بلومبرگ:
بلومبرگ در ادامه به حملات به تاسیسات نفتی عربستان اشاره میکند و به نقل از دیوید رابرت، استادیار کالج کینگ لندن مینویسد: «حملات این پندار را که یک چتر امنیتی سحرآمیز آمریکایی وجود دارد، خدشه دار کرد. حباب ترکیده شد.»
نه! نه آقای بلومبرگ که رقیب تجاری مستقیم ترامپ میباشید، چتر امنیتی سحر آمیز را آمریکا بوجود آورد تا امپراطوری را بتواند روی پا نگه دارد. از زمان جرج بوشها این هرم از پی پوسیده و روبه ویرانی میرفت(در واقعیت کندی نیکسون و جنگ ویتنام) که لحاظات زیادی به پایان عمرش باقی نمانده است. این نوع جملات فقط اشاره کوتاهی به کوه یخ است که فقط نوک آن بیرون زده است. آقای بلومبرگ که رقیب تجاری مستقیم ترامپ میباشید، چتر امنیتی سحر آمیز را آمریکابوجود آورد تا امپراطوری را بتواند روی پا نگه دارد. از زمان جرج بوشها این هرم از پی پوسیده و روبه ویرانی میرفت که لحاظات زیادی به پایان عمرش باقی نمانده است. این نوع جملات فقط اشاره کوتاهی به کوه یخ است که فقط نوک آن بیرون زده است.
عربستان و امارات از یک طرف به خرابکاری در ایران می پردازند و از طرف دیگر خواهان مذاکره هستند؟ خیلی مسخره است. این دو کشور یاغی باید طوری ادب شوند که حتی از یک موش هم بترسند.
پول عربستان که تمام شد امریکا هم منطقه را ترک و به شرق آسیا خواهد رفت چون از این به بعد پول در آن منطقه یافت می شود و کشور بی پول عربستان را تحویل ایران خواهد داد و می ماند عربستان با یک صحرای خشک و بی پول و در حال حاضر نصف پول آنها را دوشیده و نصف دیگری باقی مانده
ترامپ در حالی اتهام کشتن معترضان را زده که هنوز هیچ آماری از تلفات نیست؟؟؟ چند تا سوال مطرحه اولا ندادن آمار توسط دولت دلیل بر نبودن تلفات نیست وهمه حتا دولت و بقیه هم بودن تلفات رو قبول دارن دوم اینکه حتی اگر آمار دقیق نداشته باشیم و فقط یک انسان کشته شده باشه قابل اهمیته و باید بررسی بشه