علي مطهري حالا فرض كن آنها دلايل را گفتند و تو نفهميدي و دوباره نامه نوشتي، باز دوباره جواب دادند و باز نفهميدي، اين نامه نوشتنها تا كي بايد ادامه پيدا كند؟ كجاي قانون اساسي آمده كه علي مطهري را حتما بايد قانع كنيد؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
ایا ایشان و مردم حق ندارند علت رد صلاحیت شان رو حداقل یکبار منطبق با قانون بدونند ؟
تز و گفتمان اصولگرایان در هیچ روستای در سطح کوچک اجرایی نشده بود که متاسفانه بعد از انقلاب در سطح وسیعی در کشور شکل اجرایی با زور بود . کارخانجات کشور را ملی کردند در صورتی اکثر انها خصوصی بودند در گفتمان انها و ایدولوژی اقتصادی که متصور بودند این بود که داشتن و مالکیت یک کارخانه برای یک فرد باعث بی عدالتی خواهد . سریعا ملی اعلام کردند و متصرف شدند .هم رییس کارخانه اخراج و هم مدیریت جدید برای تقسیم منافع برای مدیر خودی و کارگر خودی باز شد . اینقدر کارخانه را دوشیدند تا مستهلک شدند . اینقدر کارخانجات و برندهای خوب ایران را ضعیف کردند که از خط تولید و رقابت با خارج باز ماندند . تفکر اقتصادی انها این بود که این اموال مال محرومان هست . نتیجه سخنم این هست که همان مدیری که روزی شعار بر ضد سرمایه داری میداد بخاطر اختیارات گسترده ناونوشته ای که بهش میدادند سرمایه دار شد . خودش جا تو پای همان گفتمان افتاد . به کارخانه دار قبل از انقلاب میشد انتقاد کرد چون بار و کوله بار و شاخص اخلاقی به خودش نمی بست . ولی بعد از انقلاب هم شکل مدیر و هم شمایلش عوض شد و صورت ارزشی به خود گرفت که حتی کارکر را تا دم درب دفتر اجازه ورود نمیداد . من طی چند سال این موارد را در چند کارگاه تولیدی دیدم که نوشتم . خلاصه میخوام بگم که اینکه اصولگرایان میگویند ما با هرچه دستاورد بشری در باب سیاست و اقتصاد مخالف هستیم و گفتمان جدیدی داریم اینها هست این موارد هست . خودشان در دام سرمایه داری افتادند خبر ندارند . ساختمانهای با نمای رومی بزرگ و چند صد متری که بنایی و معماری انها جند سال طول میکشد اینپول ها از کجا امده . ؟ مگر از اول اینها بچه فقرا نبودند ؟ پس چی شد ؟
پاسخ ها
حامد الوفی
||
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
نشان می دهد که سن شما کم است و تاریخ ایران بعد از انقلاب را خوب نخواندی زیرا مطالب مطرح شده در متن شما همه کارهای کسانی یود که بعدا جزء اصلاح طلبان شدند.
چناب اقای مطهری ، ایا ری به عدم شفافیت ارای از سوی جنابعالی که به صورت اشکار هم عوان کردید خلاف مصلاح نظام نیست و مجلس رو خطرناک نمی کنه ولی چون شما تایید صلاحیت شدید مجلس خطارناک می شه
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
هیچ دلیل قانونی برای رد صلاحیت علی مطهری و صادقی وجود ندارد
آقای مطهری خودتونو ضایع نکنید. قبلاً گفتید رد صلاحیت حتی به نفعتون تموم شده. حالا با این نامه نگاریها، شاعبه منت کشی دارید. خودتونو کوچک نکنید. مهم اینه که نظر مردم و خدا با آدم باشه.
اگه بگن بچهی یک ساله باید ریش بذاره
واسهی بسیجی شدن از بچگی پا پیش بذاره
کلاس عصمت و عفافم واسه آبجیش بذاره
جا سرسره، الاکلنگ، بچه ها باس برن رو مین
من که میرم رای میدم، شمام برین رای بدین