سلام من سر پستم و حداقل بگیر تامین اجتماعی بیماری خاص دارم هر ماه مبلغ زیاد ی می پردازم از کار افتاده ام فرزند تحصیلات تکمیلی رامی گذراند هر ترمبایدچهارمیلیون بپردازم در ضمن پسرم هم عقد کردم نتوانستم برایش کاری کنم هنوز هم یارانش جدا نشده پیامک دادم ولی جوابی ندادند
اینجانب سرپرست خانوار چهارنفری از وزارت رفاه شکایت دارم که چرا یارانه اعضای خانواده بنده را از مهر ماه 94 قطع نموده اند و پس از چند بار اعتراض بنده به صورت حضوری و غیر حضوری ، اعلام نموده اند که چون اینجانب در تهران دارای آپارتمان می باشم یارانه خانوار را قطع کرده اند . آیا اینجانب که معلم بازنشسته هستم و دارایی من همین یک آپارتمان می باشد پس از سی سال معلمی دارایی زیادی محسوب می شود و جزء ثروتمندان محسوب می شوم ؟ در ضمن قبل از انتخابات پیامکی از ستاد هدفمند کردن یارانه ها ارسال شد که یارانه شما به اشتباه قطع شده و وصل خواهد شد اما تاکنون هیچ خبری نشده است . آیا این انصاف است ؟ آیا این عدالت است ؟ خواهشمندم پیگیری و رسیدگی نمایید.
در سامانه وزارت رفاه با شماره تلفن همراه خودم ثبت نام کردم پیامی به این شرح فرستادن: هموطن گرامی تنها در خواست رسیدگی توسط سرپرست یارانه بگیر مجاز است.
من پدر و سرپرست خانواده ام میگم برای ثبت درخواست شوهر!!!پیدا کنم؟!!!
کدوم *6369# من که از همون روز اول با سیم کارت ایرانسلم میزنم که تو صفحه شماره موبایل همون جوری میمونه
وبا سیم کارت همراه اولم زدم که جالب تو این سیم کارتم بدون گرفتن شماره موبایل درخواستمو میگه ثبت شده و تا امروز هیچ پیامکی واسم نیومده به والله که مسخره بازی گندش در آوردن یه ussd درست درمون نمیتونن فعال کنند میخوان حالا مملکت اداره کنند...خدا به داد این مردم برسه