مقام بالادستی آقای حاجی زاده، فرمانده سپاه می باشد که او به صورت رسمی ملزم به گزارش دهی به ایشان است. که البته به احتمال زیاد این گزارش به صورت شفاهی اعلام شده باشد. در مرحله بعد ایشان می توانسته از طریق مکاتبه به صورت مستقیم این موضوع را به نهادهای امنیتی ( سپاه قدس و وزارت اطلاعات جهت انجام تحقیقات) هم اطلاع رسانی کند. ولی اطلاع رسانی به رئیس جمهور و رهبر و مقامات عالی کشور به طور مستقیم از سوی خود ایشان عملا قابل پذیرش نیست و می بایست این کار توسط فرمانده سپاه یا ستاد مشترک نیروهای مسلح صورت گیرد.
مسئولی که موظف به لغو پرواز هواپیماها در شرایط بحرانی است ، رئیس شورای امنیت ملی یعنی رئیس جمهور است.
ایشان در زمان جنگ تحمیلی مسئول پدافند کشور بودند.
اظهارنظر ایشان مبنی بر اینکه در زمان جنگ هواپیماهای مسافربری سقوط نکرده درست نیست.
هواپیمای هرکولس نظامی حامل فرماندهان نظامی ، شهیدان فکوری ، فلاحی ، کلاهدوز و .... در سال ۱۳۶۰ سقوط کرد
یک هواپیمای غیرنظامی هم که حامل تعدادی از هنرمندان بود در این دوره سقوط کرد توسط عراقی ها.
چند هواپیمای مسافری دیگر هم در زمان جنگ هشت ساله سقوط کردند.
اشتباهات پدافند در ساقط کردن هواپیماهای داخلی در آ ن زمان قابل توجه است.
حتی به گفته ناخدا صمدی از فرماندهان زمان جنگ، هواپیمای حامل فرماندهان نظامی در سال ۱۳۶۰ به اشتباه توسط موشک پدافند خودی سرنگون شد.....
قبل از هرچیز باید کشاورزی و دامداری را رونق دهند تا مردم از لحاظ مواد غذایی در مضیقه قرار نگیرند بعد پوشاک و بعد بقیه اما دولت اول میرود سر خودرو سازی چون سود دارد مردم هم بیخیال.
2
---حسن روحانی قبل ار رئیس جمهور شدن، از روابط خارجی ایران مطلع بود. چرا الان و بعد از شش سال میگوید که من بلد نیستم؟ اگر بلد نبود اشتباه کرد کاندید ریاست جمهوری شد.
---- در خصوص هواپیمای اکراینی نیز یکی از کارشناسان خبره اخیرا مطالبی را منتشر کرد که اثبات میکند که از قصد دو موشک به سمت آن شلیک کرد که اولی به بال هواپیما و دومی به بدنه ی ان اثابت کرد
رونق اقتصادی یعنی تولید و صادرات که نیاز به ارتباطات سیاسی و اقتصاری بین المللی دارد. در غیر این صورت کشور به روستا تبدیل خواهد شد.
پاسخ ها
شاپور
||
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
پیشنهاد میکنم متخصصین فن درخصوص فرق زندگی کوچ نشینی، زندگی روستایی و زندگی شهرنشینی مدرن میزگردی تشکیل دهند و نتایج آن را به سیستم تصمیم گیری کشور اعلام کنند با ذکر دلیل
احسنت بر جناب نعمت احمدی با این مقاله روزنامه جهان صنعت: آقای حاجیزاده، فرمانده هوافضا اعلام کرده : من که همان صبح چهارشنبه به مسوولان این موضوع را منعکس کرده ام!!!
اما متاسفانه کسی جواب نمیدهد که این مسولان مطلع چه کسی یا کسانی هستند.
آیا مسئولان هما مافوق ایشان است که پنهانکاری کرده، یا دولت ، یا ... ؟؟؟
صبوری و شکوری خیلی هم خوب است. اما ما هم حق زندگی داریم. 40 سال صبوری و شکوری رفته رفته برای کشور و آینده گان ایران ، کارخطرناک است. کشور نیاز به پیشرفت و ترقی دارد. کشور بایستی رو به رونق و پیشرفت برود نه اینکه مدام اقتصادمان رو به نزول برود و کار ما هم صبوری باشد . اما شکوری چه معنائی میتواند داشته باشد؟ مسئولین اگر توان و تدبیر اداره کشور را ندارند ، قهرمانانه خود را کنار بکشند تا ملت خود یک چاره ای برای خود بکار ببرند.