احسنت... بالاخره تو این چند روز یه مطلب که رو اعصاب نبود، از تابناک دیدیم....
ریشه مشکلات کشور همین جاست... مسئولینی که دلشان برای کشور بتپد بسیار کم اند
تابي جون منم كه اعتراضي شبيه به اين نوشتم چرا منتشر نكردي؟
آقاي نوبخت با ژست تحقير آميز تو دوربين نگاه ميكند و نادرست ميگويد ما كاهش بنزين به ميزان 6 مليون ليتر داشتيم بدون توجه به اينكه خيلي از پمپ بنزينها وضعيت بحراني پيدا كردند . بدون اينكه ذكر كنه مردم در شوك افزايش قيمت بنزين هستند. و باز کذب بزرگتر كه باورپذير باشد ميگويند : 60 ميليون نفر بسته معيشتي دريافت كرده اند .
سردار هاديانفر ميگويد افزايش قيمت بنزين تاثيري مهمي در مصرف نداشته .
از جامعه آماري 200 نفره در يك كارخانه 10 نفر بسته معيشتي دريافت كرده اند.
اينها يعني چي؟ غير از اينه كه تحقير مردم است براي مقاصد سياسي
آنهائي كه در دوره هاي قبل اين روش را در پيش گرفته اند الان كجا هستند و حال و روزشان چگونه است و مردم در مورد آنها چه ميگويند؟
ما كي به خود مي آئيم
تقریبا درست گفتید اما برابر دانستن شرایط در دولتهای نامبرده کاملا اشتباه است و انسان مثل ادم اهنی نیست که یک کار را تکرار کند و شرایط انهم کشوری مثل ما که دایم در جریان تندبادهای سیاسی و بین المللی خودخواسته یا تحمیلی است تغییر می کند مثلا در دوره احمدنژاد با درامد کلان و ذخیره ارزی دولت قبل 800 میلیارد دلار پول در دست دولت بود اما در سال 92 تورم به 40 درصد رسید و دولت روحانی بخاطر فشار زیادی که به مردم وارد شده بود مجبور به دادن استراحت به مردم و نگه داشتن قیمت سوخت شد با وجودیکه صندوق ذخیره خالی بود و تا زمانیکه امریکا از برجام خارج نشده بود دولت علاوه بر نگه داشتن قیمت سوخت و کالاهای اساسی 100 میلیارد دلار ذخیره کرد و به رشد قیمت ها سروسامان می داد لذا منفعت مردم و کنترل قیمت ها در شرایط ثبات بین المللی با افراد خبره می تواند بدون گران شدن سوخت انجام پذیرد مثل اغلب کشورهای خلیج فارس اما اگر در شرایط بحرانی تحریم و جنگ و جدال باشیم فقط مدت کوتاهی می توانیم مشکلاتمان را مرتفع کنیم و دوباره باید به سراغ جیب مردم برویم