ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
حسین فریدون=مهدی جهانگیری=مشایی=بقایی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
چقدر ملت ساده ای هستیم ؟؟!اسرار ازل را نه تو دانی و نه من ؟؟؟؟؟
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
همه سیاسی است
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
وقتی روح الاه زم دستگیر شد بعصی نمایندگان‌مجلس میگفتند که زم کیست ... واقعا باورکردنی هست . واقعا نمایندگان میگفتند که زم کیست ؟ همه انهای که به شما گفتند این اقا چه کسی هست در تلگرام گشت میزدند که زم چی گفته ؟ فقط خواستند بشما متدکر شوند که ما نه شنیدیم نه دیدیم که زم چی گفته ؟ شتر دیدی و ندیدی .دوم اینکه وقتی فردی که فعالیت حزبی بخاطر مقررات سخت گیرانه در سیاست کشور وجوددارد افراد سیاستمدار نمیشوند . اکثر نمایندگان در نماز جمعه شهر ها شرکت میکردند و در راهپیمایی های سالیانه حصور داشتند . شما فکر کنید اکثر نمایندگان مجلس چه کار سیاسی کردند که بعدا بشود اسمشان را سیاستمدار تعریف کرد . فقط بصرف شعار شخصیت انسان رشد سیاسی نمیکند .
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
قانون اجازه پخش اعترافات دادگاه قبل از قطعیت و اثبات جرم را نمیدهد . سوال .؟ الان با همین نص صریح قانون که گفته ایا میشود حاج اقا را روشنگری و پرسش کرد که شما وقتی حقوق خواندی . چرا این‌مطلب را در تریبون رسمی گفتی . ؟ ایا کار غیر قانونی نکردی ؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
تنها حرف درستی که آقای نادر قاضی پور در تمام دوران نمایندگیش زده همین با صراحت بیان کردن نیت روس ها است که خیلی از آقایون با اینکه می دونن ولی از گفتنش ابا دارند! چرا !بماند! البته همه می دونیم چرا!

به هر حال بابت این موضوع باید از او قدر دانی کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
درود به شرفت شهید حججی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
اسم پاک شهدا رو وارد این موضوعات و مطالب نکن
حمیدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
در ایران قحط الرجال نیست ؛ جهل الرجال است
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
روحانی . روزی به ملت ایران خواهم‌گفت که چه کسی عامل تمام‌مشکلات کشور و برجام بوده است ؟ من نمیدونم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
آنروز : همه مقصرند الا من
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
آقای حداد عادل و فرمایشهای شان درباره اقا زاده و مدرسه تاسیس شده و البته سوابق شان و آقای لاریجانی از نتایج انتخابات خبرگان فهمیده اند که اگر انتخابات سالم برگزار شود چه اتفاقی می افتد و صابون مردم که به تن مرهوم هاشمی خورده بود به تن آنها می خورد . پس سر لیست و زیر لیست نکنند .. اگر می خواهند که مشارکت مردم بالا رود می توانند فداکاری کنند و برای شکست خوردن به میدان بیایند تا مردم حق آنها را کف دست شان بگذارند ... در حال حاضر مردم تنها انگیزه شان برای شرکت در انتخابات نشان دادن جایگاه این ادمهاست که تا کنون در خصوص صلاحیت شان به ملت دانش، شخصیت و درشتی شان خود را در عین هیچ بودن بالا نشان دادند ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
حداد بهتر ه به امورات فرزند خود و باجناق عزیزش برسه ؟؟ خدا شاهده باجناق به با معرفتی حداد ندیدم ؟ طرف تو سن کم بشه مدیر شبکه ۳ و زیر اب برنامه با قدمت ۱۸ سال رو بزنه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
۵ سال ثبات اقتصادی و تورم تک رقمی برای بد حوری اعصاب اوصولگرایان افراطی را به هم ریخت ، به فکر سناریو نوشتن افتادند تا به هر نحوی برجام ک را به هم بزنند و متاسفانه به ارزوی خود رسیدند ، تا مردم را نسبت به اصلاحات بد بین کنند دقیقا همان سناریویی که برای مجلس ششم و شورای اول تهران با همکاری اصغرزاده نوشتتد ؟؟ روحانی باید برای مردم توضیح دهد که ۲۲ میلیارد دلار توسط چه کسانی از کشور خارج شده و بابک و خاوری چطوری پولها رو هاپولی کردند ، چطور میشه فریدون بره زندان محمود بره ایرانگردی عشق و حال کنه ؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
اگه مدرک مستندی داشتن تو این شش سال رو میکردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
چطور علم الهدی بدون پشتوانه رای میتونه ازادانه از هر تریبونی و هر هفته به ریییس جمهور توهین و افترا بزنه ، ولی روحانی اگه حرف حق بزنه به حضرات بدمیخوره
نظرات بیشتر