عراقی ها کلا سکوت کرده اند.این کشور کلا تحت سیطره آمریکا است و هیچ استقلالی ندارد و حتی در سفارت آنها در بغداد نظامیان و تسلیحات سنگین مستقر کرده اند مقامات نظامی کشور ما باید با احتیاط به انجا رفت و آمد کنند.
با آمريكايي جماعت با زبان متمدنانه نمي شود رو در رو شد. بايد با آنها به زبان خودشان صحبت كرد. پمپئو، ترامپ، بولتون، كاتن، روبيو، گراهام، و شخصيت هاي نظامي و اطلاعاتي آنها نبايد از امروز به بعد در هيچ نقطه از جهان امنيت داشته باشند. آمريكايي ها منفورترين ملت در جهان هستند.
پاسخ ها
ب د
||
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
همه كامنتها رو خوندين ؟ نمك رو زخم بعضي هاش.اگر دين نداريد آزاذمرد باشيد. د
با درود بی پایان بر روح پر فتوح سردار بزرگ ایران و جهان اسلام سپهبد شهید قاسم سلیمانی . انتظار ملت ایران انتقام سخت از تروریست دولت آمریکا است . و امید ملت ایران رشد و پرورش هزاران سلیمانی و نابودی و اضمحلال دولت خونخوار آمریکاست.