محسن غرویان استاد حوزه علمیه توجه داشته باش
البته آقای روحانی مگه محبوبیت هم داره که بخواهند خرابش کنند
روحانی کشور را فلج نکرد که کرد هر چی امتیاز کشور به خارجی ها نداد که داد
خودش که داداشش محکوم به فساد
معاون اول برادرش دادگاهی
وزیرش که دامادش دادگاهی
و.....
تو بگو با این حضرات و این عملکرد نیاز به تخریب دارن ؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
امتیاز به خارجی نداد اما دست کاسبان تحریم را جدا کرد برادرش دادگاهی است به چه جرمی مطالعه کن تا ببینی به چه جرمی اولش را می بینی بعدش را نمی خونی من که چهل سال گذشته را دیدم اینقدر تجربه دارم که بفهمم به چه دلیل بعضی ها محاکمه و در بوق و کرنا می شوند و بعضی ها با صد برابر مشکل راحت می گردند و بریش مردم می خندند این فضا مجالی برای باز کردن این بحث ندارد اما شما را توصیه میکنم به دقیق دیدن و پرسشگری از سطحی نگری دوری کنید
ناشناس
||
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
آقا روحانی کاسبان تحریم را که بالای 40درصد ثروت ملی دست این نهاده است را رو کرد این نهادها هستند که کشور کلا از لحاظ اقتصادی تعطیل کردن
ناشناس
||
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
سهراب و سهراب ها طی این شش سال بخاطر دوری از قدرت و ثروت دارن ماست با نول و سماق و گاهی لواشک میخورند . اینقدر دندان قروچه میکنند که تا این دوسال تمام شود دوباره بیفتند تو این دیگ نذری مردم . اصلاح طلبان نخورند کنار بروند ان گروه بخورن . فکر نکنم نوکری کردن مردم اینقدر شتاب وجود داشته باشد
ناشناس
||
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
امتیازی به خارجی ها نداد!!!!!!
عزیزم حجات خوبه
خطاب به پاسخ دهنده به نظر اصلی
ناشناس
||
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
دوستانی که از کاسبان تحریم صحبت میکنن یه نگاهی به اون افراد و سوابقشون بندازن متوجه میشن کاسب واقعی کیا بودن در مورد برادر ایشون هم باید به اون دوست عزیز بگم کسایی که قبلا بازداشت شدن نمیتونن از این دست ادعاها داشته باشن؟ شما با مطالعه دو تا سایت قضاوتتو کردی و حکمم دادی
ع.ع
||
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
ناشناس 22:20
این 18 مییارد دلاری که آقای روحانی و معاونش به باد دادن به دست کاسبای تحریم نیفتاد ؟
اگر کسی یک ماه در ترکیه زندگی کرده باشد می فهمد که هزینه زندگی بین ایران و ان کشور تقریبا یکی است مثلا هزینه مسکن در اینجا گرانتر از انجا است ولی در مورد انرژی از برق گرفته تاسوخت های فسیلی اینجا ارزانتر است ولی در مورد خوراک تقریبا یکی است
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
من زندگی کرده ام به نظرم حمل و نقل بسیار گرانتر انرژی بسیار گرانتر اما غذا اندکی ارزانتر و مسکن بسیار ارزانتر است در مجموع عدد ده درصد پایین تر نسبت به ایران منطقی به نظر می رسد.
آقای غرویان خودت هم میدانی که نظراتت معتبر نیست!! بخاطر همین دیروز بدون مدرک از علمای قم مایه گزاشتی امروز ازجانب رهبری
درضمن فکر میکردیم تمام اساتید حوزه اخلاق را فدای بازیهای سیاسی نمیکنند،اما!! شما ثابت کردید همه جا استثنا وجود دارد!!؟
اقای کلانتری با توجه به پستی که دارند باید بیشتر قران مطالعه کنند. در انصورت خواهند دید سخنشان صحیح نیست.هیچ کجای قران برای ترک حجاب مجازاتی تعیین نشده در حالیکه برای گناهان کبیره و تهمت و دروغ مکرر و زنا و ربا و .... به صورت مشخص مجازات و عذاب متذکر شده.ایشان فرق توصیه را با حکم نمیدانند. جایی که توصیه به زنان مومن و همسران پیامبر شده هیچ مجازاتی برای عمل نکردن به ان بیان نشده.در مقام مقایسه پدری به فرزندش توصیه میکند اینروزها که هوا سرد است لباس گرم بپوش.این بک توصیه است و عمل به ان برای خود فرزند بهتر و اما عمل نکردن به ان مجازاتی ندارد. و یا مثلا حکم میدهد که اگر امشب دیر به خانه امدی تو را تنبیه سختی میکنم.اولی توصیه است و دومی امر.حالا چطور ایشان نتیجه گرفته اند حجاب از دیگر واجبات اهمیت بیشتری دارد؟
حمایت رئیسی از یک خبرنگار:
شفافیت اقتصادی
در تاریخ 16/8/98 ریاست محترم قوه قضاییه طی سخنانی گفتند که "فساد زمانی اتفاق میافتد که شفافیت اقتصادی نباشد"(شاید جمله دقیق نباشد و مضمون صحبت ایشان عدم شفافیت اقتصادی بود). از شفافیت اقتصادی میتوان تابیری زیادی کرد، و مطلبی که در پی خواه آمد این تعبیری را از عدم شفافیت اقتصادی در کشور ایران دارد.
- اقتصاد ایران (بخصوص در بخش بانکداری) و سیاست پولی ایران اسلامی نیست یعنی مشکلات زیادی دارد که بارها از زبان کارشناسان، اهل فن، علما و ... در این مورد سخنانی گفته شد. مثلاً براحتی با دلالی، واسطه گری و معاملات غیر قانونی و غیر شرعی و ... صاحب درامدهای غیرقابل تصور نجومی میشوند.
- اقتصاد ایران و سیاست پولی ایران سرمایه داری نیست یعنی عملکردی فراتر از نظامهای اقتصادی سرمایه داری دارد. بطور مثال در نظامهای سرمایه داری نمیتوان به راحتی از مالیات ندادن فرار کرد، یا با قوانین من دراوردی سیستمهای بانکی صاحب درآمدها نجومی شد، یا براحتی در بخشهایی با ریسک بالا سرمایه گذاریهای بزرگ کرد و بدون اینکه به برگشت سرمایه و سود آن فکر کرد دست به سرمایه گذاریهای برزگ زد، مثل بدهکاران بزرگ بانکی که پولهای کلانی از بانک دریافت کردند ولی یا آن پولها را پس ندادند و یا با تاخیر چندین و چند سال پس دادند که اصلا صرف اقتصادی ندارد و یا پس دادن این پولها آنقدر اما، اگر دارد که بیشتر به مطالبات مشکوک الوصل میماند.
- اقتصاد ایران و سیاست پولی ایران از نظر مالیاتی محلی برای جذب سرمایه خارجی هم نیست، مثل جزایر مارشال یا پاناما یا ... کشورهایی که بخشهای دولتی و خصوصی و یا سرمایه داران بعضی از کشورها برای فرار از پرداخت مالیات و یا هر دلیل دیگر پولهایش را به این کشورهای قالباً کوچک روانه میکنند، که به بهشت فراریان مالیاتی کشورهای غربی معروف شده اند. یعنی ایران را میتوان بهشت فراریان مالیاتی دانست ولی در ایران شرایط کاملاً برعکس است و سرمایه ای به کشور وارد نشد هیچ، بلکه سرمایه های کلاً هم براحتی و از طرق مختلف بدون داشتن هزینه ای برای صاحب آن از کشور خارج میشود.
نکاتی مشترک منفی که این اقتصاد و سیات پولی در ایران وجود دارد این است که تماماً به ضرر مردم عادی کشور، طبقه متوسط، اشتغال زایی، گردش پول و ... است.
مسئولین کشور که خود مسئول اجرای قوانین و مقررات را بر عده دارند، برای توجیه ناتوانیهایش صحبت از قاچاق، احتکار، معاملات خلاف ارزی، طلا، ملک و ده ها مورد دیگر میکنند. این مواردی که مسئولان اجرای کشور در رسانه های عمومی عنوان میکنند، به مانند این است که شخص به نیروی انتظامی مراجعه کند و اعلام کند که شب گذشته سارق دستگاه ساخت مشروبات الکلی من را به سرقت بردند. یا شخص به دادگستری دادخواست رسیدگی به مطالب وجه فروش 1000 لیتر مشروب الکلی را که طرف دعوا به او پرداخت نکرده بدهد.
لیست به روز رسانی شده شاهکارهای اقتصادی
خودتان قضاوت کنید این بخشهایی از واقعیت اقتصاد ایران است. چه اقتصادی با این شرایط به سرانجام میرسد؟! نام این پولها نقدیگی است، پولشویی است، پول سرگردان است، پول خرید خانه در کشورهای دیگر است؟ً پول ... با این شرایط به کجا خواهیم رسید؟ هرچه بیشتر پنهان کاری کنیم وضع بدتر میشود. هر چه بیشتر این این پولها وارد اقتصاد شود شرایط بدتر و بدتر میشود.
این بخشهایی از بقول آقایان دانه های نیم درشت است. دانه درشتها که اصلا قابل دستیابی نیستند. واقعیت این است که فساد گسترده که هنوز نحوۀ برخورد با آن بیان نشده، و تبادل مالی آن بیسار گسترده تر و عواقب آن بسیار فاجعه بارتر است، هنوز برقرار است و آن فساد در سطح بسیار گسترده در سطح پایین است. حجم نقدنیگی این فساد (دانه ریزها که در همۀ ادارات، سازمانها، شرکتها، شهرداریها و ... هر سوراخ و سنبه ای که شما فکر میکنید وجود دارند و تا پول نگیرند کار نمیکنند و از هیچکسی هم ترس ندارند) اگر از دانه متوسطها بیشتر نباشد کمتر هم نیست. آیا راهکار آقای رئیسی در این مبارزه جوابگو است یا نه؟ آیا مبارزه با فساد سرآنجام دارد یا نه؟ چرا این فساد هر روز بیشتر و گسترده تر میشود؟
- خاوری – مش قربانعلی – هدایتی – بابک زنجانی – مرجان شیخ الاسلام – هادی رضوی (داماد محمد شریعتمداری) و احسان دلاویز – پورحسینی (رئیس خصوصی سازی) – هاشم یکه زارع (مدیرعامل ایرانخودرو) – حیسن فریدون (برادر ریئس جمهور) – جهانگیری (برادر معاون اول)
- سیف، احمد عراقچی، سالار آقاخوان و مدیر کل حراست از بانک مرکزی، بانک سرمایه – نجومی بگیرها - صندوق بازنشستگی فرهنگیان – موسسات مالی (ثامن الجج، فرشتگان، آرمان) – سکه ثامن
- شرکت پتروشیمی، دکل گم شده حفاری، هفت سمنگان قروین، پرونده پدیده شاندیز (حسین پهلوان)
- شهرداریها: شهرداری شهریار، شهرداری خرم آباد
- ثبت 700 خودرو توسط یک زن و مرد در یک شب
- واردات 19 هزار گوشی همراه مسافر توسط یک نفر با یک کد ملی ولی بدون گذرنامه!
- پرونده واردات گوشتهای برزیلی با ارز 4200 و فروش به قیمت آزاد
- پرونده شرکت نفت معرف به کرسن – پرونده شرکت پتروشیمی – شرکت کیمیا کمیا خودرو
- پرونده سلاطین: سلطان سکه (وحید مضلومیان)، سلطان قیر – سلطان کاغذ
- اشتباه محمد شریعتی در مقام وزات صمت و مجوز ورود 34000 خودرو به جای 6000 خودرو
- گروه جهانبانی با 604 مییارد دلار
- پرونده گندمهای آلوده استان گلستان
- پرونده دو نماینده مجلس در ارتباط با خودرو سایپا
- پرونده شبکه سازمان یافته انتقال ارز
- پرونده پرهام آزاد شهر
- پرونده چهار تن از مدیران بهزیستی
- اخلال گران محصولات پلیمری
- شبنم نعمت زاده و لشکری پور در شرکت توسعه دارو
- علی دیواندری و هشت متهم دیگر
- شهردار شهر جدید صدرا منوچهر قائدی
- پرونده زمین خواری 5 هزار میلیاردی تهران
- مصطفی خان کرمی معاون فروش ایران خودرو
- شهردار رودهن و 14 نفر دیگر
- گروه قطعه سازی عظام، عباس ایروانی
- شهردار یکی از شهرستانهای کرمانشاه و 14 نفر دیگر
- بدهکاران بانکی
- چپاولگریهای بانکها و موسسات
- شرکتهای کاذب که با ارسال پیامک به نام ارزش افزوده از مردم بیش از 13 هزار میلیارد تومان پول گرفتند.
- قصه بسیار طولانی و هزار توی شهرام جزایری که هرازگاهی با ماجرای جدید به صحنه میاید.
- 14 نفر از مدیران متخلف
- یکی از مدیران جهاد کشاورزی
- علیرضا حالت منفرد معرف به جعبه سیاه بابک زنجانی
- پرداخت مجدد ارز به افرادی که بابت ارزی که از بانک مرکزی گرفته اند هنوز اقدام به تسویه نکرده اند.
- رسیدگی به تخلفات 245 مدیر در جریان سیل فروردین 98
- 98 نفر آقا زاده ای که دانشگاه برده شدند
- صادرات قاچاق "وکیوم باتوم" (قیر) که حدود 682 میلیارد دلار بود
- پیمانکاران و مدیران پروزه پایانه بندر عباس
- یکی از مدیران کشتیرانی که 4 میلیون دلار رشوه گرفته بود
- 300 هزار نفری که درامد میلیاردی دارند ولی مالیاتی نمیدهند
- اشخاصی که سودهای بسیار کلان از معاملات، دلالی، واسطه گری سکه، ارز، ... ملک دارند و ریالی مالیات نمیدهند.
- پزشکانی که خیلی علنی و آشکار، نه حاضرند که از کارت خوان استفاده کنند، نه مالیات میدهند، نه درآمدشان را اعلام میکنند و بعضی از انها پولها و خانواده هایشان را به خارج از کشور فرستاده اند ولی خودشان حاضر نیستند که به خارج بروند. «واقعا چرا به خارج نمیروند؟» (لطفاً فقط نگوید برای خدمت به مردم است).
اینها بخشهایی از واقعیات است. بله بخشهای کوچکی از واقعیت است. با این شرایط چگونه میتوان از اقتصاد و سیاست پولی برای مردم عادی آبی گرم شود!!!
با واقع بینی و نگرش جدید به شرایط اقتصادی، روند مبارزه با فساد با تاثیر گذاری بر اقتصاد و با مفسدین خرد (با توجه به اینکه مفسدین خرد در سطح جامعه گسترده تر هستند مبارزه با آنها در دید مردم هم تاثیر گذارتر و هم ملموس تر خواهد بود) و کلان، دیگر نمیتواند کنار گذاشته شود. کاهش فساد تاثیر 70 تا 80 درصدی بر شرایط سخت معیشتی مردم میگذارد. در مقابل فشار حداکثری اقتصادی باید تمامی اقشار به نسبت دارای و توان مالی این فشار را تحمل کنند، تا اقشار آسیب پذیرتر کمتر مورد هدف قرار داده شوند. مبارزه با فساد ادامه یابد، به گونه ای که برای مردم محسوس باشد، فشار حداکثری بدخواهان بسیار کم اثرتر میشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
مطالبی که بیانکردید همش معلول ها بوده ولی علت و درمان انرا ننوشتی ؟ من دلایل را برایت خلاصه میکنم . شفافیت . خصوصی سازی اقتصاد . خروج دولت و شبه دولت از اقتصاد . مطبوعات آزاد . آزادی احزاب و احترام به رای مردم . چرخش قدرت . برای رشد اقتصاد راه علمی وجود دارد . اگر کسی با مالفه های علمی بازی کند تبعات و نتیجه ان خیلی جدی بازی میخورد . خصوصا اگر اداره یک کشور باشد نه روستا .
ناشناس
||
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
دمت گرم داش کریم خیلی زحمت کشیدی برای کامنت ولی از دو پرونده غافل بودی یکی پرونده املاک نجومی و پروند بورسیه های غیر قانونی ؟؟
کاظم صدیقی . کسانی خدمت بمردم را عیننوکری برای خود افتخار میدانند . واقعا از این کلمه نوکر که گفتید چی هست . در کتاب های سیاسی که مدت ۵۰ سال من از سال سوم راهنمایی مطالعه کردن کلمه نوکر در مسولیت ندیدم . ایا واژه جدیدی در دنیای سیاست هست . دوم چرا تبعات عدمپذیرش لوایح و خسارت های انرا برای مردم تشریحنمیکنید ؟
اقای صدیقی لطفا جمع دریافتی خود در سال را برای مردم شفاف بیان کنید و ضمنا بفرمایید در روز چند کالری مصرف انرژی دارید؟انوقت روشن خواهد شد که شما نماینده طبقه کارگر زحمتکش نیستید و نباید از مضیقه انها چیزی بفرمایید!!!
وای اسفا کشوری که برای اظهار نظر یک متخصص در مورد یک شهر پرونده قضایی تشکیل میدهند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
امیدوارم برای این جامعه شناس مشکلی پیش نیاد ولی با این شکایت صحبت ایشون خیلی بیشتر شنیده شد
ناشناس
||
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۷
برای اینکه ثابت شود ایشان درست گفتند با یک دوربین با یک خودرو از قم و مشهد فیلمبرداری کنند . با دستگیری یا تشکیل پرونده مشکل حل نخواهد شد .. سوال این هست که غیر ایرانی یا خود ایرانیان که صیغه کردند زنان را به خانه بخت و عروسی که نبردند . ؟ به هر حال ان بخش را قبول کنیم یا این بخش اصلا دروغ بوده است . کدام را باور کنیم . صیغه وجوددارد ؟ اگر دارد تبعات آن را کارشناس گفته پس درست هست
ناشناس
||
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
متخصص؟ این افراد از کجا با چه معیاری این موارد رو می سنجن ؟ جامعه شناس باید بیش از سایرین در برخورد با ناهنجاریها عاقلانه رفتار کنه
ناشناس
||
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
این یعنی که یک متخصص حق اظهار نظر علمی ند ارد و همیشه باید به دلیل این که یک شهر چون مذهبی شناخته شده است؛ هر خطایی هم روی دهد؛ باید لاپوشانی شود.
در صورتی که نگرش علمی به یک موضوع و واکاوی مسایل به معنی ریشه یابی و حل مشکل است نه تخریب. متاسفانه این سبک در کشور ما همیشه رواج داشته است و بدین خاطر است که هرگز مشکلی حل نشده استو.
البته آقای روحانی مگه محبوبیت هم داره که بخواهند خرابش کنند
روحانی کشور را فلج نکرد که کرد هر چی امتیاز کشور به خارجی ها نداد که داد
خودش که داداشش محکوم به فساد
معاون اول برادرش دادگاهی
وزیرش که دامادش دادگاهی
و.....
تو بگو با این حضرات و این عملکرد نیاز به تخریب دارن ؟؟؟؟؟؟
عزیزم حجات خوبه
خطاب به پاسخ دهنده به نظر اصلی
این 18 مییارد دلاری که آقای روحانی و معاونش به باد دادن به دست کاسبای تحریم نیفتاد ؟