ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
یه سؤال داشتم. آیا واقعاً اصلاح طلبان در دوره احمدی نژاد باعث شدند علما با رفتن زنان به ورزشگاه مخالفت کنند؟ میشه سندش رو ذکر بفرمایید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
اصلاح طلبان واصولگرایان یا به تعبیر امامدتندرو وکندرو باعث نفاق ودودستگی کشور اسلامی وانقلاب هستند .
چه صرورتی داره به خاطر بازی بچهگانه پای نوامیس وارزشها رو بیاریم وسط ؟؟
حالا فدراسیون وفزفا وهر تشکیلاتی باشه ؟؟
ورزش زنان وفوتبال زنان چرا تماشاگر نداره علاقمندان خانم اونجا بروند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
موضوع ممنوعیت و حرام بودن حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فقط یک آبروریزی بین‌المللی بار آورد. مسئولین چرا قبل از هر تصمیمی خوب فکر نمی‌کنند؟ چرا تمام جوانب امر را در نظر نمی‌گیرند؟ چرا کار را به جایی رساندید که فیفا مجبور شود دخالت کند؟ مردم دیگر کشورها با شنیدن چنین اخباری چه چیزی در مورد ما فکر می‌کند؟ آیندگان ما را چطور قضاوت خواهند کرد؟ مسئولین به خودتان بیایید.
ناشناس
|
Canada
|
۰۷:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
متعصبینی که از اینراه به آب و نانی می رسند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
تعصب به نوامیس ارزشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
دیه و ارث نصف مردان، دوچرخه سواری حرام، رفتن به ورزشگاه حرام! عجب عدالتی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
بعضی ایرانیها وقتی زیادی آزاد باشن، گندشو در میارن همونطور که توی خیابونها می بینید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
شما توی خیابون چی می بینی که من نمی بینم ؟؟
شاید شما خیره خیره به سر و شکل مردم نگاه می کنی و حرص می خوری که چرا مطابق میل و سلیقه ی شما رفتار نمی کنند و من سرم به کار خودمه و چشم هام توی صورت و ماشین و لباس مردم نمی چرخه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
بدرستی اشاره کردی که : " تبدیل امر فرهنگی در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و ورزشی به ابزاری برای کشمکش‌های سیاسی یا ارتقای آن به یک امتیاز به گروهی از مردم و کارکرد انتخاباتی بخشیدن به آن، باعث می‌شود، ساده‌ترین فرآیندها به پیچیده‌ترین اتفاقات تغییر وضعیت دهد " ... اما موضوع اینه که چرا این اتفاق میافته و بین چه کسانی میافته ؟؟؟؟
این داستان بین مقامات رخ میده ، بین مردم عادی که نیست !!! و این نشون میده مقامات ما چقدر ناکارامد هستن که فقط از طریق خراب کردن رقیب میتونن خودی نشون بدن نه به واسطه علم و تجربه و پشتکار ... این مقامات رو کی انتخاب میکنه ؟!؟!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
درود و سپاس به مسئولان فیفا و یوفا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
همون کسانیکه که به گرفتن شناسنامه برای زنان و یا حمام گرفتن با دوش ؛ اعتراض داشتند ؛ امروز با حضور زنان در ورزشگاهها هم مخالفند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
احسنت، گل گفتی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
گره کور را همانهایی ایجاد کردند که یک زمانی با مدارس جدید محالفت می کردند و صدای زنگ مدرسه را شبیه ناقوس کلیسا و نفوذ می دانستند.
همانهایی که دوش گرفتن را حرام اعلام می کردند. تحصیل زنان را !
ویدئو، شطرنج و هزاران اقدام دیگر !
الان هم به استادیوم رفتن خانمها را!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
چرادروغ میگی اسلام دوش گرفتن ونطافت وتطهیر روبرای مسلمونها واجب کرد دین پاکیزگی هست
دین مصونیت زنان ازتعرض هم هست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
بنده مترجم چند زبان خارجی هستم. باید بگویم این ماجرای ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه اثر تبلیغی بدی بر اذهان مردم عادی دیگر کشورها گذاشته است و فکر می‌کنند ما در قرون وسطی زندگی می‌کنیم. لطفاً از وضع این چنین قوانینی که آبرو برایمان نمی‌گذارد خودداری کنید.
نظرات بیشتر