ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
اقای الله اکبر براستی تو برای لحظات عمرت ارزشی هم قائل هستی؟بسه دیگه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
خدا به مردم رحم کنه
کسی هم حواسش به بازار نیست
همه چی داره همینطوری گران میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
اقایی که این وسط الله اکبر کپی پیست می کنی!
بسه دیدیمش
میخوای بگی انقلاب شده و به لطف ترامپ باز گشتیم به فضای جنگ و جبهه ؟
ناشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
سایت محترم تابناک .ی هشتک راه بندازه با این مضمون . خروج از ان پی تی حق مسلم ماست . نه تنها ان پی تی بلکه خروج از سازمان ملل . یعنی در حقیقت سازمان جنگل . توی این سازمان یا جای امریکا و اسراییل و انگلیس و . . . . . . . . . یا جای ایران . میبینید که جنایت به این روشنی رو محکوم نکردند بلکه اکثریت اعضای شورای امنیت تایید کردند و اظهار شادمانی و خورسندی . چند ساله دارند زن و بچه هارو تو یمن . افغانستان . و . . . . . . قتل عام میکنند هیچ صدا از کسی تو این جنگل بین المللی در نمیاد . چرا چون ی شیر اونجا هست که همه ازش میترسند .
بینام
|
Canada
|
۰۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
برای چندمین بار. غربیها بر عکس ما ایرانیان در مقابل عقب نشینی طرف,عقب نشینی نمیکنند بلکه تا آنجا که توان داشته باشند باز به حملات خود اضافه میکنند. لذا همیشه با آنها از جنس خودشان برخورد کنید یعنی هرگز نه در برخوردهای سیاسی و نظامی عقب نشینی نکنید. سیلی را با سیلی و خون را با خون جواب دهید.
کد خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
همکاری با ازانس کماکان ادامه میابد . خب این یعنی بازرسای اژانس . یعنی همون ماموران اسراییلی و امریکایی هر وقت دلشون خواست میان و کوچکترین حرکتی از طرف ما رو گزارش میدن .
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
يعنى فقط همين؟ ما بايد انتقام خون شهيد حاج قاسم سليمانى رو بگيريم به خدا كه اگر به سربازان آمريكايى حمله موشكى نكنيم هم خون سردار پايمال شده و هم اون بيشرفها گستاختر ميشن. داشتن يكم غيرت بد نيست.
یک ایرانی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
به نظر من ما باید در عاشورا و تاسوعا اسم این عزیز از دست رفته رو بالا ببریم. ایا شهادت و مجاهدت بزرگتر از ایشان می تواند باشد. ۳۰ ساله برا ایران کارکرده.انشالله مسئولین با ادامه دادن رهش و آزمایش بمب اتمی نزارن خونش پایمال بشه.
بوی مرگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
میبازید
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
ببینیم بعد از ساخت بمب اتم چی میشه؟ همه مثل سوسک از ایران میترسند؟
همه تحریم‌ها بی اثر میشه؟
دلار ارزان‌تر میشه؟
اقتصاد ایران بهتر از قبل میشه؟
مشکلات ما با کشورهای مختلف حل میشه؟
فقر ریشه کن میشه؟
ایران با و بدون بمب هسته ای توان حل مشکلات خود را با تفکر موجود ندارد.
نظرات بیشتر