شبکه سعودی ایران اینتر نشنال از دیروز داره مدام با دکترهای مختلف در سراسر جهان مصاحبه میکنه و به مردم آگاهی میده که الکی نترسن و مراقب باشن اونقوت تلوزیون ماه داره نشون میده که چیزی نیست قم شلوغه همه دارن خرید میکن اخه این چه مسئولانی هستند .....
چرا رسانه های غربی در مورد این موضوع در سایر کشورها اینقدر گزارش ندارند؟
بخاطر اینه که آنها موضوعشان اصلا ویروس نیست آنها بدنبال پستی و رذالت هستند. اصلا به آنها چه ربطی دارد؟ چرا درزمان جنگ لال شده بودند و زمانی که مردم و کودکان ایران ناجوانمردانه در مقابل 57 کشور مظلومانه با مواد شیمیایی کشته و شهید شدند کور و کر بودند؟
ای کاش ساده لوحان کمی فکر کنند که اتفاقا بر عکس این افراد خود را متفکر میدانند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
واقعا برات متاسفم..
ناشناس
||
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
امیدوارم این مریضی رو نگیری اگه خدای ناکرده خودت هم آلوده بشی اونوقت نظرت عوض نمیشه؟
به درک بذار راحت بشم باورنمیکنید نتونستم سه تا ماسک پانزده هزاری بخرم،تنها دغدغه ای که دارم پسر کوچکمه وگرنه دیگه هیچ...نه مالی نه ثروتی نه ارثی نه دل خوشی هیچچچ وهیچچچچ،،فقط ازخدامیخوام باعث وبانی وآورندگان کرونا به ایران مبتلا بشن
لطفا به رشته تخصصی "" ویروس شناسی پزشکی"" و نفرات برتر آن اهمیت بدهید امکانات را طوری ایجاد کنید که زمینه تحقیقات داشته باشند و بعد از فراغت از تحصیل جذب شوند نه اینکه نخبه ها فراری .
سوال از دانشگاهها : ایا وقتی بودجه برای جایزه نفرات برتر ورودی تصویب و احیانا دریافت کردید به دانشجوی رتبه اول تا سوم پرداخت کردید ؟؟؟ چه کسی میخواهد تحقیق کند ؟
تاصبح امروز و دیشب اخبار بیست سی و سایت خبر آنلاین.با تهیه گزارش در قم با لحن مسخره گزارش میدادند که هیچ خبری نیست و همه چی دروغه...شاید هم دروغه ما نمیدانم
سریعا یک هفته کشور رو به غیر از مراکز مرتبط با پیشگیری تعطیل کنید تا مبتلایان پنهان ، بیماریشون بروز کنه و شناسایی و قرنطینه بشن . باور کنید هزینه اش از هزینه ای که در ادامه شیوع کرونا به کشور تحمیل میشه ، بسیار بسیار کمتره .