یه جور میگه از دامپزشکی رفته پزشکی انگار طرف بی سواد امی بوده بعد رفته پزشکی. بابا دامپزشکی بعضی درسهاش از پزشکی هم سخت تره. چون امکان اشتغال در پزشکی بیشتره طرف میره اون سمت وگرنه پزشکی جزو مزخرفترین رشته ها هست.
واقعا" بیچاره مریض ها، اینها که توانائی علمی ندارند و با این سهمیه ها میروند و تخصص میگیرند میخواهید بتوانند بیمار را درمان کنند؟؟!!! همینه که به بیمارستانها عمودی میرید و افقی برمیگردید؟؟!!جلو اینگونه خیانت ها و تبعیضات را باید گرفت.
آموزش و پرورش هم درون خودش سهمیه بندیهایی درست کرده که به دور از عدالت اجتماعی و اخلاق دینیست.
برای گرفتن شهریه ای که هرسال اعلام میشود قانونی نیست ولی انجام میشود، انواع سهمیه ها اعمال را میکنند .
در واقع بیشتر ین بخش هزینه مدارس را به دوش کسانی میگذارند که هیچ نوع سهمیه ای ندارند و بیشتر آنها از خانواده کارگران ،فروشنده های سطح پایین و افرادی از این دست تشکیل میدهد.
در آموزش و پروروش علاوه بر خانواده شهدا ،جانبازان و ایثار گران ،خانواده روحانیون ،خانواده دانشگاهیان و خانواده فرهنگیان و . . .نیز از درصدهای مختلف سهمیه بهره میبرند.
در واقع دانش آموز در بدو ورود آموزشهایی را میبینند که آینده آن جز انشقاق مردم نیست.
خوابند وکیلان و خرابند وزیران
یارب بستان داد فقیران ز امیران
فرزند یکی از اقوام من در کرمانشاه با رتبه بهتر از دوستش پزشکی پردیس زابل قبول شده است . از طرفی دوستش دامپزشکی پردیس زابل قبول شده و حالا دوستش هم از زابل به کرمانشاه انتقالی گرفته هم تغییر رشته داده به دندانپزشکی ! چطور؟! چون پدرش هیات علمی دانشگاه و رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه است ! به همین سادگی به همین خوشمزگی!
واقعا تاسف اور است
در این مورد چند نوبت گزارش نوشته اید و همه پر از مغالطه و...
اگر همه اطلاع رسانیها و گزارشهای شما از این دست است که بهتر است هیچ اطمینانی به این سایت خبری نکنیم.
چند نکته دارم:
۱. آیا مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را معتبر می دانید یا نه؟
۲. آیا آمار سمیه ها را حاضرید منتشر کنید؟
۳. آیا فرق اختصاص ظرفیت یا سهمیه در قبولی و تسهیلات در انتقال از محل قبولی به محل خدمت والدین را می دانید؟
۴. آیا در آیین نامه نامی از همسران آمده است؟
۵. آیا به هر دانشگاه و هر رشته ای می توان رفت؟
۶. آیا اجرای این آیین نامه در دست دانشگاههاست؟
۷. آیا آیین نامه ربطی به دانشجوی میهمان دارد؟
اگر پاسخ اینها را می دانید و گزارش را نوشته اید که فریبکارید و اگر نمی دانید ....
بهتره از چيزي كه خبر نداريد صحبت نكنيد، اصولاً سهميه اي با نام اعضاي هيأت علمي نداريم، به عنوان مثال اگر دانشگاهي در رشته اي 60 نفر ظرفيت داشته باشد يك سوم آن يعني 20 نفر سهم سهميه شاهد و يك چهارم آن يعني 15 نفر سهميه ايثارگران است و مابقي سهميه آزاد است يعني 25 نفر. حالا اگر تسهيلات هأت علمي را در نظر بگيريم حتي يك نفر از اين 25 نفر سهميه آزاد كم نميشود و تسهيلات هيأت علمي با شرط آوردن 85 درصد آخرين فرد پذيرفته شده در دانشگاه مقصد علاوه بر ظرفيت (تأكيد مي شود علاوه بر ظرفيت) پذيرش مي شود. به عبارت ديگر، اگر تسهيلات هيأت علمي حذف شود حتي يك نفر به ظرفيت آزاد اضافه نميشود. مشكل سهميه هاي شاهد و ايثارگران هستند كه بايد برچيده شوند. بنابراين زياد نگران تسهيلات هيآت علمي نباشيد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
نگران سهمیه فرزندان هیئت علمی هستیم چون تبعیض و ناعادلانه هست و رانت هست .
کارمند دانشگاه
||
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
استاد عزیز، تغییر رشته رو چطور توجیه می کنید؟ اگه دانشگاه مقصد(محل کار پدر) یک جا داشت چرا از اول دانشچو نپذیرفت و اگه جا نداره چرا با انتقالی و تغییر رشته فرزند هیات علمی جای بقیه رو تنگ می کنه؟
من یه دانشگاه های ام و از همه چیزا خبر دارم. در ضمن اگه قانون نیست پس چرا داره اجرا میشه؟ اتفاقا همین مخفی بودن مشکل کاره ؟
ناشناس
||
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
وقتی یه دانشگاهی سهمیه ی مازاد داره یعنی ظرفیتش بیشتر از سهمیه ی اعلامی است
من یک استادم. امسال فرزندم در رشته دامپزشکی قبول شد. اما طبق قانون 92.5 درصد نتوانستم او را به رشته پزشکی حتی به پردیس خودگردان پزشکی منتقل کنم. ایشان هم اکنون برای شرکت در کنکور آتی در حال مطالعه است.