مهدی -
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
من در مورد فرزنادان هیات علمی الان کاری ندارم . ولی وقتی می خواهید مخالفت کنید چرا با بدترین روش و با دروغ و بی اخلاقی؟!!!!!! کسی که معدلش زیر ده هست که اصلا نمی تواند ادامه تحصیل دهد و کسی هم که معدلش حدود ده هست هم نمی تواند در بهترین دانشگاهها موفق شود و حتی بعدها هیات علمی دانشگاهها با پارتی !!! شود. اگر باچیزی مخالف هستیم . می توانیم بدون توهین هم حرفمان را به گوش دیگران برسانیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
يكي از دوستان پس از 4 سال پشت كنكور ماندن و قبول نشدن چندين ميليون پول داد و رفت هند دندون بخونه و اونجا حتي نتونست زبان رو هم پاس كنه و دارو شروع كرد و اونو هم نتونست بخونه و الان با پول و بدون كنكور وبه اسم دانشجوي انتقالي از خارج در دانشگاه دولتي بندر عباس دندانپزشكي ميخونه و نه خانواده جانبازه و نه هيئت علمي و نه....... فقط با پول رفته ولي من بدبخت با رتبه زير 5000 نتونستم برم اونجا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
سلامت جامعه توسط سهمیه هایی دیگر به باد رفته است نه سهمیه اعضای هیات علمی که وجود ملموس ندارد تنها میتوانند دانشگاه محل تحصیل را تغییر دهند آنهم براساس 85% اخرین رتبه قبولی . یعنی عملا کسی که از سهمیه هیات علمی برای قبول شدن استفاده نمیکند فقط دانشگاه محل تحصیل را تغییر می دهد. الان 60 درصد صندلیهای هر دانشگاهی به سهمیه های تعلق دارد که اصلا از نظر علمی حرفی برای گفتن ندارند وهنگام تحصیل هم با زور همین سهمیه نمره قبولی را ازاساتید می گیرند و هرجوری شده فارغ التحصیل، سپس جذب دولت و بعد هم با همین سهمیه مدیر می شوند و این مدیران پفکی مملکت را به این روز می اندازند. در تمام دنیا سرمایه اصلی هر کشوری نیروی انسانی است الا در ایران. چون این افراد که توانایی علمی ندارند و مدارک علمی اهدایی و کادویی می گیرند جزو سرمایه ملی به حساب نمیان و باعث خسران ملی هستند بنابراین با این سهمیه ها که فقط کسب مدرک نیست وبهترین رشته ها را اشغال می کنندو پزشک و مهندس و مدیر می شوند نه تنها سلامت جامعه بلکه اقتصاد و فرهنک کشور به فنا رفته است که الان به وضوح آثار مخرب و ویرانگر آنرا همه احساس می کنند دیگر برای چاره جویی هم دیر شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
آمار کاملا صحیح میباشد.
موارد بسیار مشابهی را به عینه در محل کار خود یعنی دانشگاه اصفهان میبینم.
فرزند یک عضو هیئت علمی امسال با رتبه 1300 منطقه یک پزشکی نیمسال دوم زاهدان قبول شده که قطعا 80 درصد نمره قبولی آخرین نفر پزشکی دانشگاه اصفهان را نمی آورد. ولی براحتی الان نیم سال اول پزشکی دانشگاه اصفهان ثبت نام شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
سهمیه فرزندان اعضاء هیأت علمی دانشگاه دیگه از کجا در آمده؟ واقعاً یعنی چی چون طرف پدر یا مادرش عضو هیأت علمی دانشگاه است باید سهمیه داشته باشد؟