با توجه به وجود "نرم افزار" قطع اینترنت با یک سویچ کاملا ممکن است، به راحتی قطع و وصل کردن یک مودم. به نظر می رسد قبل از طراحی قطعات سخت افزاری به فکر روشن و خاموش کردن آن هم باشد از آنجا که اینترنت یک شبکه "جاری" اطلاعات است.
همین چند ماه پیش بود که خبر مانور قطع اینترنت پخش شد و جهرمی با عصبانیت پاسخ داد که این حرفا کدومه؟!
از اون موقع به استناد نت بلاکس چندین بار شوک ترافیکی عمدتا در نصفه های شب اجرا شده
خلاصه شو بگم، وقتی که ما خوابیم، مسئولین بیدارن و دارن نقشه های رنگارنگ برامون می ریزن. این تازه شروعش بود.
پاسخ ها
علی
||
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
اتفاقا هم اون مانور قطع اینترنت کار آذری جهرمی بود و هم این اتفاق عملی قطع اینترنت. اون روز جهرمی با زیرکی به اسم اون اتفاق نقد کرد ولی من و شما فکر کردیم او مخالف کل این جریان است
امنیت با اقتصاد قوی تولید میشود و اقتصاد قوی با امنیت سرمایهگذاری. قطع اینترنت بزرگترین خیانت علیه نبض اقتصاد کشور بود. کدام سرمایه گذار خارجی حاضر به سرمایهگذاری تو این کشور هست؟ اگر قبلا آمریکا مسئله بود حالا خودتحریمی رو نیز اضافه کنید.
اگر فکر میکنید ایران نیازی به تکنولوژی و سرمایه گذاری خارجی نداره پس لطف کنید پرایدتونو با افتخار سوار شین.
مقاله ای کاملا چرت و پرت
ما در هر اپراتور دیتا یک gateway داریک که مسئول ارتباطات خارجی و بین الملل است که همگی اینها متصل به gateway شرکت ارتباطات زیر ساخت است و با کنترل ساده شرکت ارتباطات زیرساخت به راحتی و سرعت میتوان ارتباط بین الملل را قطع کرد
اگر مقاله شما درست بود و قطع کردن اینترنت کار سختی است پس جواب این سوال را هم بدهید که چگونه است که هم اکنون در بعضی شهرها اینترنت خانگی متصل است ولی بعضی نه چطور در شهرهایی که اینترنت خانگی قطع است اینترنت بخش تجاری و مشترکان حقوقی وصل است و مشترکان حقیقی قطع؟ کار پیچیده ای ست تفکیک این ترافیک؟ اگر پیچیده س پس چطور با این سرعت ممکن شده؟ اصلا هم کار پیچیده و سنگینی نیست وقتی کنترل اینترنت کشور دست یک مرجع به نام شرکت ارتباطات زیرساخت باشد.
این کارا براتون موفقیته؟
منفی در منفی = مثبت
اون چیزی کهاز نظر ما ها منفیه از نظر این ها مثبته
این خودش نشون دهنده اینه که چقدر ملت موافق حکومته