مسئولان صدای شکسته شدن استخوانهای مردم را زیر بار فشار گرانی، بیکاری و ناامیدی از آینده نمی شنوند!.... آقازاده ها همچنان بر حیف و میل اموال و خندیدن به دردهای مردم اصرار دارند.
سال ها تلویزیون در بوق و کرنا کرده بود که جنبش ضد سرمایه داری . الان خود صدا و سیما در دست سرمایه داران مرفه و بی درد هستش و دیگه نماینده اکثریت غالب این ملت نیست
چند سال قبل که کارت سوخت و سهمیه بندی اعمال شد، من در یکی از سازمانهای دولتی شاغل بودم در آنزمان از ما خواسته شد با ارائه یک شماره خودرو، کارت سوخت مازاد دریافت کنیم. این امکان برای همه کارمندان آن وزارتخانه وجود داشت و احتمالا در رده های مدیریتی این جبران ها بسیار چربتر صورت میگیرفت. درصدی ساکنان مناطق شمالی تهران مدیران و نیروهای متمول وابسته هستند که با اقدامات بعدی عوارض حداقلی سهمیه بندی برایشان جبران می شود.
مطلب اول درموردتحلیل اعتراضهای اخیرکاملابجاوصحیح است!متاسفانه دربیشتراعتراضات بلافاصله مسئولین انگشت اتهام رابه سمت خارج نشان می دهند!درحالیکه حتی اگردشمن خارجی هم دراین مسائل نقش داشته باشد(که دربیشترموارددارد!)متاسفانه عامل اصلی بروزاین اعتراضات سیاستهاوتصمصم گیریهای است که درمسائل مختلف اجتماعی وسیاسی وبخصوص اقتصادی توسط مسئولین گرفته می شود!ومسئولین هم همیشه آدرس غلط درباره علت این اعتراضات می دهند!....درموردمطلب دوم نیزپیشنهادجالبی توسط نویسنده ارائه شده!بنظرمن مدیران مختلف سطوح عالی بخصوص اقتصادی دولت آمادگی وحضورذهن لازم رابرای تصمیم گیری دروضعیت چندسال اخیرکشورنداشته اند،که یکی ازعلتهای آن برداشت بسیارخوشبینانه اعضائ دولت بویژه شخص رئیس جمهور نسبت به برجام وامیدبه بازشدن درهای اقتصادجهان به روی کشوردرنتیجه آن وگره زدن همه فعالیتهابه آن بوده ودولت هیچ برنامه وآمادگی برای وضعیت خروج ازبرجام توسط آمریکانداشته است!!!
اوج اشتباه سردبیر روزنامه اینجاست که هنوز فک میکه بالا شهر همه مرفه بی دردن!
اصن طبق تفاسیر آقایون که هرکی اومد بیرون شد اغتشاش گر باید این نتیجه رو میگرفت که بالا شهر همه ولایت مدارن!
از اون در نتیجه نگرفتن حالا میخوان مردمو بندازن به جون همو و بالا شهر پایین شهر میکنن
سلام : با وجود این همه تاکیدات مکرر رهبری حکیم در طول این سالها مبنی براینکه در آمد حاصل ازفروش نفت ازبودجه عمومی کشور حذف گردد و آن را درصندق ملی و برای بخش های عمرانی سرمایه گذاری کنید و همچنین وجود قوانین بالادستی که بر اساس آن باید درآمد نفت از بودجه عمومی کشور حذف گردد. آقای زنگنه که چهار دوره بر کرسی وزارت نفت تکیه زده است با وجود توانمندی داخلی حتی یک پالایشگاه پترو شیمی هم احداث نکرده است (پالایشگاه ستاره خلیج فارس دردولت احمدی نژاد ایجاد شد و درزمان آقای زنگنه افتتاح شد) ایشان از مسببان قراداد ننگین کرسنت است و به گفته آقای روحانی از وزرای برند کشوراست متاسفانه هیچ اعتنایی به سخنان راهگشای رهبری در خصوص عدم خام فروشی نفت نکرده است . رئیس جمهور گفته است رقمی که از درآمد نفتی اعلام کرد یعنی حدود 450هزار میلیارد تومان یعنی دو سوم بودجه کشور از نفت تامین می شودواین مطلب کاملاً نا صحیح است زیرا که بر اساس قوانین بودجه سالانه در چند سال اخیرهمیشه حدود یک سوم بودجه از فروش نفت بوده است. باکمال تاسف یکی از افتخارات بزرگ رئیس جمهور بعد از برجام که همیشه به آن می بالد افزایش خام فروشی نفت است.الان که فروش نفت از طرف آمریکادوباره تحت تحریم قرار گرفت عوض اینکه رئیس جمهور این فرصت را غنیمت بشمرد و دنبال در آمدهای دیگری ازجمله اخذ مالیات از همه اقشار جامعه، در آمدصادرات غیر نفتی و .. در این راستا برای حذف نفت خام از بودجه کشور قانونی که که اکثر کشور ها اجرامی کنند و درایران هم باید ان شاءالله اجراءگردد مالیات برعایدی سرمایه ازجمله مسکن،طلا،ارز خودرو و موردی که متاسفانه در رده های بالای کشور بعلت نفوذ بعضی ها روی خوش نشان داده نشد مالیات بر سپرده های بانکی افراداست .آقایرزاقی استاد اقتصاد با انتقاد از خام فروشی نفت در سالهای اخیر با وجود تهدیدهای تحریم گفت: در شش سال دولت آقای روحانی نزدیک به 300 میلیارد دلار واردات انجام شده که با این ارقام بایستی 15 میلیون شغل ایجاد میشد، اما با حمایت صرف از واردات تعداد قابل توجهی از کارگران واحدهای تولیدی بیکار شدهاند. در این باره، بهروز نعمتی، نماینده مجلس که در لیست حامیان رئیسجمهور در انتخابات مجلس نیز قرار داشت گفته بود: متاسفانه نگرش تنآسانانه خامفروشی نفت و حاضریخوری موجب شد به ویژه پس از برجام وابستگی به درآمد نفت شدت یابد و پس از کاهش درآمدهای نفتی در اثر بازگشت تحریمهای نفتی، کشور با مشکل منابع درآمدی روبهروشود.وی افزود: در واقع، اگر آن نگاه عافیتطلبانه نبود، دولت از شش سال قبل فرصت داشت وابستگی به درآمدهای نفتی را کاهش دهد اما متاسفانه دولتمردان، افزایش فروش نفت را به عنوان دستاورد، برای مردم فاکتور کردند و نمایندههای منفعل نیز پذیرفتند و تکرار کردند.
من سال قبل همین نظر مردم سالاری رو داشتم نمیدونم نظرم که تو همین تابناک نوشتم به دستشون رسید یا نه. و اون اینه که وقتی خیلی از مخازن نفتمون با کشور های همجوار مشترک هستش چرا با تحریم بشینیم و دست رو دست بذاریم که اونا همین مخازن نفت رو خالی کنن و بفروشن و ما هیچ سودی ازش نبریم. خوب ما بیایم قیمت نفت رو سی درصد پایین بازار بفروشیم مطمئنا اینقدر دلال و سودجو پیدا میشه که بیان نفت رو بخرن
در مورد وضعیت فوتبال در شرایط فعلی این است که تیمی از مربیان داخلی انتخاب و یک نفر را از بین خود انتخاب و بقیه مربیان آنرا همراهی و راهنمایی کنند و مبلغی که قرار است به مربی خارجی داده شود بین این مربیان بر اساس فعالیت تقسیم شود. و حتی بازیگران تیم ملی هم می توانند در مبلغ آن سهیم باشند تا انگیزه ای برای آنها شود.