والله من به هیچ وجه طرفدار آمریکا نیستم ولی حرف ترامپ برای من قابل باور است ترامپ میگوید کشته نداده اند چون اگر خانواده سربازان آمریکایی بگویند فرزندمان کشته شده روزنامه های آمریکایی این آزادی را دارند که روی خبر کار کنند!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
اینقدر ازادی دارند که توییتر خبر ان خبرنگار اسراییلی که گفته بود زخمی ها در حال انتقال به اسراییل هستند را خذف می کند و حسابش را می بندد!
ناشناس
||
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
تا دیروز که می گفت اگر بزنید می زنیم اما امروز...
حرف های دروغ دیگرش هم در اینترنت است
ناشناس
||
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
تمام مطالب مربوط به سردار سلیمانی رو حذف می کنند؛ آزادی بیان؟!!!!
ناشناس
||
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
بعدا صدایش در میآید عکس ماهواره ای نشان داده پایگاه ویران گردیده چگونه به دوهزار نفر سرباز در پایگاه هیچی نشده است؟ کدام حرف ترامپ تا حال راست بوده که این یکی راست باشد؟
ناشناس
||
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۹
جالبه بعضی ها هنوز معتقدند که تلفات داشته . بابا شما راست میگین طبق اطلاعاتی که به من رسیده حدود 8 میلیون و سیصد هزار نفر آمریکایی کشته شدند . چهل هزار خودرو و صدو هشتاد هواپیما سوختند .بیست و پنج هزار راس اسب و یک الاغ هم تلف شدند . تقریبا هیچ جای عراق سالم نمانده و تا لحظه مخابره این خبر آب و برق خاورمیانه قطع است .
انجا به دلیل مطبوعات رقیب امارهایشان معمولا درست است.
متاسفانه ایران یک ژنرال نابغه اش را از دست داد و این ترامپ لعنتی باید به سزای این کارش برسد.
سخنرانی متکبرانه ای انجام داد.
ترامپ جز لاپوشانی هم انتظاری ازت نداشتیم.
مرگ بر آمریکا...
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
این مرگ بر گفتن های شما داره به خودمون بر می گرده
یه نگاه به اطرافت بکن !
ناشناس
||
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۹
از ارزوی مرگ برای دیگران جز نکبت وبد یمنی برای ایران تا حالا عایدمان نشده کمی هم ارزوی سلامتی وشادی بکنید برای همه شاید روحیه جنگ طلبی شما کمی ارام تر باشد وفقط بدنبال منافع خودتان نباشید به جان نسانها ی دیگر هم فکر کنید
خب بیشتر خبرگزاری دوست و دشمن هیچ حرف خاصی نزدند. مگه در این دوره که همه یه گوشی به دست دارند میشه کسی بخاد چیزی رو مخفی کنه. پس حتما تلفات نبوده دیگه. من ناراضی هستم به شدت. چند رور تمام فکرم انتقام سخت بود و منتظر بودم حداقل چند فرمانده آمریکایی کشته بشند. اما تلفاتی نبود. واقعاا انتقام سخت نبود. من وقتی خبر ترور سردار رو شنیدم تا دو روز تو خودم بودم و از درس و کار زدم. آقااااایون رفقاااااا. این انتقام سخخخت نبود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
عزیز پایگاه نطامی است نه محله شما که هر کسی بخواهد برود
ناشناس
||
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
دوست عزیز واقعیت این هست که ایران توان مقابله نظامی با آمریکا رو نداره ، کاری هم نمیشه کرد متاسفانه .
این وسط حیف سردار سلیمانی شد .مشخص بود که توان یک جنگ تمام عیار با آمریکا رو نداریم. همین حرکت هم باز بهتر از هیچی بود.
بهتر هست اگر واقعا دنبال مبارزه با زورگویی هستیم سعی
پیشرفت ،ساخت و آبادانی کشور داشته باشیم
ناشناس
||
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
کسی نگفت این انتقام سخت بود! رهبری فرمودن: بحث انتقام بحث دیگری است. دیشب سیلی به آنها زده شد که خود بحث دیگری است
یعنی در نگاه رهبری تازه این سیلی بود نه انتقام سخت
ولی باید دید با بیانیه جدید ترامپ موضع رهبری چگونه خواهد بود
ناشناس
||
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
این پرچم المان ایا البانی نشین هست یا فرد عادی که بعد از زدن پایگاهش در عراق و عدم واکنش امریکا
هنوز رو دارند که پیام بگذارند؟!!!!!
افرین
||
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
کمی بینش داشته باشید این خیلی خوب بود انتقام سخت بیرون کردن امریکا از عراق هستش که اگه انجام بشه بقیه کشورهای ضعیف منطقه را هم جرات میده آیت اله خامنه ای هم گفتند این سیلی بود انتقام واقعی چیزی که سردار سلیمانی ارزوش بوده یعنی بیرون کردن آمریکایی ها از عراق بدونید ترامپ دروغ میکه که به نفت خاورمیانه احتیاج نداریم این گثافت قمار باز داره بلوف میزنه خالی بازی میکنه!!! ه.
وای سازشکاران حالا چی کار کنند و از واژه جنگ دیگر نمی توانند سو استفاده کنند؟!!!!
در ضمن چند ده نفر امریکایی کشته شدن و صداش را در نمی اورید که ابروریزی نشود؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
دوست عزیز ناشناس متاسفانه شما دوست نداری واقعیت رو درک کنی. کسی هم اظهار نظر میکنه فوری یه آلبانی بهش می چسبونین. اما اگه واقعا طعم جنگ رو چشیده باشی، هیچوقت ارزو نمی کردی یه قطره خون از کسی ریخته بشه. من نوعی که به خیلی از سیاست های مسئولین کشور انتقاد دارم، خدا شاهده تا سه روز از شهادت سردار عزیزمون سردرد داشتم. خدا شاهده که جقدر ناراحت شدم. احساس می کردم که له شدم و به تمام معنا از امریکا متنفر شدم. اما وقتی واقعیت جنگ رو نگاه می کنی، اونوقت می تونی بفهمی که اون چقدر می تونست دردناک تر باشه. وقتی که پدر و دو بردادرت رو تو زمان جنگ از دست داده باشی، می فهمی که درد جنگ چقدر می تونه سخت تر باشه. بعدش هم نکنه انتظار داشتین امریکا بعد از شهادت سردار عزیز، تمام سربازاش رو تو یه زمین جمع کنه و بگه اماده شهادت باشید؟ خوب معلومه که تمهیدات دفاعی رو در نظر گرفتن! معلومه که تمام نقاطی که ایران می تونست به اونا حمله کنه رو در نظر گرفتن. نکنه فکر می کنید سربازهای اونا حاضر میشن مثل بسیجی های ما روی میدان مین برن تا راه برای بقیه همرزماشون باز شه! بعدش هم همین الان ترامپ تو وضعیت بسیار بدی قرار داره! کوچکترین خطایی ازش سر بزنه به راحتی استیضاهش می کنن. اگه دقت کرده باشین بعد از حملات موشکی ایران، اونا جلسه اضطراری گذاشتن و اعلام شد ترامپ قرار کنفرانس مطبوعاتی بزاره و با مردم امریکا صحبت کنه. شک نکنید کافی بود مثلا 80 تا امریکایی به قول فارس کشته می شدن، همون دیشب حملات خود رو شروع می کردن. بعدش هم در شرایط عادی اگه این اتفاق افتاده بود، بدون شک امریکا به شدت جواب می داد، حتی اگه یک نفر هم زخمی نشده بود. اما خودشون می دونن که جکار کردن و چه کسی رو شهید کردن. پس کوتاه اومدن.
حرف های دروغ دیگرش هم در اینترنت است