آقا ملت حتی بی سوادترینمان هم این موضوع را می دانیم که مقایسه نرخ بنزین ایران با دنیا، بر اساس دلاری که هر روز صبح قیمتش باید چک بشه که نکنه بپره بالا، درست نیست
لطفا این مقاله به دکتر حسن بدید شاید به درد ایشان بخوره و متوجه بشوند که مردم متوجه هستند که ایشان متوجه این موضوع ساده نیستند یا هستند و مذاح می فرمان!
یک نفر نیست که بیاید و حقوق ها و درآمد ها را با دیگر کشورها مقایسه کند فقط قیمت بنزین را مقایسه می کنند و یک نفر نیست بگوید 40 سال شاهد بالا رفتن ارزش پول دیگر کشورها بودیم چرا نباید شاهد بالا رفتن ارزش پول خودمان نباشیم؟! مشکل کشور ما این است که کسانی که امورات را در دست دارند در عمل موافق شفافیت و گذشت نیستند و گمان می کنند که خودشان بهتر از دیگران می فهمند و بهتر عمل می کنند و اعتماد به نفس کاذب دارند
کدام طرح همین نمایندگان بودند که در سال ۹۶ افزایش قیمت را رد کردند نمایندگان مجلس هفتم افزایش سالانه قیمت انرژی که براساس قانون برنامه سوم بود معطل کردند واسمش را گذاشتند هدیه مجلس به ملت
ما راه را اشتباه می رویم بنزین ارزان نشده است که گران شود چیزی که ارزان شده است پول ملی است که باید با ارزش شود. هم و غم دولت و مجلس باید با ارزش کردن پول ملی باشد و اگر عرضه اینکار را ندارد بروند کنار تا بلدکاران انجام دهند چون تجربه نشان داده است که با افزایش قیمت بنزین و وجود تورم افسار گسیخته در کشور ارزش بنزین پس از مدت زمانی اندک به حالت اول خودش بر می گردد و همان آش و کاسه خواهد بود.
سلام : ایران با ۸۰ میلیون جمعیت، سالانه ۶۹ میلیارد دلار از بیتالمال را برای یارانه انرژی هزینه میکند و از این نظر رتبه اول جهان را دارد ! در همین حال کشور چین با یک میلیارد و پانصد میلیون جمعیت سالانه ۴۴ میلیارد دلار بابت یارانه انرژی هزینه میکند! یعنی ۱۹ برابر ما جمعیت دارد ولی ۲۵ میلیارد دلار کمتر از ایران برای یارانه انرژی هزینه میکند! تعجبآور که چه عرض شود؟ تاسفآور نیست؟!
- این ۶۹ میلیارد دلار از بیتالمال هزینه میشود، یعنی از جیب همه ملت بیرون میرود، چه مصرفکنندگان بنزین و چه کسانی که بنزین مصرف نمیکنند! ضمن آنکه افراد عادی یعنی تودههای عظیم مردم، در مقایسه با صاحبان ثروت، میزان مصرف بسیار کمتری دارند. این نکته گفتنی است که مطابق آمار موجود ۵۰ درصد یارانه انرژی را ۳ دهک ثروتمند جامعه ایران مصرف میکنند.
- به عنوان نمونه در سال ۱۳۹۷، بودجه عمرانی کشور ۶۲ هزار میلیارد تومان بود و در همان سال ۹۷۰ هزار میلیارد تومان بابت یارانه انرژی هزینه شده بود. یعنی ۲۰ برابر بودجه عمرانی کشور که باید صرف آبادانی و عمران میشد، برای یارانه انرژی مصرف شده است!
- میزان مصرف بنزین در ایران دو برابر میانگین جهانی آن است.
- روزانه به طور متوسط ۳۰ میلیون لیتر بنزین از کشور قاچاق میشود، چرا که بهای آن در کشورهای همسایه چند برابر قیمت بنزین در ایران است( به نقل از روزنامه کیهان مورخ 27/8/98).
- بر اساس عقل سلیم ومحاسبات منطقی کارشناسان اقتصادی بنا به هردلیلی اگر سهمیه بندی و قیمت بنزین و فرآوردهای سوختی افزایش نیابد،معضل ترافیک پیچیده تر،آلودگی هوا و مرگ و میرناشی از آن بیشتر وبیشتر،قاچاق سوخت بیشتر ،مصرف بی رویه سوخت و بنزین وحشتناکتر می گردد منتهی در کنار افزایش قیمت سوخت دستمزد حقوق بگیران نیز برای ارتقای قدرت خرید آنان قطعاًبایدافزایش یابد.
نرخ هر لیتر بنزین در عربستان ۶۲۰۰ تومان، در امارات ۶۴۰۰ تومان، در افغانستان، ۷ هزار تومان، پاکستان ۸ هزار تومان، ترکیه ۱۳۲۰۰ تومان و در کشورهای پیشرفتهای مانند هلند و سوئد ۲۰ هزار تومان و در ترکمنستان حدود ۵ هزار تومان به پول ما فروخته میشود.
خب ثابت شد تو این کشور مجلس و مردم هیچ کاره ن، به نظرم تعطیل کردن همیشگی مجلس درستترین کاره!
نه نماینده ها واسه رای آوردن هزینه های میلیاردی میکنن، نه هزینه سنگین اداره مجلس و حقوق و مسکن و مزایا و رانت خواری میوفته
لذا ملت عاقل باشید دیگه نرید پای صندوق رای بدید
لطفا مجلس ساعت کار ما کارمندان را در تهران کمی کم کند در روز تا بتوانیم به زندگی شخصی خود هم رسیدگی نماییم الان تخم مرغ در شهرری نسبت به هفته قبل خیلی گرانتر شده است
لطفا این مقاله به دکتر حسن بدید شاید به درد ایشان بخوره و متوجه بشوند که مردم متوجه هستند که ایشان متوجه این موضوع ساده نیستند یا هستند و مذاح می فرمان!