ما بدون تعامل و یادگیری با دنیا به جایی نمیرسیم و زبان انگلیسی مقدمه اینهاست. بنابراین بسیار ضروری است و باید در طرح درس رسمی مدارس بماند و موثرتر از پیش انجام شود.
پاسخ ها
محمد
||
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
موثرتر منظورت چیست قابلیت انجام این زبان در آموزش پرورش ایران وجود ندارد یک جلسه برو پشت در مدرسه درس زبان گوش کن به بچه ات چی اموزش می دهند من که بچه ام گفتم هر وقت معلم درس می ده تو به چیزهای دیگه فکر کن چون لهجه خراب می شه و به جای صحبت کردن جمله سازی و صرف و نحوه یاد میدن
امروزه زبان انگلیسی حرف اول را در دنیا میزند و با حذف انگلیسی کشور یک قدم دیگر به عقب و قهقرا خواهد رفت. ضمنا زبان عربی اجباری در مدارس را کسی نه حرف میزند نه میفهمد و زبان چینی و روسی هم همین سرنوشت را خواهد داشت
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
زبان چینی و روسی!!درست زدی سر هدف که سیاست داره بر علم غلبه می کنه.
با سلام. کل درایت نمایندگان ما در حد همین طرحهای بی پایه است. نگاهی به مدارس آفریقا و آسیای جنوب شرقی، اهمیت آموزش زبان انگلیسی را نشان میدهد. معتقدم که زبان انگلیسی در مدارس از دبستان و آن هم با روشهای جدید و با جدیت باید آموزش داده شود. یک زبان سوم میتواند انتخابی باشد ولی انگلیسی زبانی است که در اکثر کشورهای دنیا، نیاز انسان را برآورده میکند و نباید اختیاری باشد.
فکر میکنم جواب بدیهی باشه.
در جهانی زندگی میکنیم که زبان علم، مقالات، پژوهش هاو ... انگلیسیه، زبان علوم مهندسی بازرسی ها استاندارد ها و... انگلیسیه، زبان تجارت و صنعت و سیاست تماما انگلیسیه، بخش عمده زبان وسایل روزمره، فیلم ،کتاب و... انگلیسیه و نهایتا مردم جهان با این زبان با هم ارتباط برقرار میکنن.
سالهاست در استانداردهای بین المللی بلد نبودن زبان غیر زبان مادری و بلد نبودن کار با کامپیوتر را بی سوادی میدانند.
به نظرم سوال این نیست که ایا با برداشتن اجباری بودن زبان موافقیم یا مخالف. سوال این هست که آیا میخواهیم پیشرفت کنیم یا میخواهیم تا ابد بیسواد و وابسته باقی بمونیم؟