولين در حوادث دلخراش جادهاي و هوائي و گازگرفتگي و ... کشته شده و ميشوند. اما رسانه ملي به آمار اين موارد گاهي فقط اشاره ميکند در حاليکه ساعتها وقت صرف خطاي يک بازيکن فوتبال و يا زندگي و علايق شخصي يک بازيگر سينما و يا برخي حوادث اجتماعي در دوردستترين نقاط دنيا ميکند.
تاكنون بطور جسته گريخته وبدون دسته بندي وتجزيه و تحليل به مطالبي كه نويسنده محترم بدان اشاره داشته اند،پرداخته شده است ويا دربرخي برنامه هاي تلويزيوني مطرح شده ولي انصافاً جاي يك پردازش عميق وكارشناسانه به معضلات اجتماعي كه وجود آنها ريشه و بنيان جامعه را تهديد ميكند خالي بوده است. اميد است كساني كه پرداختن به اين معضلات باعث بهم ريختن آرامششان ميشود نتوانند از ادامه اين پردازش جلوگيري كنند.البته اين مطلب جايي ارزش واقعي خود را پيدا ميكند كه مقامات مسول ،تبديل به مقامات پاسخگو شده و رسانه ها بتوانند از صدر تا ذيل ايشان را به چالش كشيده و مردم بتوانند نسبت به عملكرد ايشان قضاوت واقعي داشته باشند. آيا ميشود؟؟
با سلام، خوشحالم که چنين مسائل زيربنايي طرح می شوند. اصولا شفاف سازی و اعتماد به خرد و آگاهی مردم شايد تنها راه ارتقای جامعه اسلامی و نيل به جامعه ای امن، پيشرفته و عدالت محور باشد. با آرزوی توفيق- شهروزی
مقاله گويا، منطقي و زيباست. اميد است با توكل به خدا وند متعال با تداوم و پيگيري و ارائه راه حل جهت سربلندي نظام جمهوري اسلامي ايران، كاستي ها و ضعف ها به نقاط قوت تبديل شود . در ضمن بايد مواظب بود زمان را از دست ندهيم و در عمل به سرعت منكر را نهي و معروف را امر كرد.
این گونه مقالات و پرداختن به رفتارهای اجتماعی و اقتصادی و بررسی اشکالات و ارانه راه حل انقلابی در ایران بوجود می آورد وصف ناشدنی. باشد در همه زمینه ها افرادی برای اصلاح رفتارها قدم بردارند. دست ایشان درد نکند سالهاست منتظر اینگونه حرکتهای آموزشی و انتقادی هستم که در کشورهای پیشرفته صورت میگیره.