البته رعایت نظافت و پاکیزگی الزامی و اصل است و همه باید آن را مراعات کنند ولی همه تقصیر را نباید گردن زائرین انداخت شماها که اعتراض می کنید کاش جای زائرین خسته بی رمق می بودید که حالا در عین خستگی مفرط ، محلی را برای انداختن زباله در نزدیکی خود پیدا نمی کنند ، شاید هم این مشکل مرتبط با زائرین نباشد و دستی در کار است مه صدا در بیاورد ، شهرداری هم که بدون ناراحتی کار خود را انجام می دهد آنوقت شماها نشستید و به هر چیزی اعتراض می کنید . خدا به شما هم توفیق این زیارت را در سال آینده عنایت فرماید . خودتان را کنترل کنید .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۹
چون زائرین می خواهند به زیارت و سیاحت مجانی بروند و البته ثواب هم ببرند
چرا باید هزینه ها و زحمات شان را به بقیه مردم وارد کنند ؟؟
این کجایش عبادت و کار خدایی است ؟
این یک کار سیاسی و نمایشی برای اقلیتی است
و یک استفاده از مزایای مجانی برای عده ای دیگر است
يعني ٨٠ ميليون ادم اندازه تو بچه فوتبالي نمي فهميدن منتظر تذكر تو بودن . بشين بچه جون توپ بازيتو بكن . تو نگفته بودي هم مردم همه از رهبري اطاعت مي كردن .
ای مهدی ترابی عزیز خوب فهمیدی که تنهاراه نجات کشور در همه زمینه ها اطاعت از رهبری است اما بسیاری از مسئولین این را نفهمیدند زیرا فکر می کنند نجات کشور تکیه به سردمداران غرب است در حالیکه آنان دشمن ملت ایران و جمهوری اسلامی هستند و نمخواهند ملت روز خوش ببیند
چرا باید هزینه ها و زحمات شان را به بقیه مردم وارد کنند ؟؟
این کجایش عبادت و کار خدایی است ؟
این یک کار سیاسی و نمایشی برای اقلیتی است
و یک استفاده از مزایای مجانی برای عده ای دیگر است