کسانی که در این دوران حتی به استعفای رییس دولت فکر میکنند چه برسد به اینکه به زبان بیاورند یا بنویسند، خائنند. سران فتنه واقعی و عامل نفوذی استکبارند. والسلام.
مشكل آقاي روحاني اين بود كه از اول دل به برجام بسته بود و راهكار حل مشكلات را سرمايه گذاري خارجي مي دانست در صورتي كه اگر از اول به جاي دل بستن به غربيها به توانائيهاي داخل دل مي بست الان اينهمه مشكل نداشتيم.
اخه من موندم برای چی تو این مملکت انتخابات میذارید؟!وقتی قراره در روی همون پاشنه ایی بچرخه که شما ها تعیینش میکنید .برای چی این همه هزینه رودست این کشور میذارید وقتی به میل خودتون امور رو اداره می کنید؟!برای چی یه ملت رو مسخره خودتون می کنید وقتی که خواست ملت کوچکترین اهمیتی براتون نداره؟! چیه !می خواهید پز دموکراسی بدید؟مگه دموکراسی اخ نیست! مگه دموکراسی تحفه غرب نیست! پس یرای چی میخواهید پزش رو بدید؟ جمع کنید این بساط انتخابات رو که جز هزینه وفرصت سوزی برای این مردم فلک زده چیز دیگه ایی در چنته نداره.
بنده خدا روحانی روز اول گفت فقط باید با کدخدا به توافق برسیم بقیه دنیا مترسکی بیش نیست همه ما بهش خندیدیم الان مشخص شد واقعا راست میگفته مگر خیلیها نگفتن مشکل 90 درصد مدیریتی است پس الان کجایند اگر مشکل مدیریتی است خیانت است که عدم کفایت رییس جمهور را پیگیری نمی کنند و اگر نیست چرا مشکلشان را با امریکا حل نمی کنند مگر چین که با امریکا رابطه دارد نوکر امریکاست چقدر مسخره کردن برجام را که قلب و لوزلمعده اراک را بتن ریختن چقدر در تلویزیون برجام را خیانت معرفی کردن الان بهترین فرصت برای خروج کامل از برجام و دادن دولت به اصولگرایان است تا ببینیم چگونه کشور را بدون برحام اداره خواهند مرد
تنها سلاحى كه يك رئيس جمهور در شرايط فعلى قانون اساسى دارد اينست كه وقتى نميگذارند كاركند ،حداقل استعفا بدهد
دو دفعه كه اين نوع استعفاها تكرار شد ، در مراحل بعدى ، ديگر به قطع و يقين ، رئيس جمههور منتخب مردم ،قادر به كاركردن خواهد شد و نياز به استعفا هم پيدا نخواهد داشت
مشگلى كه ما در ايران داريم:
روساى جمهورى در ايران البته بعضا:
در چهارساله اول براى مصالح مردم كارميكنند
ولى در چهار ساله دوم ، بيشتر به فكر حفظ موقعيت خود ، بعد از اتمام رياست جمههريشان هستند.
اول از همه اینکه اصلاح طلب یا اصولگرا هیچ فرقی با هم ندارند و همگی از فیلترهای شدید وارد کارزار دولت جمهوری اسلامی شده اند . اما هر سری عقلی دارد و روسای جمهور هر کدام منشا خدماتی بوده اند و همچنین ممکن است خطاها و اشتباهاتی در کار داشته اند اما هیچوقت جرات نداشته اند اذعان به اشتباهات خود کنند و عذرخواهی هم که ... دولت یازدهم و دوازدهم ضمن انجام وظایف خود معیشت را هم در نظر گرفت و سهام عدالت ، یارانه ها را پایه گذاری کرد بماند که تبعات آن هرچه بود مردم را درنظر گرفت ، دوره اصلاحات ، توسعه سیاسی را مدنظر گرفت و ایده گفتگوی تمدنها کم چیزی نیود که سازمان ملل متحد هم تایید کرد. دوره سازندگی ، پس از پایان جنگ ایجاد شده بود و وضع کشور تا حدی نابسامان بود اما همین دولت برای اینکه کار را پیش ببرد بیش از حد به مدیران بها داد که اثرات سوء آن همچنان هست و متاسفانه روز به روز هم شدید تر میشود و در همین دولت بود که قانون اساسی برای اولین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت . دوره جناب روحانی بزرگترین اقدام ایشان برجام و فعال کردن دیپلماسی بود ظوری که تا قبل از برجام میهمانان دیپلماسی نفر رده بسیار پایین دولتها بود و پس ار برجام شاهد حضور وزرای امور خارجه کشورهای اروپایی و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد( باستثنای امریکا ) بود در ضمن چند میلیارد دلار از طلبهای ایران توسط امریکا و انگلیس وارد اقتصاد شد.