چند نکته اساسی به دست اندر کاران پروژه:
1- مگر به دلیل کم ابی در مناطق کویری بدون امکانات مکانیکی وفن اوری روز ،ابرسانی بسیار علمی وکم هزینه از طریق کانال سازی وحفرقنوات صورت نگرفت وچقدر زیبا بود .
2 -مگر در همان دوران ضرورت،توجه به شیوه های تولید و توجه به عقلانیت جمعی برای رسیدن به راهکاری نو
برای پیشرفت در جامعه کشاورزی ودامداری وجود نداشت ؟
3- مگر نیازمبرم به اب وابرسانی و همیاری وتعقل به روش سنتی نتوانست راهکاری را برای هدایت اب از زیر زمین به سطح زمین ارایه ومدیر یت نماید ؟
4 - اگر مجریان واقعا با هدف خدمت برای پیشرفت کشور و فلات ویا استان سمنان سنگ تمام گذاشته اند ،
در شرایط فعلی با دسترسی به تکنولوژی وفن اوری جدید ، شناسایی مرکز بلع وتجمع رگه های ابرسانی بین دو استان به راحتی قابل مطالعه وبررسی وتشخیص بوده تا موضوع مربوطه بدون جنجال وبا پرهیز از خلط مسائل سیاسی ، پروژه فعالیت های عامه المنفع ابرسانی به شیون قنوات استارت زده شود وعملیا تی گردد .تا ضمن برخورداری از پاداش های دنیوی، پاداش های اخروی نیز توشه راه خادمان گردد .
5- اگر بدتان نمی اید از پیله خود ساخته گروه هی و خاص خارج شوید و انعطاف پذیر باشید تا دیگران هم بتوانند اظهار نظر سازنده داشته و همکاری نمایند . میهن ایرانی اسلامی و مردم عزیز ما قبل از پرورش قهرمان سالاری نیاز به پرورش خادم و متخصص سالاری برای ابادانی و خدمت صادقانه نیاز دار د . موفق باشید .
گویا تعدادی از مدیران هستند که هرقدر هم نالایق باشند باز ایه امده که باید پست و سمت بگیرند
متاسفانه این افراد از این وزارتخانه با ان وزارت خانه و از این سازمان به ان سازمان پاس داده می شوند تا از در و گوهر فشانی انها همه فیض ببرند
در حالی که دریاچه اورمیه در حال خشک شدن و تبدیل شدن به کویر نمک و طوفان نمک است و کشیدن آب دریای خزر بدون تصفیه به دریاچه اورمیه بسیار آسان و کارساز است و مردم را از بلای خانمانسوز دور میکند، این کار را نمی کنند، اما برای کویر سمنان باید آب تصفیه شده دریای خزر را بفرستند که علاو بر هزینه هنگفت، محیط زیست را هم از ین می برد.
این دولت وحضراتشون جز بدبختی وبیچارگی برای مردم ثمری نداشتن حالاهم میخان جنگلهای شمال رو نابود کنن ویه پول هنگفتی رو بدن به پیمانکاران این طرح خدایا کی این دو سال تموم میشه
این طرح از زمانهای پیشین مورد بررسی بوده.
مهمترین دستاوردهای این طرح:
۱- جلوگیری از از بین رفتن سواحل خزر بدلیل افزایش سطح آب با تخیله آب اضافی
۲- جلوگیری از خشک شدن کامل آبهای زیرزمینی بخش مرکزی کشور
۳- بعد از مدتی اکوسیستم بوجود آمده در مرکز کشور بدلیل وجود دریاچه های جدید باعث بارندگی، جاری شدن رودخانههای خشک شده و پیدایش دوباره پوشش گیاهی خواهد شد.
۴- از مهاجرتهای گروههای جمعیتی بدلیل خشکی جلوگیری خواهد شد. این مهاجرتها معمولا باعث اختلافات داخلی بین مردم کشور می شود.
۵- نیازهای این پروژه، از جمله مهندسی، ساخت و ساز، شهرهای جدید و غیره باعث رشد تکنولوژی و رشد اقتصادی خواهد شد.
۶- به دلیل وجود آبراهای جدید، جادههای جدید و خطوط ارتباطی جدید، نقل و انتقال کالا در مرکز کشور رونق خواهد گرفت.
۷- هزینه زیست محیطی پروژه در شمال کشور خیلی کمتر از هزینه زیست محیطی خشکی در مرکز کشور در طولانی مدت است. آبادانی کویر مرکزی کشور فرصتهای جدید زیست محیطی بوجود خواهد آورد.
پاسخ ها
امیرحسین
||
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
احسنت. کاش مخالفان این طرح هم بجای شلوغ بازی و شانتاژ نظرات مخالفشون رو مثل شما که فواید این طرح رو لیست کردی دلایل مخالفتشونو لیست میکردن تا حدقل بدونیم باچی مخالفن با دولت یا با طرح ... درود بر شما
حضراتی که با این طرح مخالفند به احتمال قوی نگران موفقیت این طرح و پوئن مثبت برای این دولت هستند چرا که سودمندی این طرح به زیان هایش می چربد و توسعه ی شهرهای کویری را کلید میزند. حضرات مخالفت کردن آسونه اما بیاید فقط یک ماه جای ماه مردم کویر آب شور بخورید اونوقت برید نظر بدید.