خیر . به نظر من نه تنها باید زبان انگلیسی تدریس شود بلکه زبا نهای دیگر به بصور ت اختیاری در مدارس آموزش داده شود تا هر دانش آموز بسته به علاقه وآینده خود یک زبان خارجی دیگر یاد بگیرد . مثلا در کشور اروپایی علاوه بر انگلیسی دو و سه زبان های خارجی دیگر در مدارس تدریس می شود. و زمانی که در اروپا بودم هر فرد اروپایی را که می دیدم او حدا قل دو زبان می توانست صبحت کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
چرا دروغ میگویی کجا هر هر فرد اروپایی به حداقل دو زبان خارجی مسلط است! من خودم مترجم زبان ایتالیایی هستم و به غیر از مردم سوئیس هیچ کجا از این خبرها نیست.
علي
||
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۱
مترجم ايتاليايي، خوب كامنتوبخون.گفت دوسه زبان خارجي تدريس ميشه وهرفردبه حداقلبه دوزبان صحبت ميكنه،نه دوزبان خارجي..ترجمه هات هم اينجوريه؟
والا من تو همین سیستم آموزش زبان تو یه مدرسه معمولی دولتی زبان یاد گرفتم و هیچ وقت هم آموزشگاه نرفتم و همین و تمرین کمی توسط خودم باعث شد بتونم سالها با خارجیا صحبت کنم و مدیر یه هتل بین المللی شم و حتی راهنمای تور خارجی و زبانم در حدی هست که همیشه دوستام میگن خیلی خوبه. با همین سیستم آموزشی (نمیگم خوبه جا داره بهتر شه) اما حذف کردنش یعنی حذف صورت مسئله
فقط میتوانم بگویم بسیار متاسفم برای چنین طرز تفکری!
در حالی که در سند چشم انداز میخواهیم جایگاه اول علم و فناوری منطقه را به دست بیاوریم زبان مشترک علم و فناوری دنیار را انکار می کنیم..
واقعا متاسفم که دانش آموزان و دانشجویان ما با این طرح همین حد دست و پاشکسته انگلیسی را که به یمن مدارس دولتی بدون هزینه یا هزینه حداقلی آموخته اند از دست میدهند و در آینده شاهد دانشجویانی بسیار ضعیف در درک ابتدایی ترین واژگان هستیم... بماند که آه از بی عدالتی بازهم به نفع مرفهین در زبان آموزی...
متاسفم برای نمایندگانی که مدارک کارشناسی ارشد و دکترایشان و عناوین دکتر و مهندس یدک میکشند (امیدوارم جز کسانی نباشند که من به ایشان رای داده ام که در محضر پروردگارم و مردمی که آسیب خواهند دید، بابت انتخاب غلط شرمنده خواهم شد) ولی به ظاهر در تمام طول تحصیل حتی مراجعه ای به یکی از پایگاههای داده معتبر علمی که مقالات علمی به روز در دنیا را -که غالب آنها به انگلیسی هستند- منتشر میکنند، نداشته اند...
و چند نکته: مگر نه آنکه در مقطع دکتری شرط ورود دانشجو به مرحله آزمون جامع داشتن مدرک زبان معتبر است؟
مگر نه آنکه دانشجویان دکتری ما ملزم به ارائه مقالات بین المللی معتبر برای مجوز دفاع هستند که البته در این راستا با مشکلات عدیده ای روبرو می شوند؟ پس آنچه ریشه در کودکی داشته باشد مسیر را تسهیل میکند
تو را بخدا حداقل قشر تحصیل کرده ما را ناتوان نکنید.
تو را بخدا زمینه نابرابری فراهم نکنید که اساس قانون اساسی کشورمان عدالت محوری و توجه به محرومان است... که این طرح به کام آموزشگاههای خصوصی خواهد بود..
بجای پیشرفت پس نرویم... کیفیت را بهبود دهیم ... در کنار انگلیسی به شیوه بهینه که اگر به قول خبر منتشر شده در آموزشگاهها موفق تر است و بدون شک قابل ترویج در مدارس؛ زبانهای دیگر را بیاموزیم ... چون مشکل بچه های ما نیستند و استعدادشان ؛ که مشکل ضعف آموزش و روش آن است..
خلاصه کلام میخواهیم ایران عزیزمان را بسازیم. میخواهیم قدرتمند باشیم... میخواهیم بتوانیم دربرابر استکبار استقلالمان را به رخ بکشیم .. کمی بیشتر بیندیشیم
کلا شما آموزش رو تعطیل کنید بهتره، اون از کتاب های تاریخی که کلا تحریف و دروغه اون از عربی و انگلیسی که کلا دیپلمه های خروجی از دبیرستان یک جمله انگلیسی یا عربی نمی تونند بگن، اون از انشا که یک درس بلا تکلیف بدون آموزش نگارش به دانش آموز، تعلیمات دینی و اجتماعی که هر روز و شب تلوزیون زحمتش رو می کشه، ریاضی و فیزیک وشیمی هم که با روش تدریس ما قبل تاریخ همه رو فراری میده، ورزش هم که دریغ از یک توپ و تور و زمین ورزش،دیگه چی میمونه؟! بی خیال شید این مردم بد بخت رو!
به نظر میاد منافع عده ای پشت این طرح وجود داره . و الا به جای اینکه به سیستم آموزش ناکارامد زبان انگلیسی در مدارس ایراد بگیرن کلا میخان صورت مسئله را پاک کنن . ضمنا قابل توجه آقایان اینکه بالای 60 درصد منابع علمی جهان به زبان انگلیسیه .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
همه موارد را درست مي فرماييد ولي بيش از 90 درصد مطالب علمي دنيا به زبان انگليسي اشت نه 60 درصد.