چرا اینا ماشینهای بهترنمیسازن اگر ماشینهای ایران باخارج رو مقایسه کنیم مصرف بنزین ایران ازنصف هم کمترمیشه چرا هرچی میشه گیرشون فقط پول بیشترگرفتن از مردم هست جدااز بی ارزش کردن پول هرساله به نفع خودشون
تابناک شوما بیزحمت یه مقایسه هم بین کیفیت بنزین ایران و کشور هایی که گفتی بکنی.
کیفیت بنزین یورو 6 واقعی در ترکیه و بنزین به اسطلاح یورو 4 داخلی که اونم اعلام شد میزان گوگردش دو برابر حد مجازه و اصلا ممکن در استاندارد یورو نباشه! و واردات آزاد با تعرفه پایین خودرو در کشور هایی که اسم بردی و به مردم حق انتخاب خودروی باکیفیت و قیمت مناسب و مصرف سوخت پایین رو دادن . اگه قرار به مقایسه باشه باید این چیزا رو هم مقایسه کنید.
تابناک، هدف شما بعنوان یک خبرگزاری از انتشار این مقاله چیست، اگر صرفاً اطلاع رسانی است خب در مقابل کالاها دیگر و در آمدها و حقوق ها و... آنها را هم بگویید در اقتصاد تمام اینها بهم وابسته هستند و روی هم تاثیر متقابل دارند.
کسانی که دنبال مقایسه انرژی در ایران و کشورهای دیگه هستند چند تا نکته رو دقت نمیخوان کنند.1-حقوق ما در ماه چند دلار هست با میانگین 5 میلیونی که اعلام شده از طرف دولت که بازم نیست با دلار 11500 میشه حدود 435 دلار تقریبا.2-کیفیت ماشین ها و مصرفشون و موارد دیگه که این گرون کردن هر موقعه میخواد بشه میاد قیاس میشه نخ نما شده.یک چیز جدید رو کنید.قیمت دلار 3400 بوده بی کفایت ها به اینجا رسوندن حقوق هم میخواد سال اینده 15 درصد اضافه کنه.
بله آنها در کشورشان بنزین ندارند و از خارج وارد میکنن ولی ما بنزین داریم و در کشور هم تولید میکنیم و حتی به قول آقایان بنزین را صادر هم میکنیم و در ضمن دلار در اونجا به گرانی اینجا نیست.