اقتصاد یک موجود زنده است که با هر عملی یک عکس العمل از خود نشان می دهد . گرانی کالا هرچه با شد در این مورد به خصوص کاملا طبیعی ومنطقی است .منتها محدوده تاثیر افزایش نرخ بنزین کاملا قابل پیش بینی وقابل کنترل است . اینکه شما صورت مسئله را پاک کنید و بعد بخواهید دستوری جلوی حرکت طبیعی بازار را بگیرید ، خود معضل را دو چندان می کند . لطفا منطقی باشید وبا مردم رو راست . این اعتراضها بیشتر به خاطر عدم اعتماد به برخی مسولین هست وخشم فروخفته از مشکلات این چند ساله افزایش نرخ بنزین هم بهانه و جرقه ، وهم قسمتی از علت این اعتراضها است .
انبوه توجیهها برای اعمال این افزایش به محاق رفته و مزایای آن از جمله افزایش دریافتی اقشار کم درآمد از محل این افزایش قیمت و همچنین کاهش مصرف سوخت، کم اهمیت جلوه کند.
میشه از بقیه مزایاش هم بنویسین ما متوجه شیم؟؟؟ قرار بود یارانه 45 تومنیم هر سال با افزایش حامل انرژی افزایش پیدا کنه!!! خب چی شد؟؟؟
چرا باید به همین یدونه مزیت خیالی اعتماد کنیم؟؟؟
دولت کدوم قول و وعده را انجام داده که دلخوش به وعده باشیم؟
از طرفی میگن دولت از درآمد حاصله برداشت و خرج نمیکنه، بعد اونطرف فردی دولتی دیگر میگه دولت با کسری بودجه وحشتناک مواجه بوده و چاره ای دیگه نداشته !!!!!
کاش به جای 60 لیتر 80-90 لیتر سهمیه میدادند منطقی تر بود.
بعلاوه بجای این فشار عمومی، کاش بنزین ماشینهای 200 میلبونی به بالا را آزاد میکردند
سوپر را 10 هزار میکردند! اما نکردند میدونید چرا؟ حدس بزنید
بوی اشرافگری در این تصمیم بنزینی میاد
قاچاق سوخت اصلا بحث و دلیل گرانی بنزین نمیتونه باشه چرا که اولا بنزین در کشورهای همسایه حدودا بین 5 الی 8 تومان و با بنزین 3 تومنی بازم قاچاق رو داریم. ثانیا احتمالا شبکه فساد قاچاق بنزین دارای رانت استفاده از کارت سوخت 1500 تومانی هستند. دولت دلیل موجهی هم اعلام نمیکنه فقط میگن میخوایم درامد حاصل رو واریز کنیم تو جیب ملت. این حرف خیلی مسخرست و توهین به شعور ملت.