تابناک لطفا اول یک سوزن به خودت بزن وقتی هر نظری رو دوست داری ثبت میکنی هر نظری رو دوست نداری ثبت نمیکنی هر موقع حال داری همه نظرات رو ثبت میکنی وهر وقت بیحالی یکی دوتا نظر یا هیچی نظری رو درج نمیکنی و الی ماشاالله...... کاش تابناک تو که این همه حرف خوب یاد داشتی اول یک سوزن به خودت می زدی!!
دست مریزاد بهترین تحلیلی که خواندم . کشور هایی هستند مثل کشور های دانمارک و سوییس و نیوزلند و.....که مردم این خصوصیات منفی رو ندارند . همیشه در ذهن خود سوال دارم چرا مردم بقیه کشور ها نمی تونند اینقدر استادارد زندگی کنند . خلاف در کمترین حد خود و شادی در بالاترین
در تبریز -منطقه ....- ساخت و ساز غیر مجاز آن هم سازمان یافته بصورت گسترده ای افرایش یافته است.
به این طریق که افراد بساز بفروش به طور مثال یک ساختمان حدودا 7 طبقه ای با 15 واحد را بدون اصول ساختمان سازی و شهرسازی و البته مهمتر از اینها بدون هیچ پارکینگی می سازند و پارکینگ را تبدیل به مغازه می کنند.
نه خود سازنده وجدان دارد نه مشاور املاک و نه اکثر خریدارانی که به طمع اجاره دادن آن واحدها را می خرند. این از مردم
اما شهرداری در اول یک مبلغی را می گیرد و بعد به فرد اجازه می دهد که آن فرد ساختمان دلخواهش را بسازد و بعد از اتمام ساختمان، شهرداری به فکر گرفتن جریمه می افتد. جالب است که دادستانی و اطلاعات و ... هم هیچ کاری به تخلفات شهرداری ندارند.
اگر این موارد به شکل امروزی در حکومتهای گذشته نیز وجود داشته حق با شماست.
وقتی نظرات از سوی حکومت وجود ندارد وقتی رشوه بگیر و رشوه ده را می گیرند و بلافاصله ازاد میکنن و یا معلوم نمیشود وضعیت ایشان چه شد وقتی دزد را می گیرند و بدون جریمه درست و حسابی ازاد میکنند وقتی زور گیر تو خیابان روز روشن آزادانه هر کاری میکند و کسی کاریش ندارد وقتی دولت خود آغازگر دروغ گویی به مردم است و... چگونه میشود از عامه مردم انتظار داشت صادقانه رفتار کنند
چند نفر گدایی پاکستانی و بنگلادشی در ایران است چرا کسی جلو ابن افراد را نمی گیرد این افراد از کجا آمده اند با پاسپورت؟
قاچاقی؟
نه برادر مشکل مردم نیستند
مردم ما بی تمدن تر از همسایگان اون ور آبی نیستند ولی افسوس که ....
باید نظارت گسترده تر شود! مجازات به صورت جریمه های مالی باشد و این جریمه ها هم خود صرف هزینه های یک سازمان بازرسی چند لایه باشد که خود بازرسها هم تحت نظازت باشند .
باسلام....همه ما حتما این جمله معروف"قانون را تا جایی که نشکند میشود خم کرد"را شنیده ایم...من فکر میکنم این جمله منحصرا در ایران ما کاربرد دارد و میانبر زیرکانه ایست که ایرانیان اختراع کرده اند ..همه قانوگریزی ها وسبک شمردن قانون را که به درستی در مقاله اشاره شده ناشی از نداشتن حرمت قانون در این کشور است ومنحصر به قشر ویا گروه خاصی نیست در همه سطوح مردمی ودولتی به وضوح دیده میشود...از مغازه داری که با گذاشتن مانع جلو مغازهاش مانع پارک خودرو دیگران میشود وخیابان وشارع عام را ملک شخصی حساب میکند تا کارمندی که بار باب رجوع آشنا ونا آشنا رفتاری دوگانه دارد ..از وام میلیاردی که با یک تلفن درست میشود تا وام ازدواجی که در هزارتوی بوروکراسی گیر میکندووووو بنظر میرسد کشور به یک انقلاب آداری وآموزشی جدی نیازمند است..