فکر می کنم به جای انتقال آب از نواحی سرسبز به بیابانهای سمنان و مانند آن هر قسمت از استعدادهای موجودش باید به نحو درست استفاده کند. همچنین در مقاله ای خوانده ام که در کشورهای اروپایی با تصفیه فاظلاب ۷ بار از آب استفاده می کنند.
من فکر کنم اینا دیدن تونستن ارومیه رو خشک کنن میخوان امتحان کنن ببینن می تونن خزر رو هم خشک کنن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
خشک شدن دریاچه ارومیه که البته بهتره بگیم نمکزار ارومیه فرایند طبیعی هست که تمام دانشمندان از قبل پیش بینی کردن
ناشناس
||
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
شاید بعد بخوان دریای عمان رو خشک کنن
ناشناس
||
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
شک نکن میتونند. نبوغ حضرات را دست کم نگیر.
ناشناس
||
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
کدام دانشمندی بجز کردوانی ایده خشک شدن دریاچه رو داده بود اونهم با استدلال ابکی .پل میانگذر و احداث سدهای زیاد در مسیر دریاچه باعث خشکی دریاچه ارومیه شد که البته خداوند به مردم آذربایجان رحم کرد و با بارشهای خوب الان شرایطش بهتر شدنوگرنه مقامات ما داشتند ایده پارک و شن ریزی رو طراحی می کردن
بهتر نبود از جنوب ایران که دریاهای آزاد هستند آورده بشه.
شاید به خاطر کم شور بودن دریای خزر هست. آخه شوری دریای خزی ۱۳ گرم بر لیتر است در حالی که خلیج فارس ۳۳ گرم بر لیتر است.
بهتر نبود از جنوب ایران که دریاهای آزاد هستند آورده بشه.
شاید به خاطر کم شور بودن دریای خزر هست. آخه شوری دریای خزی ۱۳ گرم بر لیتر است در حالی که خلیج فارس ۳۳ گرم بر لیتر است.
بنام خدا
با سلام
انتقال آب از دریای خزر و دریای عمان به یرزمین های دیگر غبر کارشناسی و غیر عقلایی و غیر قانونی است.من راضی نیستم از منافعی که در کشور جمهوری اسلامی دارم برای این پروژه هزینه شود. آب در چاهی که خود آب ندارد اینجا مصداق پیدا می کند. لطفا این آب هایی که از آسمان مانا خداوند گرام مرحمت می فرمایند مدیریت کنید. چرا اکوسیستم را می خواهبد آنرا که داریم خرابش کنید؟ آب شرب در ایران به قواره یک میلیارد می بارد. ۹۵درصد آن هدر می رود. لطغا این آب ها را بهیه مصرف کنبد. روش نوین کشاورزی را توسعه دهید.زیرساخت کنار دریاها را برای زندگی آباد کنید. چرا درست و منطقی فکر نمی کنید؟ آب به کویر ببرید مهمان یک ماهه است. تبخیر می شود.
نظر من این است
کویری ها با نفوذ بیش از حد و غیر طبیعی خود در دولت و سایر نهادها ،موجب تبعیض های فراوانی در کشور شده اند که یکی از آنها انتقال آب است غافل از اینکه بقیه کشور را دارند به کویر تبدیل می کنند نمونه آن انتقال بی سر و صدای حق آبه کشاورزان اصفهانی و بختیاری به استان یزد
شاید به من انگ رویاپرداز بزنید ولی عمریست درطرح ایران رود یاهمان اتصال آبی دریای مازندران به عمان مطالعه وفکر کرده ام حقیقتا مردی مثل کوروش کبیر ویا روانشاد امیرکبیر را می طلبد که این عظیم ترین پروژه بشری را کلید بزند بعدها سه دریاچه درگودالهای فلات ایران بوجود می آید واز روز شروع به بیکاری جوانان حمله میکند ایکاش شرائط طوری پیش میرفت که من بله همین من شاخ شکسته رئیس دولت میشدم تا بیکاری را واقعا ریشه کن وبه آمارهای دروغ وحقوقهای نجومی وباندبازی خاتمه میدادم بادرود برمردان وزنانی که ازخود میگذرند تاملت بزرگی را شاد کنند ایران آباد و آزادم آرزوست
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
انشاالله به آرزوت میرسی تا ما هم از بیکاری نجات پیدا کنیم
طرح های انتقال آب در این وسعت و حجم در واقع در ردیف طرح هاي ويژه ملی قرار می گیرند. یک طرح ویژه براي بخش هايي از كشور كه به علت وجود عوامل طبيعي يا ساخته شده و يا برنامه هاي جديد توسعه و عمران و تأثيراتي كه در منطقه حوزه نفوذ خود خواهند گذاشت واجد ويژگي خاصي بوده و نياز به تهيه طرح براي توسعه هماهنگ در محدوده حوزه نفوذ عوامل مذكور دارند.
اجرای این طرح ها می تواند نتایج مثبت و یا مصیبت بار بدون بازگشتی برای کشور داشته باشد، لذا انجام مطالعات تخصصی قبل از اجرای اینگونه طرحها بسیار ضروری است. در این خصوص باید کار را به کاردان سپرده و فارغ از نتیجه ای که برای بررسی های تخصصی انجام می شود می بایست مشاوران متخصص در این زمینه ها بکار گرفته شوند.
بی شک استفاده از تجمیع تخصص های جامعه ی مهندسین مشاور ، اساتید دانشگاهی ، پزوهشگران محیط زیست در داخل کشور و استفاده از مراجع متخصص و ذی صلاح بین المللی برای پیش بینی عواقب اجرای یک چنینی طرحی بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر است.
مطالعه ی طرح های مشابه که در خارج از کشور اجرا شده اند می تواند بسیار مفید واقع شود و درس های بزرگی می توان از پروژه های اجرا شده در اقصی نقاط جهان گرفت و چه بسا خطاهای آنها را تکرار نکرد و این فقط با یک مطالعهی تخصصی قابل انجام و موجب صرفه جویی های کلان خواهد شد.
موضوع تعیین تاثیرات اقلیمی مهمترین عامل این پژوهش در اجرای طرح خواهد بود.
زمان مورد نیاز، تامین بودجه کافی، نیروی انسانی، وسایل و امکانات، موانع و محدودیت های احتمالی ،پیشینه ی تحقیق، بیان گزاره های مسأله(هدف / فرضیه / سؤال ها)، مشخص کردن متغیرها، تعیین ابزارهای اندازه گیری، مشخص کردن منطقه ی مورد بررسی و حجم آن ، انتخاب روش تحقیق، گردآوری داده ها ، تنظیم و تلخیص داده ها، تحلیل داده ها و نتیجه گیری، تدوین گزارش ها و اشاعه ی یافته ها و سر انجام تحلیل و نتیجه گیری ارزیابی مثبت و منفی بودن اجرای کل طرح حتما می بایست قبل از شروع هرگونه فعالیت اجرایی انجام شود.