این تیتر رو خیلی خیلی خوب اومدی " ...چشم انتظار مسئولان نمانده ..."
مسئولین دارن فکر میکنن از این واقعه چطوری استفاده کرده و جیب خود رو پر کنن بعدش هم بندازن گردن آمریکا و هی بگن دشمن دشمن
ایده خفاش خیلی احمقانه است چرا که ساکنان آن مناطق نسل در نسل خفاش می خورده اند و چنین بیماری وجود نداشته است . مطمئنا این هم نوعی سلاح مرگبار است که مردم را قربانی درگیریهای سیاسی کرده است .
با توجه به ورود کرونا در کردستان عراق و ارتباط گسترده ای کردستان ایران و کرمانشاه بدلیل ورود و خروج کارگران و نیروی کار در آنجا بهتر است که اقدامات احتیاطی بیشتری در آنجا اعمال گردد.
دوست عزیز، الکل روی بسیاری از ویروس ها تاثیر چندانی نداره، آب و صابون بهترین گزینه است. ضمنا ماسکهای با کیفیت استفاده کنید و از مکان های پر جمعیت بپرهیزید.
متاسفانه نه تنها ایران بلکه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا مثلن آمریکا، کانادا و کشورهای اروپای غربیبسیار بد و دیر هنگام به این فاجعه انسانی در چین واکنش نشان دادند.
بزرگترین اشتباه آنها بازگرداندن اتباع خود از چین بود که به همراه اونها بیماری هم به این کشورها گسترش پیدا کرد و اکنون در آستانه یک همهگیری جهانی با بیماری بسیار کشنده و ناشناخته هستیم.
در حال حاضر همه کشورهای دنیا باید تمام پروازها و ارتباطات هوایی و زمینی خود را تا عادی شدن شرایط با چین قطع کنند چون ویروس ها بسیار موجودات جان سختی هستند و تا سال ها میتونن حتی بر روی اشیاء زنده بمونن و بنابراین کلیه محصولات چینی که به کشورهای دیگر صادر میشود علاوه بر چینی هایی که مثل موریانه به همه جای دنیا سفر میکنند میتواند به گسترش بیشتر بیماری کمک کند.
خوشبختانه بیماری در آفریقا و خاورمیانه فعلن گسترش چندانی نداشته و یکی از دلایل آن میتونه وضعیت آب و هوایی این مناطق و آفتابی بودن آنها باشه
در حال حاضر هیچ درمان قطعی ای برای این بیماری شناسایی نداشته و پیشگیری با شستشوی کامل دست با آب و صابون به مدت حداقل 20 ثانیه و چندین بار در روز یعنی قبل از ورود به خانه، قبل از خوردن غذا، بعد از اجابت مزاج، قبل از تماس دست با صورت، بعد از تماس اشیاء و خودداری از حضور در محل های در بسته و پر ازدهام مثل سینما، مترو، اتوبوس، هواپیما، قطار، ورزشگاه ها و ..... تنها سلاح ما در پیشگیری از این فاجعه انسانی کمونیست ها ی حرام زاده و کثیف هست.
وزارت پزشکان هیچ کارکردی به جز پر کردن جیب پزشکان و ایجاد مافیای پزشکی و دارویی در کشور ندارد.
این وزارت خانه باید توسط یک مدیر اداره شود و کسی که درس مدیریت خوانده و سیستم آموزشی پزشکی هم باید به وزارت علوم برگردد تا پزشکان بر محدود کردن بیشتر ظرفیت ها بیشتر دخالت نکنند و اجازه بدن ظرفیت ها بیشتر بشه
شما ببینید کارنامه این وزارت خانه در این 40 ساله چقدر سیاه و تاریک است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۰
ادمای فرصت طلبی مثل تو هستن که مانع رشد و پیشرفت کشور عزیزمون شدن کسایی کا از هر آب گل آلودی به نفع مقاصد شخصیشون استفاده میکنن بهتر نیست به جای راحت طلبی واینکه با راحت کردن کار بخواهیم به هر چیزی برسیم تلاشمون بیشتر کنیم عرصه رقابت باز حتی برای تو که همه عمرت پرسه زدن در اینترنت
در کشوری که مردمان آن 17 نفر خارجی را با یک پژو سواری در روز روشن تا پايتخت قاچاق می کنند، چگونه می توان به اقدامات پیشگیرانه در مرزها دل خوش کرد؟ ای هموطن مطمئن باش این ویروس به کشور خواهد رسید. پس آماده باش.