ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
گفتار درمانی دردی را دوا نمیکنه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
در کشوری که مکانیزمی برای ابراز اعتراض وجود ندارد مسلما بیشتر اعتراض های معیشتی هم به خشونت و انحراف خواهد کشید. در نبود احزاب با گرایشات مختلف ، مردم برای مطرح ساختن مشکلات رفاهی خود جه مسیری را باید طی کنند؟

مردم وقتی می بینند صدای اعتراض خود را فقط می توانند از طریق رسانه های فارسی زبان خارج نشین به گوش مقامات کشوری و بین المللی برسانند ، این رسانه ها نیز با توجه به شرایط موجود در کشور و اخبار جهت دار صدا و سیما تبدیل به گروههای اپوزیسیون می گردند.

در حالیکه عده ای به راحتی و بدون داشتن مجوز بعد از نماز جمعه به راهپیمایی می پردازند و هیچ واکنشی از سوی نیروهای امنیتی صورت نمیگیرد، عده ای به دلیل اعتراض به وضعیت بیکاری و معیشتی خود به راحتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و احکام زندان دریافت می کنند.

ظاهرا وجود احزاب واقعی مغایر با منافع بسیاری از مسیولین می باشد که به هیچ روی حاضر به بسترسازی این مهم نمی باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
سعدی گوید : مردی سیاه پوست ( زنگی) کودکی را در آغوش داشت، کودک می گریست و سیاه اورا باکلماتی به آرامش دعوت می کرد اما اثری نداشت،
خردمندی صحنه را دید ، به سیاه پوست گفت :" گریه ی بچه از ترس تواست، اورا به زمین بگذار، ساکت خواهد شد"!!!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
مردم با حرف کسی بیرون نمیان
عملکرد منفی دولتها باعث شده مردم اعتراض کنند

دلایل اعتراضات مردم رو طی دهه های اخیر مرور کن
میفهمی از کجا نشات گرفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
حقوق ها رو بالا ببرید ملت هیچ اعتراضی ندارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
تحلیل تان درست نیست، اجازه بدن اونوقت ببینید چقدر مردم معترض در کشور وجود داره
رامین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
یک بند باید به تحلیل خود اضافه کنید و آن اینکه عدم رخدادی اتفاقی در 5 دی نشان می دهد پروژه کشته سازی دشمن و این حرفها هم بی اساس است. اگر افرادی مسلح از خارج آمده و در آبان ماه مردم را کشته بودند، اینبار در 5 دی نیز می توانستند در گوشه و کناری اینکار را انجام دهند. نه برادر من کسی از خارج نیامده بود مردم را بکشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
@tabnak
چرا وقتي ما در پيامها مثبت يا منفي رو ميزنيم فقط عدد همون گزينه به روز ميشه و گزينه مقابلش تغيير نميکنه مثلا اگر مثبتها 5 تا باشه و منفي 15 تا ما اگر مثبت را بزنيم يکدفعه مثبت مثلا ميشه 18 تا و منفي ها تغيير نميکنه. اينجوري مردم به شما بي اعتماد ميشوند لطفا اين سيستمتون را درست کنيد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
ماشاءالله به اندازه نصف مردم مأمور تو خیابان ها بود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
همه از مسولین بشدت ناراضی هستیم اما نقطه ضعف ماایرانیها وطن وناموسه بخاطراین دوحاضرنیستیم کشورمان خراب بشه مسئولین هم بدونندزره ای بخاطراونهانیست البته تمام رسانه هادربست طرف مسولینه
نظرات بیشتر