هرچند تحریم ها فاجعه ست، ولی بد نیست تولید کننده های داخلی لوازم خانگی بعد از چند دهه کنار نشستن دوباره احیا بشن. مگر قدیم ها تو هر خونه ای یخچال و تلویزیون و جاروبرقی ایرانی نبود که با اومدن کره ای ها متاسفانه بساطشون جمع؟ الان چه کم داریم از قبل؟
یه 206 صندوقدار داریم
بیچاره شده ایم
همش یه جاییش خرابه یا صدا می ده
چندین بار وسط اتوبان گیر کردم و از مردم فحش خوردم
وای بر کسی که انحصار را در صنعت خودرو باب کرد و این آشغال ها را بست به ریش مردم
بیچاره مردم که اسیر انحصار تولید کننده گان داخلی خواهند شد مجبورند بنجل ترین اجناس را بدون هیچ خدمات با کیفیت بسیار پایین و قیمت بالا بخرند مثل خودرو
تحریم ها هیچ اثری ندارد
یکی نوشته ایران و امریکا یک روز اشتی میگنن ، خطاب به این دوست بگم که خیر فکرتان اشتباه است ایران و امریکا دو دیدگاه متفاوت به جهان دارند و اصلا نمی توانند با هم کنار بیان ، هیچ یک روی ان یکی برتری نداره ، دلایلش هم روشنه ، نهایت چیزی که میتونه برای دو طرف روی بده که مناسب باشه اینکه امریکا از خاورمیانه بره و شرایط برای یک صلح به صورت دوری و دوستی مهیا بشه یعنی کاری بهم دیگه نداشته باشن!