اين امار سفر به تركيه يعني 1 درصد جامعه بقيه حتي تا قم هم نمي توانند بروند دولت هم اين افراد را ميبيند وحساب ميكند هنوز ملت توان مالي دارند وبقيه مردم كم درامد بايد تاوان گراني خدمات را بدهند
ایران خودرو با سرمایه گذاری در ترکیه میخواهد اولاً چه چیزی برای آنها تولید کند و ثانیاً هزینه این سرمایه گذاری که قطعا با ضرر هم مواجه خواهد شد را باید مردم ایران با گرانتر خریدن محصولات ایران خودرو پرداخت کنند. حالا دولت هم میگوید باید از خودروساز داخلی حمایت کرد!!!!
کشور را با شعار نمیتوان اداره کرد. نمایندگان برای انتخابات کارنامه ارائه بدهند. چه دستاوردی در حوزه اقتصاد، فرهنگ، ورزش، سیاست، بهداشت و ... داشته اند. تنها کشوری که در دنیا 40 سال تورم دو رقمی داشته مائیم. هر روز ارزش پول ملی اش کم شده مائیم. از وسعت جنگلها و دریاچه ها و تالابهایش کم شده مائیم. نرخ بیکاری بالای متوسط جهانی دارد مائیم. قدرت صاحبخانه دار شدن خانوارهایش کم شده مائیم. گوشت و شیر در حال کم شدن در سبد غذایی اش است مائیم......... نماینده ها چه کرده اند؟؟؟؟ که حالا انتظار رای از مردم دارند؟
دوشنبه ۱۳ ابان
تاساعت ۱۱:۳۰ شاخص کل بورس بیش از۳۰۰۰ واحدسقوط کرده و باوجودهمه تلاشها برای ممانعت از بازگشت شاخص به کانال ۲۰۰ هزار واحد بزودی این اتفاق خواهدافتاد . شاخص کل تاچندهفته پیش تامرز ۳۳۰ هزارواحدهم رشدکرد ( رشدش دادند!) ولی دوران رشد بی دلیل و رکورد زنی های روزانه ۹-۱۰ هزارواحدی دیگربسررسید وازحالابه بعدبایدمنتظر سقوط های چندهزارواحدی بود
با سلام
ایا این پول های بازگشت خورده واقعا به حساب برگشته یا شعار انتخاباتی است. اگر برگشته چرا کسری بودجه دولت ترمیم نمی شود.
با برگشت اینگونه پولها دولت چرا به مردم فشار وارد می کند.
ایا دولت زیاده خواهی می کند.
با توجە بە جنایت ترکیە بە همراە تروریست های تحت حمایتش در کردستان سوریە، لازم است این کشور اشغالگر را تحریم کرد و ازخریدکالاهای ترکیە و سفر گردشگری به این کشور حامی تروریست خودداری کرد..به جای ترکیه میتوان به جاهای بهتری چون ارمنستان،گرجستان،کردستان عراق سفر کرد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
مردم اختیار پول خودشون رو دارن. نمیشه کسی را مجبور به کاری کرد. بابا بذارید مردم حداقل اختیار پول خودشون رو داشته باشن
ناشناس
||
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
میشه بگید دلیل برتری ارمنستان، گرجستان و کردستان عراق به ترکیه چیست؟
رضا مدیاتک
||
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
جنایت دولت ترکیه ربطی به مردم آن کشور ندارد ،در ضمن شرق ترکیه کردنشین است و از دولت مرکزی دل خوشی ندارند
ایرانیان به دلیل مناسب بودن قیمتها به کشور ترکیه مسافرت می کنند
ارمنستان کشور ضعیفی است ،پول کشور آذربایجان بسیار گران شده است،کردستان عراق امنیت کافی ندارد،گرجستان برای مسافرت مناسب است ولی پرواز به این کشور تنها از تهران میسر می باشد و از شهرهای دیگر باید زمینی سفر کرد که باز هم از کشور ترکیه می گذرند و در لیست مسافران آن کشور ثبت می شوند
جریان اقتصادمثل جریان آب روان است که خودش مسیر خودش رو پیدا می کند. با دستور و غیرتی شدن تو رسانه ها نه می تونیم اقتصاد خودمون رو درست کنیم و نه جلوی پیشرفت اقتصادی دیگران مثل ترکیه رو بگیریم. این موضوعات مبنای کارشناسی دارند و با یک مطلب ژورنالیستی کوتاه نمیشه رابطه اقتصادی بین ایران و ترکیه را تحلیل کرد و به خوب و بدش حکم قطعی داد. سایت تابناک باید بجای این مطالب کلی یه گزارش اقتصادی علمی و به قلم یک کارشناس درج کند تا اطلاعات مخاطبین بالا برود.
بنا به کار علمي در چند روز گذشته در ترکيه بودم. بنا بر حس کنجکاوي در هر کشوري رفتارهاي مردم آن کشور و هم چنين عريبه ها را در آن کشورها زير نظر مي گيرم تا بيشتر به ريشه هاي مسايل بتوانم پي ببرم تا شايد براي خود پاسخي بيابم.
اگر از بعد مسافرت و توريسم بنگريم. با يک حساب سرانگشتي مي توان خروج ارز را بدين شيوه محاسبه کرد.
هزينه سفر روزانه هر نفر به ترکيه تقريبا 100 دلار (خداقل) در نظر بگيريم. روزانه حدود 5 پرواز که هر پرواز به طور متوسط 200 نفر را به ترکيه ببرد؛ مي شود 1000 نفر در روز، يعني 1000*100= 100000 دلار در روز
و در ماه = 3000000 دلار و در 12 ماه برابر 36000000 دلار
هزينه هاي بليت و غيره و هدايا نيز برابر همين 100 دلار حساب کنيم در سال هزينه اي برابر با 72 ميليون دلار ارز از کشور خارج و به ترکيه وارد مي شود.
حال با اين رقم حساب کنيد چه کارهايي ديگر مي شود. انجام داد.
اما مسافرت خود فرآيندي کار آفرين باشد. بايد ديد که آيا ما هم به سان ترکيه در جذب توريست موفقيم؟ چقدر ارز از طريق جذب گردشگران در سال داريم.؟ چگونه ترکيه در اين امر موفق است؟ چرا ايرانيان اين چنين علاقمند به رفتن به آن کشور و هزينه کردن دارند؟ چرا ايرانيان از کشور گريزان مي شوند؟
در باره رفتار ايرانيان، شکل هاي گوناگوني از مردم و شيوه هاي رفتاري را در سطوح مختلف دريافت کردم که هر يک قابل بررسي جامعه شناختي و روان شناختي است. آيا نبايد اين موضوع مورد بررسي توسط دست اندرکاران قرار بگيرد؟
بنده با پديد توريسم به هيچ عنوان مخلف نيستم؛ ولي دوست دارم که ما هم در تامين درآمد سرتر از همه کشورهاي پيرامون خود باشيم. با پيشينه بسيار تاريخي که ايران دارد؛ جايگاهي به مراتب بالاتر و قوي تر خواهد داشت. پس چرا مکانيسم هاي جذب توريسم و درآمد زايي طي نمي شود؟