بحرحال مردم برنامه نود را دوست داشتند واز عادل فردوسی پور هم راضی بودند . اگر رئیس شبکه او را دوست ندارد حق نداشت به نظر مردم توهین کند و برنامه را تعطیل کند . بخصوص اینکه مجری جایگزین وی را با چه معیار تجربی و سواد جایگزین کرد . شرط اول مجری گری طرز بیان است که میثاقیان ندلرد . الان مافیای فوتبال خوشحال دنبال کارهایشان هستند . گرچه تنها ایراد عادل ورود به مسایلی بود که ربطی به یک برنامه ورزشی نداشت که انهم با تذکر میشد تصحیح کرد
یک سوال:
مشکل چیه دقیقا جناب اقای فروغی؟ شما که کوتاه نمیاید، عادل هم کوتاه نمیاد! یکی بگه مشکل چیه شاید بشه کاری کرد ما از این وضع بی فوتبالی رها شیم!
مثلا من حسین شریعتمداری م:
شواهد و قرائن متقن نشون میده که اتاق فکر بنیاد جرج سوروس و سرویس های عبری-عربی در هماهنگی کامل با پیاده نظام داخلیشون ملقب به ع.ف پروژه امنیتی-ضد اطلاعاتی پیچیده ای موسوم به نود رو علیه منافع ملت کلید زده بودند.
اما نکته عجیب همراهی عده ای با این پروژه بود. اگر دولت در جریان این عملیات اطلاعاتی نبود که وای به حال دولت و اگر در جریان عملیات بود که باز هم وای به حال دولت.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
عجب!!پس قضیه این بوده!!ای ول کیهان!!خوب دست ع.ف رو رو کرد!!
اول باید علت توقف برنامه را پرسید. دلیلی که فروغی (و یا سایر کسانی که ممکن است فروغی رسانه ها را در مساله توقف نود به آنها ارجاع دهد) ارائه می کند باید به قدری قدرتمند باشد که تعطیلی نود را علیرغم همه آثارش و داشتن عنوان پرطرفدارترین برنامه تلویزیونی برای سالها، توجیه کند. (ظاهرا تا کنون یا کسی سوال نکرده یا فروغی به این سوال پاسخی نداده است)
دوم>> اتهاماتی علیه عادل فردوسی پور در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از فوتبال مطرح می شود که پیگیری این اتهامات ممکن است منجر به صدور حکم علیه این فرد شده باشد و او بر اساس حکم دادگاه اجازه حضور در چنین موقعیتی را نداشته باشد. (که البته نه دستگاه قضایی و نه فروغی و نه خود فردوسی پور تا کنون در خصوص این موضوع اظهاری نداشته اند)
سوم>> در خصوص تأثیر نود بر فوتبال و نگاه کارشناسانه به این موضوع و یا اثر منفی توقف آن بر این مقوله، این کار نیازمند تحقیقات میدانیست وگرنه نود هیچگاه در خصوص آموزش گزارشگران یا تحلیل عملکرد آنها در گزارش بازیها ورود نکرده و قطعا در این موضوع تأثیر گذار نبوده است. (این موضوع در متن خبر شما آمده بود)
چهار>> شروع کار برنامه نود در سالهای گذشته و در زمان عدم حضور گسترده ی اینترنت و فضای مجازی بود اما الان در فضای مجازی همه اخبار بسیار زودتر به گوش مردم میرسد و شاید وجود برنامه ای مثل نود، می توانست به یک جمع بندی آخر هفته از همه این مباحث منتهی شود و عملا به برخی مباحث نقطه پایان بگذارد.
آقای فردوسی پور بیش از بیست سال زحمت کشید تا خودشو معرفی کنه به مردم و در این راه هم موفق شد. خوب هم موفق شد. حالا کسی با این ظرفیت، قربانی مدیری شد که جوان، بی تجربه و البته پر اشتهاست!!! ایشون می خواست ره صد ساله (شهرت) رو یک شبه طی کنه!! حذف عادل این فرصت رو به این مدیر می داد که همه اونو بشناسن!! یا خودشو بشناسونه!! شاید ما (مردم) از حذف عادل ناراحت بشیم!! ولی دوستان باور کنید برخی مدیران ارشد صدا و سیما از این اقدام، به عنوان یک اقتدار مدیریتی نام میبرن!!!!! و همین برای مدیر شبکه کافیه. اون می خواد به صدا و سیمایی ها بگه که من هم می تونم!!!! نه تنها برای مدیریت در شبکه، بلکه در برای مدیریت سازمان صدا و سیما در آینده !!!!!
با سلام
با نود میشد خیلی رویدادها در کشور نه تنها فونبال را دنبال کرد خیلی دلم برای این برنامه موفق تنگ شده است. واقعا برنامه جایگزین نود اون روح واقعی مطالبه گر را ندارد.