ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
تا زمانی که سیاست خارجی امان نمره مردودی میگیرد و تا زمانیکه ساختارهای دولتی بر اقتصاد و فرهنگ جامعه حاکم است ( که خود به فساد فراگیر منجر شده است) و تا زمانیکه مردم نامحرم تلقی می گردند، ذره ای نمیتوان به بهبود شرایط امید داشت.

شما به جای آقای روحانی بهترین اقتصاددانان و موفق ترین کارآفرینان جهان را هم بیاورید ره به جایی نخواهید برد.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
روحانى تداركچى است نه ريس مملكت
از اول هم قرار اين بود
مردم كاره يى نيستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
٩٠٪؜شما جاي روحاني بوديد استعفا ميداديد
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
روحانی باید بره توان کار نداره
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
فرض کنید امروز اولین روزی هست که ما به قویترین ... هسته ای دسترسی پیدا کرده ایم آیا تمام مشکلات حل خواهد شد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
یکی نیست بگه آخه این چند سال که خودمان و چهره مان را در دنیا سر هسته ای خراب کرده ایم آیا تا الان اندازه یک باطری ۱/۵ ولت کنترل تلویزیون برق به ما داده؟؟؟؟؟
پس چرا مردم مظلوممان را بر سر اینکه آیندگان راحت تر زندگی کنند خراب میکنید؟چرا ما باید حسرت کشورهای دیگر را بخوریم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
درس برگزار یا اینکه کسی را به ریاست جمهوری منصوب کند


معنای مردم سالاری دینی رو خوب ادا کردی اخویییییییییییی
سیاستمدار بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
ناشناس|Iran, Islamic Republic of|۱۶:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
روحانی باید شجاعانه بایستد
و با شهامت مشکلاتش را
به مردم بگوید
و استعفابدهد
و تند رو ها را با این همه مشکلاتی که خودشان برای مردم و کشور به بار آورده اند تنها بگذارد
تا پاسخگوی مردم باشند !؟
مرگ یکبار
شیون یکبار_____________ ناشناس عزیز به کی میگی تندرو؟؟؟؟؟؟؟؟اینهاخودشان مایل نیستند رئیس جمهور بشوند اگرامکان دارد ی چند تا تندروی درحد ریاست جمهور معرفی بفرمائید درثانی تندروی بدون پشتوانه مردمی ازروز اول بایستی به بخش اعصاب و روان مراجعه کند ؟؟؟؟؟؟؟؟
مضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
استعفا؟! روحانی جا داشته باشه دور سوم هم کاندید میشه. وقتتون رو به خاطر بحث راجع به محالات تلف نکنید.
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
راه حل نجات کشور بسیار آسان است. بهترین راه بازنشسته کردن آقای جنتی و تیمش در شورای نگهبان در آستانه انتخابات و تقسیم کرسی های این نهاد بین مجتهدین و حقوق دانانی است که با وزن کشی و نیازهای جامعه امروز ایران تناسب دارند. این نهاد همیشه مانع ورود نیروهای توانمند به مجلس و ریاست جمهوری بوده و مانع تصویب قوانینی کارآمد می شود. اگر این اتفاق بیفتد ایران در عرض شش ماه حتی با تحریمها مسیر توسعه را می رود و مردم با نظام همکاری و همراهی می کنند. از این شوای نگهبان و تفکر حاکم بر آن هر کسی بیاید اوضاع بدتر می شود.. اتفاقا اصلاح طلبان علیرغم ناکارآمدی که داشتند برای حفظ نظام بهترین بودند و کمترین فساد را داشتند چون قوه قضاییه و نهادهای نظارتی با آنها مخالف بودند و آنها در معرض کنترل شدید بودند. شما احمدی نژاد را از درون جناح راست امتحان کردید. این بار هم با عقب کشیدن مردم خواهید دید که چه کسانی مجلس و ریاست جمهوری بعدی را خواهند گرفت و مسیر ایران را در بهترین حالت به سوی کره شمالی و ونزوئلا در بدترین حالت سوریه و عراق می کشانند (از اینکه منتشر نمی کنید منمنونیم).
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
موافقم
وقتی مهره های اصلی و تندرو را مدتی کنار بگذرارند که بروند یک سالی فقط استراحت کنند (که البته هنرشان هم هست)این
مملکت آباد خواهد شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۴
یک چهارم نظرها غیرقابل انتشار !!!!!چررراووو
نظرات بیشتر