حتی همان موقع به نیروی های خودی اطلاع نمی دهد! با اینحال که یکساعت بعد به آنها حمله میشود و از آنها کشته میشوند!!!! حداقل اگر اطلاع می داد شاید تلفاتشان کم میشد.
شايد رييس جمهور عراق خود با ازبين بردن يك گروهك نظامي ومستقل نه تنها مخالف نبوده بلكه تمايل داشته كه موازي كاري به هر اسمي وهر هدف با دولت مركزي از بين برود
به نظر من هم استقلال کامل سیاسی و اقتصادی حرف خیلی گزافه ای است واقعیت این است که با استقلال نسبی هم می توان آبرومندانه کشور را اداره کرد و این همه هزینه به کشور تحمیل نکرد مسئولین اگر دلتون به حال استقلال سیاسی کشور میسوزه خواهش می کنم بیاید گرسنگی مردم رو ببینیدبیچارگی مردم رو ، وضعیت طلاق ، ناهنجاریهای اجتماعی ووو...... به خاطر هزینه ای است که جنگ با آمریکا به کشور تحمیل کرده است آیا کسی هست که از خود سوال کند آیا این همه کشور که همه عضو سازمان ملل هستند را می توان برده آمریکا و بدون استقلال سیاسی تصورکرد ؟ آیا فی المثل کشور کره جنوبی ، مالزی ، سنگاپور ، تایلند و... که خیلی هاشونم بعد از ایران شروع کرده اند و حالا آیا به این کشورها سفر کرده اند و دیده اند که چطور مرزهای اقتصادی و استقلال نسبی سیاسی را هم در نوردیده اند ای کاش مسئولین و نخبه های کشور ما تا دیر نشده به خود بیایند
تا کی دولت مردان و مسئولان ما می خواهند ما را از لولو بترسانند و تا کی می خواهند ناکارآمدی خود را در مورد وضعیت اقتصادی ما را به گردن لولو های خارجی بیندازند.
سلام، در کل به نظرم مقاله جالبی است و از جوانب مختلف به موضوع نگاه شده است. البته حمله آمریکا به عراق نمی تواند نشانگر بی استقلالی عراق باشد بلکه بیشتر نشانگر بی ثباتی و ضعف حکومت عراق را نشان می دهد چون آمریکا بعنوان ابر قدرت تجاوزگر، خود را محق دخالت در تمام ممالک می داند. منتهی در کشور های قدرتمند سطح این دخالت با کشور های ضعیف فرق دارد. یادم هست سایت شما چند وقت پیش مقاله ای از خانم شیرین هانتر چاپ کرده بود که در آن نوشته بود ایران تقریبا هیچ پیوند استراتژیکی با همسایگان خود و در کل با هیچ کشوری ندارد و لذا در معادلات جهانی جایی ندارد و به راحتی هر کسی میتواند با ایران هر برخوردی داشته باشد. اگر یک دهم کارهایی که ترکیه یا عربستان در منطقه انجام می دهد را ایران انجام دهد، خدا می داند چه بلایی سرش خواهند آورد. ایران تنها توانسته تا حدودی از طریق نفوذ در افکار عمومی شرکایی که خود آنها هم قدرت چندانی ندارند در منطقه دست پا کند که ظاهرا عامل بازدارنده قوی نیست. شما هر چقدر هم که بر حق باشی ولی وزنه ای در جهان و یا منطقه نباشی، نمی توانی تاثیر گذار باشی. البته منظورم تنها قدرت نظامی نیست که آنرا می توانند با درگیر کردن ایران در یک جنگ ناخواسته به سرعت کاهش دهند.