به نظر من طرح خوبی نیست ولی می توان آنرا اصلاح کرد مثلا اجازه به عبور خودروهای شخصی از خط ویژه داده شود که این خود راننده خودرو شخصی است که حس کند بهتره از خط ویژه برور یا نرود.
خيلي ساده است چون اتوبوس ها خط ويژه اي عمل ندارند توقف و ماندن در ترافيك مانند ساير وسايل نقليه شلوغي بيش از حد و زمان زياد انتقال عملا كاربردي ندارد
عدم اتصال برخي خطوط به خصوص خط جوانمرد به لاله به ساير خطوط مترو و بي ارتي به طور مناسب
به عنوان مثال براي تعويض خط جوانمرد به لاله از امام علي به رسالت بيش از 15 دقيقه زمان و عبور از مسير نامناسب نياز است تا به خط بيهقي علم صنعت برسيم. حداقل توي اين چندسال بايد اين مشكلات را در تقاطع ها و ماندن در ترافيك ها جلوگيري از عبور وسايل نقليه شخصي در عبور و مرور خطور ميكردند كه نكردند
كار خيلي ساده است اما مسئولين دغدغه اصليشون دوچرخه سواري در شهري پر از پستي و بلندي و الوده تهران و ساير طرح هاي فانتزي و بيخود هستند كه ناشي از عدم سواد كافي و مسئوليت پذيري و عدم درك طبقه محروم و بدبخت جامعه هست
وقتی کارشناسی درست انجام نشده برای خطوط این اتفاق می افته . مثلا خط ویژ ه اتوبان امام علی. اتوبوس بی ارتی اکثرا خالی هست یه دونه مسافر از بالا میبره پایین بعد با یه مسافر از پایین میاد بالا . اتوبوس به اون بزرگی 20 کیلومتر مسیر !!!
نگارنده این مقاله ماه هاست که سوار بی آ ر تی و مترو نشده تا از تعداد وحشتناک مسافر و معطلی و فشار درون بی آر تی و کوپه های مترو مطلع شود و یاد فشار قبر بیفتد .
وضعیت اتوبوسهای بی آرتی که همیشه شلوغ و متراکم است و به اصطلاح جای سوزن انداختن ندارد، عکس این ادعا را نشان میدهد. من خودم از استفاده کننده های دائمی خطوط بی آرتی امام علی، خاوران، و آزادی به تهراپارس هستم که غیر از بعضی ساعات خاص، همیشه غلغله است.
فك كن :شهردار سابق و اون همه شعارهاي 4 درصدي يكي از بزرگترين افتخارات و شعارهايش در كاهش آلودگي هوا با توسعه حمل و نقل عمومي با چنين نتيجه اي مواجه شده است. چطور با رياست بر مجلس و جامعه اي بزرگتر تصميماتشان اثر بخش باشد.