جناب قلعه نوعی با توجه به رزومه کاریش که وی را به عنوان پرافتخارترین مربی باشگاهی کشور با فاصله از رقبا قرار داده است حق دارد و باید مربی تیم ملی کشورش شود و اگر غیر از این شود باعث تعجب می باشد.
بهترين گزينه در شرايط فعلي براي سه بازي
اگر اقايان حب وبغض را كنار بگذارند اولين وشايسته ترين فردعلي دايي
ولي اگر چنين نشد
وحيد هاشميان
مجيد جلالي
كم هزينه ترين وبهترين گزينه در شرايط فعلي براي فدراسيون فوتبال ميباشد
يكعده علاقه دارند با شلوغ كاري وهزثينه تراشي براي خودشان لفت وليس كنند
مربی ایرانی اگر می خواستن بزارن بهترین گزینه یحیی گل محمدی و بعد اون علی دایی هستش. به نظر من قلعه نویی به مربی مورد علاقه عموم مردم و مهمتر از اون بازیکنان نیست.
به هر حال امیدوارم موفق باشه در تیم ملی.
علی دایی یک نام برجسته و آشنا در فوتبال دنیا ست . بازیکنان خوبی را هم کشف و تربیت کرده و روابط خوبی هم با بازیکنان تیم ملی دارد. بهترین گزینه و کم خرجترین برای تیم ملی هست. فرد موفقی چه در زمینه مربیگری و چه حرفه ای بوده و پشتکارخود را هم به بازیکنان تزریق خواهد کرد. غیرتمند، ساعی و هدفمند هست . تنها عیب وی ویا یکی از خصلت های نیک وی عدم چاپلوسی و پنهان کاریست.همین عیب هم مانع بزرگی برای وی می باشد.