اگر در مملکت ما ایران مصرف ماءالشعیر را هم در غالب نوشیدنیهای الکلی آمار داد باشند فکر نمیکنم ایران قبل از هیچکدام از کشورهای غربی و کشورهای عیرمسلمان قرار گیرد
دروع بودن این آمار محرز است
تابنتاک
نمی تونم نظری بدم که تو بتونی منتشرش کنی
ولی خیلی خوب می دونی که منشأ این همه مصائب چیست
خیلی خوب
حتی بهتر از من
پس بهتره هیچ نظری ندم
که مجبور بشی سانسورم کنی
اصلا تيتر خبر تابناك خواندنيه!! يعني چي كه چرا هيچكس تكذيب نمي كنند؟ مگر تكذيب كردن چيزي را عوض مي كند؟ سازمان بهداشت جهاني معمولا با تمام كشورها از جمله ايران همكاري نزديك دارد. آمارهاي اين سازمان غالبا بسيار دقيق و مبتني برگزارشاتي است كه مراجع كشور مورد نظر براي آن ارسال كرده اند. همانطور كه مثلا اعلام كرده در زمينه واكسيناسيون و مراقبت مادر و كودك ايران پيشرفت چشمگيري داشته است كه البته گزارش درستي است در اينجا هم گزارش صحيح است. بنابراين، به جاي تكذيب و پاك كردن صورت مسئله كه ما به آن عادت داريم، بايد پذيرفت كه در زير پوست جامعه اين موضوع در حال رخ دادن است و تدابير بكار گرفته شده تا كنون موثر نبوده اند. لذا بايد واقعيت را پذيرفت و بايد بر روشهاي موثرتر مانند آموزش درباره عوارض الكل و ... تمركز كرد.
حالا که دیگه رو شده لطفا به کارخانه های متعدی که موجوده دستور تولید و پخش انرا بدهند که اولا سلامتی مردم رعایت بشه دوما. در آمد هنگفتی در حد بالا از مالیات رسومات عابد دولت بشه که گیر قاچاق فروش ها نشه.
دروع بودن این آمار محرز است