اول از همه بگم من خودم به خاطر كارم روزي ٩ ليتر بنزين ميزنم و راهه ديگه ايي هم ندارم. مرفه بي درد هم نيستم دوستاني كه قراره فكر كنن تو كه مشكل نداري و اين حرفا خواستم اول بدونن.
اما نظرم:
١- افزايش قيمت بنزين و كلا حذف كامل يارانه هر چيزي كه بهش يارانه تعلق مي گيره از نظر من بايد انجام بشه. البته با برنامه.
٢- يارانه نقدي به هر اسم و شكلي حركت عوام فريبانه و خيانت به مردمه به خاطر عواقبش.
٣- در زمينه يارانه ها عملكرد آقايون كلا بد و غلط بوده.
٤-با توجه به نظر شماره ١ خودم، مملكت هم بايد در جهت بهينه سازي همه كالا هايي كه انرژي مصرف ميكنن بره تا انقدر مصرفامون بالا نباشه. و انرژي و ثروت رو هدر نديم.
٥- منابع درآمدي يارانه هم حالا كه قراره نقدي داده نشه، تبديل به اختلاس نشه و صرف زير ساخت ها و اشتغال و رونق بشه.
٦- فرهنگ سازي و آدم سازي
٧- فرهنگ سازي و آدم سازي
٨- فرهنگ سازي و آدم سازي
٩- فرهنگ سازي و آدم سازي
.
.
.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
من عجیب به این جمله درآمد نفت - یا حالا هم درآمد حاصل ازیارانه ها- باید صرف امور عمرانی و زیر ساخت شود عجیب حساسیت دارم و هر وقت می شنوم کهیر می زنم . از زمان قدیم این حرف
ها را می زدند و حالا هم خیلی ها مثل شما می زنند ولی هر وقت درآمدی را بابت این کار ها کنار گذاشتند خرج عطیناو دور وبری هاشون شده
مگه صدا سیما مال مردم و در خدمت مردمه که بخواد در اطلاع رسانی به مردم یا اقناع افکار عمومی موفق یا ناموفق عمل کنه و یا اصولا خودشو موظف به اقناع افکار عمومی و خدمت به مردم بدونه ؟؟؟؟
تنها کاری که صدا و سیما خوب بلده ، حمایت از جناح ها و افراد خاص ، دمیدن در آتش اختلاف جناح ها ، تولید برنامه های چندش آور و کسل کننده و البته تبلیغ کالاهایی است که تولید آنها توسط همان افراد خاص انجام میشه !!!
مردم با رفتار خود نشان میدهند که اقناع شدند یا نه به طور مثال در اجتماعات دیروز تهران هلی کوپتر که از ارتفاع بالا فیلم برداری می کرد از میدان تکان نمیخورد و ثانیا ناراحتی ناشی از افزایش قیمت بنزین و کالاها یک چیز هست و ناراحتی ناشی از عدم پرداخت یارانه معیشتی چیز دیگر ضمن اینکه باید دقت کنیم مسولین در سخنرانی خود مشکل مردم را افزایش قیمت بنزین عنوان می کنند ( سخنرانی سردار سلامی ) در حالیکه مشکل مردم یک چیز نیست که اگه این بود که مردم اعتراضی نداشتند و اینهمه خسارت به دولت وارد نمی شد الان خود من تا الان به خاطر نبود پول با اینکه درسم عالی بود نتوانستم ادامه تحصیل بدم و ازدواج کنم و شغلی پیدا کنم حتی چیزی هم به نامم نیست ولی در ردیف مرفه قرار گرفتم فقط به خاطر اینکه با پدر و مادر بازنشسته حقوق بگیر یک خانوار حساب شدم در حالیکه اینها از هم جدایند و من با مادر پیرم مستاجر اونوقت خیلی ها رو می شناسم که با درآمد بالای ده میلیون در شهرستان بهشون تعلق گرفته همین میشه که به جای عموم جامعه فقط اجتماعات خاص می ریزن بیرون و اغتشاشات رو محکوم می کنند بعد کار اینها به پای ملت شریف ایران نوشته میشه
مسئله امروز نیست ...
مسئله فردای مبهم مردم هست ...
مسئله ی اساسی ای که سوال همه ی مردم هست اینه که با توجه به اینکه شرایط اقتصادی پیش اومده و کسری بودجه ی شدیدی که دولت باهاش مواجه شده به دلیل سیاست های کلی در قبال سیاست های خارجی و تحریم ها هست و مختص این دولت نیست ، و با توجه به اینکه این افزایش سه برابری بنزین هم توسط سران سه قوا نجام شده و هر دولتی هم بیاد روی کار این وضعیت در نهایت ادامه داره ، مردم تا چه زمانی این درد و رنج رو باید متحمل شن؟
لطفا پاسخ بدید تا کی این وضعیتی که هیچ دولتی با روی کار اومدن نمیتونه اصلاحش کنه ، ادامه داره؟!