این قانون حق ولایت پدر بر فرزند زیر ۱۸ سال را نقض نمی کند؟
آیا نباید حضانت با مادر باشد که بتواند درخواست دهد؟ چون ولایت که نمی تواند با مادر باشد.
چنانچه شوهر این خانم مسلمان باشد و تابعیت کشور مسلمان دیگری مثلا عراق یا لبنان را داشته باشد، ولی این فرد محسوب نمی شود؟
آیا طفل صغیر ۱۸ سال نباید تحت اجازه ولی یا حتی کسی که حضانت را بر عهده دارد بتواند تابعیت را تغییر دهد؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
خیلی داغون. خودت رو به دکتر نشون بده.
آریو برزن
||
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
و اگر پدر مسلمان نباشد دقیقا مثل فرزند خانم میرزاخانی چه اتفاقی میفتند؟به زور پدره رو مسلمون می کنیم تا به بچه تابعیت ایرانی داده بشه؟
ناشناس
||
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
طرح یاد شده را مخرب می دانم اما همسر خانم میرزاخانی مسلمان است.
حالا ما یه نخبه مثل مرحوم میرزاخانی داشتیم دلیل نمیشه به همه تعمیمش بدیم.... راحت تابعیت دادن خودش بعدا مشکلاتی ایجاد میکند اونم با این وضع فرهنگی مردم ما!!
اگر مکتوبی از مرحومه میرزا خانی که قبلا" درخواست تابعیت برای فرزندش کرده موجود باشد، می توان برای وی شناسنامه صادر کرد. این قانون بسیار کلی است و معمولا" آئین نامه اجرائی برای آن تصویب خواهد شد که شبهات بالا برطرف می شود. اثبات رابطه فرزند و مادر به راحتی از طریق گواهی تولد یا حکم اثبات نسب توسط دادگاه ، امکان پذیر است. احتمالا"جد مادری در صورت فوت مادر می تواند درخواست تابعیت ایران برای نوه زیر 18 سال خود داشته باشد. در هر صورت این گونه فرزندان طبق قانون اخیر پس از رسیدن به سن 18 سال می توانند تابعیت ایران را اخذ کنند.
این قانون ایرادات اساسی و مهم دیگری دارد که در نوشته بالا به آن پرداخته نشده است یکی از آنها ترویج و پذیرش تابعیت مضاعف است که برابر ماده 989 قانون مدنی به صراحت رد شده است.