رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
قطعا وزارت بهداشت از این فرد به اتهام تشویش اذهان عمومی به مرجع قضایی شکایت نماید. یا دادستان به عنوان مدعی العموم به این موضوع مهم ورود پیدا نماید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
تجربه نشان داده هر چی رو که تکذیب کردند بعد درست از آب در اومده مثل ذرت های آلوده مطمئن باشید این هم صحت داره چون بازرس بر اساس مشاهدات و ازمایش های میدانی داره آمار میده ولی مسئولین از زیر کرسی های خونه شون حرف میزنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
متاسفانه مصلحت اندیشی باعث به حاشیه راندن کارشناسان شده و همین موضوع باعث می شود که این بازرس نیز از سخنان خود عقب نشینی کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
آخر بگویید در این مملکت به کی میشود اعتماد کرد. فعلاً صدا و سیما و وزارت بهداشت خود را به آب و آتش زدند که اینطور نیست. مشکل این است که همزمان صداوسیما و سازمانهایی رسمی بودجه دها دلیل ارائه دادند که هواپیما نقص فنی داشته و بعد معلوم شد دروغ میگویند. در مورد شیر چه تضمینی وجود دیواری راست بگویند
دکتر صادقی
|
Germany
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
سلام، بنده به عنوان یک کارشناس و مدرس سرطان باید عرض کنم
متاسفانه این موضوع واقعیت دارد و حتی در کشورهای اروپائی هم درصدی آلودگی مشاهده میشود و نمیتوان این موضوع را تکذیب کرد، متاسفانه در ایران نظارت خاصی بر روی خوراک دام ها وجود ندارد و بسیاری از مواقع غلات و دانه های مانده و کپک زده خوراک دام ها میشود.
منبع اصلی و شایع قارچ آسپرژیلوس (تولید کننده سم آفلاتوکسن) که بیشتر به بدن دام ها وارد میشود نان های خشک مانده و کپک زده است که اغلب در دامداریهای کوچک و سنتی استفاده میشوند و در دامداری های صنعتی معمولا خوراک دام ها تحت نظر دامپزشک است و از این نظراستاندارد تر است و به نظر میرسد شیر سالم تری تولید شود.

منابع اصلی تولید کننده آفلاتوکسین:

- غلات و دانه های نگهداری شده در جاهای گرم و مرطوب
- مغزهای کپک زده به خصوی مغز فندق و بادام زمینی
- نان های کپک زده
- کپک های روی پوست یا مغز پسته
- کپک های روی دانه های ذرت

در صورت مصرف مواد غذائی آلوده به این سم با مصرف سبزیجات سالم و آنتی اکسیدان ها و همچنین ورزش کردن تا حد زیادی میتوان به بدن در دفع و خنثی سازی آفلاتوکسین کمک کرد.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
شما هم که این خبر را منتشر کرده اید صراحتا چیزی را تایید یا تکذیب نکردین که مردم تکلیف خودشان را بدانند.واضح است که بحث آلودگی ذرتهای دامی که بخشی از آن در انواع اسنکهای با برند معروف استفاده میشد و سرطان زا تشخیص داده شد هم کتمان میشود و این داستان ادامه دار مربودط به بی کفایتی مسئولین محترمی است که جای خود اقوام و آشنایانشان را در امریکا و اروپا محکم کرده اند و شعار مرگ بر امریکا میدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
نویسنده محترم افلاتوکسین سمی بسیار مهلک است و پژوهش های متعددی در سرطان زا بودن این ماده شده است. در ضمن این ماده در بسیاری از مواد غذایی کشور وجود دارد شاید سنتان قد ندهد ولی داستان گوشت یا عدم امکان صادرات پسته به اروپا را حداقل مطالعه کنید متاسفانه به جهت حفظ تولید استانداردها را تغییر می دهند و برای همین آمار سرطان بالا رفته است. انشاء الله که سرطان نگیرید ولی به عنوان خبرنگار، حداقل از وزارت بهداشت بپرسید چرا استاندارد اروپا را در باب مواد غذایی کشور اجرا نمی کنند تا سرطان نگیریم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
مسئولین در این مملکت مثل حادثه هواپیمای اوکراینی عادت به پنهان کاری دارند و مطمئتا حرف این بازرس سندیت بیشتری دارد تا مسئولین !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
عجب. چند مدت قبل پيدا شدن قرص و دارو، در كيك و كلوچه يك لطمه اساسي به فروش و صادرات محصولات غذايي زد. الان هم صنايع شير با اين حرف هاي ظاهرا احمقانه -ولي در باطن خدا داند- قرار است چه بلايي سرشون مي آد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
روشن کردن این موضوع بسیار ساده است باید مدارک کارشناس توسطاستاندارد و بهداشت بررسی و سریعا تعیین تکلیف شود تعلل در این کار به نفع صنایع لبنی و غذایی کشور نیست
حتی باید این صنایع خودشان برای انجام کارشناسی پیشقدم شوند و گرنه باید قید صادرات را بزنند
نظرات بیشتر