تابناک محترم لطفا در رابطه با حقوق دفاع از خود نیز از این قاضی محترم مقاله ای چاپ بفرمایید که آیا دفاع از خود در قوانین ما جایی دارد زیرا اینجانب بخاطر در گیری با دو نفر از اشرار که برای من و خانومم ایجاد مزاحمت و موجب درگیری فیزیکی بین من و آنان و ذر نتیجه شکایت آنها بخاطر صدمات وارده به آنها که متاسفانه با توجه به اینکه بخاطر فراری بودن در رابطه با پرونده ای دیگر در دادگاه حضور نداشتند و وکیل ایشان دفاع مینمود اینجانب را به پرداخت دیه و تحمل حبس محکوم نمودند لطف کنید بفرمایند آبا دفاع از ناموس در قوانین ما جایی دارد.
ممنون
بسیاری از قوانین شرع که بر مبنای قوانین اسلام یعنی 1400 سال پیشه در جامعه امروزی اصلا کاربرد نداره
مثل وانین مربوط به طلاق و مهریه که زنان و مردان بسیاری را گرفتار کرده
قوانیم مربوط به دیه و ارث و شهادت و قیمومیت و ... که زن را عملا نصف مرد می بینه در حالی که زن مستقل و تحصیل کرده ی امروزی فرسنگها با زن بدوی و بی سواد عرب اون هم در 1400 سال پیش تفاوت داره
کاش یه همه پرسی در بین زنان انجام بشه که متوجه بشن این قوانین چه ضربه ی مهلکی به دین باوری و دین پذیری زنان و بخصوص دختران جوان زده
زنان تربیت کنندگان نسل های آینده هستند و زن بی اعتقاد و شاکی از قوانین شرع فرزند دین دار و متشرع پرورش نخواهد داد
ولی چون قضات همواره مرد هستند قطعا تلاش دارند مردان را حمایت کنند و اوضاع جامعه این شکلی شده که می بینید
حقوق بشر فقط برای زنان جامعه است قاضی هم اینگونه فکر کرده ومسءله را پاک کرده چون اینگونه احکام به دور از مصلحت واستثنا با حورا کشیدن ها تبدیل به عرف می شود وبه مرور زمان عادی می شود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
شما اعتقاد داری که تمام توان جامعه باید برای بر پاماندن مرد سالاری و بهره کشی از زنان بسیج بشه که به شما بیشتر خوش بگذره ؟؟
یه نگاه به قوانین ایران بکن ؟
زن عملا نصف مرد در نظر گرفته شده
کجای دنیای متمدن این شکلیه ؟؟
حق آموزش به زبان مادری یکی از حقوق اولیه مفاهیم حقوق بشری ثبت شده توسط سازمان ملل است، چرا ایران زبان مادری ما را درمدارس ممنوع کرده و به ما به اجبار فقط فارسی یاد میده؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
حق اموزش به زبان مادری نیست و حق اموزش زبان مادری است(به نداره) ما الان 3 زبان فارسی و انگلیسی و عربی را داریم تدریس می کنیم و زبان چهارم را نمیشه به دانش اموزان تحمیل کرد و میتونه اختیاری باشه و خود اولیا به صورت فوق العاده اون را برگزار کنند ضمن اینکه نمیشه در مدرسه ای که از همه قومیتها هستن زبان مادری را اجباری کرد مثلا در منطقه ای که هم کرد هست هم ترک و هم دو تا دانش اموز لر اون موقع شما اولا به چه زبانی میخواهی تدریس کنی؟ بعد زبان مادری کدومیک را میخای بذاری که تدریس بشه و بعد برا اون دو نفر دانش اموز معلم زبان لری از کجا میاری؟
پس شدنی نیست
ناشناس
||
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
بیش از ۳۰۰۰ زبان در دنیا به ثبت رسیده است اگر حرف شما درست باشد باید ۳۰۰۰ سیستم آموزشی به این ۳۰۰۰ زبان در دنیا داشته باشیم!!!!! در هند ۴۰۰ زبان وجود دارد آیا در هند ۴۰۰ سیستم آموزشی به زبان مادری درست شده است؟آموزش زبان مادری درست است و مشروع اما آموزش به زبان مادری بحث دیگری است اگر کسی دغدغه حفظ زبان را داشته باشد همان آموزش زبان مادری کفایت می کند .
جای بسی خوشحالی است که قضاتی با ایمان و مطلع، مانند آقای رستمی درونکلا، برای احقاق حقوق فردی معلول که خود قادر به دفاع از خود نمی باشد، باصدور رایی چنین مستدل مانع از اجرای رایی ناعادلانه می شوند. باید امیدوار بود که با وجود چنین قضاتی در دستگاه قضا در آینده حقوق افراد جامعه محترم شناخته شده و حقی از از احدی ضایع نشود.
برای ظلمی که شهرداری رشت. با زیر پا گذاشتن موارد متعدد نقض قانون وارا هیات عمومی دیوان عدالت اداری درحقم روا داشته بود شکایت به دیوان عدالت اداری بردم ،بعد از دوسال چشم انتظاری برای رسیدگی دادرس محترم دیوان عدالت اداری با استناد به نظریه تفسیری شورای نگهبان برای اصل 170قانون اساسی بدون رسیدگی حکم به رد شکایت اینجانب صادر نموده است دودرتجدید نظر نیز بدون رسیدگی عیناً رد گردیده ،درصورتیکه برابر اصل 173فانون اساسی این مورد از وظایف دیوان عدالت اداری می باشد .حال معلوم نیست برای دادخواهی از ظلمی که شهرداری بر مردم روا میدارند ،کجاباید رسیدگی گردد .تااحقاق حق گردد .متاسفانه اعتراض به اینگونه آرا صادره نیز بجایی نمی رسد .
حدود بیست سال پیش برای چند سایت نوشتم که قانون ارث حد اقل 50 در 100 و شاید بیست سال دیگر اصلا و ابدا زمین قابل کشت و کاشتی در ایران نماند چون با این قانون بعد از چند دوره زمین ها به یک بیستم خواهد رسید.به کجا باید شکایت کنیم